Mybet.gr: Οδηγός εγγραφής (βήμα-βήμα)

mybet1

Για να γραφτείτε σε μία πλατφόρμα, πρέπει να υπάρχει το ανάλογο κίνητρο και αυτό να είναι αρκετά σοβαρό, ώστε να σας πείσει να την προτιμήσετε από τον σκληρό ανταγωνισμό. Τα 15 χρόνια εμπειρίας, η αξιοπιστία (αφού όπου κι αν ψάξεις δεν θα βρεις κανένα σοβαρό παράπονο), οι υψηλές αποδόσεις κυρίως στα γερμανόφωνα πρωταθλήματα (εντοπιότητα γαρ), οι πολλοί τρόποι κατάθεσης και οι γρήγορες αναλήψεις, σας δίνουν όχι έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε καλούς λόγος για να γίνετε μέλος της Mybet.

Mybet Εγγραφή

Δεν θα σας πάρει παρά ελάχιστα λεπτά για να γίνεται κι εσείς «παίκτης» σε μία εκ των κορυφαίων «ομάδων» του online betting.

Πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα, αφού πληκτρολογήσετε www.mybet.gr, πατάτε πάνω στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ», που είναι ακριβώς δίπλα στο κίτρινο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

mybet2

Πεδία εγγραφής: Συμπληρώστε ένα προς ένα

Υπάρχουν τρία διαφορετικά πεδία. Πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ» λοιπόν θα σας ανοίξει το πρώτο. Συμπληρώνετε τα πραγματικά σας στοιχεία (απαραίτητο για την ασφάλεια σας και ότι χρειαστεί μετά, από ανάληψη, μέχρι επιβεβαίωση στοιχείων) και μεταβαίνετε στο δεύτερο.

mybet3

Απαραίτητη προϋπόθεση και εδώ είναι να συμπληρώσετε τα αληθινά στοιχεία σας. Δεν θα πάρει περισσότερο από ένα λεπτό. Στο μικρό κουτάκι που βρίσκεται στο δεξιό πάνω μέρος πρέπει οπωσδήποτε να αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις και πατάτε ΕΓΓΡΑΦΗ.

mybet4

Το τέταρτο και τελευταία στάδιο είναι αυτό που βλέπετε στην ανωτέρω εικόνα. Σας προτρέπει να ελέγξετε το e-mail σας, γι’ αυτό το λόγο όπως προαναφέραμε είναι σημαντικό να έχετε βάλει την ηλεκτρονική διεύθυνση που χρησιμοποιείτε περισσότερο και βλέπετε καθημερινά, ή ακόμη καλύτερα την έχετε εγκατεστημένη στο smartphone ή το iPhone σας.

Πατάτε λοιπόν απλά το κουμπί «Αποστολή Επιβεβαίωσης» και τότε ο λογαριασμός σας είναι ενεργοποιημένος. Σε περίπτωση που το κουμπί δεν λειτουργήσει, στέλνετε τον Μοναδικό Κωδικό εγγραφής όπως αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα (ο οποίος για ευνόητους λόγους ασφαλείας είναι σβησμένος στη συγκεκριμένη εικόνα).

Mybet: Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η γερμανική συνέπεια τη χαρακτηρίζει. Όσο κι αν σερφάρετε στο ίντερνετ, σε όποιο φόρουμ και να ψάξετε, δύσκολα θα βρείτε κάποιον παίκτη που να έχει σοβαρό παράπονο από την πλατφόρμα. Δηλαδή να ισχυρίζεται ότι η Mybet δεν τον πλήρωσε, ή του δημιούργησε πρόβλημα στο λογαριασμό, ή ότι τα στοιχεία του διέρρευσαν. Γενικότερα ο συγκεκριμένος bookmaker έχει δώσει μεγάλο βάρος στην απόλυτη νομιμότητα. Διαθέτει άδεια από την MGA (είναι η αξιόλογη ρυθμιστική αρχή της  Μάλτας). Έχει την επωνυμία της Personal Exchange International Limited (PEI Ltd.), μίας πλατφόρμας θυγατρικής της γερμανικής εισηγμένης στο χρηματιστήριο mybet Holding SE.

Επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρήματά σας είναι ασφαλή μέσω κρυπτογράφησης 128 bit SSL.

Για ποιους λόγους να εγγραφείτε στη Mybet

Ολοκληρώνοντας λοιπόν την εγγραφή σας στη Mybet, μπορούμε να πούμε ότι έχετε μία ορθή επιλογή για να βιώσετε το online betting. Μπορεί να μην έχει το πιο εντυπωσιακό στήσιμο, αλλά είναι μία σελίδα πολύ εύχρηστη, γρήγορη και αρκετά εύκολη για αρχάριους παίκτες. Επίσης το brand name της είναι από τα πλέον σοβαρά και αξιόπιστα στο χώρο του online betting.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!