Οδηγός εγγραφής στην BetRebels

Ανανεώθηκε και έκανε δυναμικό μπάσιμο! Ο λόγος για την BetRebels, η οποία άλλαξε την πλατφόρμα της, κράτησε όμως όλα της τα πλεονεκτήματα και απλά βελτίωσε αυτά στα οποία υπήρχε περιθώριο να γίνει καλύτερη.

Ένα στοιχείο λοιπόν από τα θετικά της είναι και οι απλές διαδικασίες και λειτουργίες, οι οποίες δεν ταλαιπωρούν τον παίκτη. Αυτό λοιπόν το καταλαβαίνετε από το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε σε μία πλατφόρμα όταν την επιλέξετε και αποφασίσετε να παίξετε σε αυτήν. Αναφερόμαστε φυσικά στην ΕΓΓΡΑΦΗ, η οποία ολοκληρώνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

BetRebels Εγγραφή

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση www.betrebels.gr. Κατόπιν βάζετε το ποντίκι στη λέξη 👉«ΕΓΓΡΑΦΗ» στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας απέναντι από το λογότυπο της πλατφόρμας. Στη φόρμα εγγραφής πρέπει να συμπληρώσετε τα παραγματικά σας στοιχεία ώστε να γίνετε μέλος μίας εκ των κορυφαίων και νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα.

Όπως μπορείτε να δείτε τα πάντα είναι απλά και ευδιάκριτα. Σε όλα τα πεδία συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. ☝️ Δεν μπορείτε να παραλείψετε κάποιο πεδίο, το οποίο έχει αστερίσκο δίπλα. Σε αυτά είναι υποχρεωτικό να βάλετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ 🆘! Είναι σημαντικό να γράψετε τα πραγματικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση, ηλικία, καθώς και ποιο έντυπο θα καταθέσετε για να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός σας. Αυτό δεν γίνεται για να σας αποσπάσει η πλατφόρμα κάποιες δικές σας ευαίσθητες πληροφορίες, αλλά για τρεις λόγους που αφορούν το δικό σας συμφέρον και μόνο αυτό.

➦ Ο πρώτος έχει να κάνει με τη νομιμότητα μέσα στην οποία κινείται η πλατφόρμα, αφού με βάση το νόμο όλοι οι λογαριασμοί κάποια στιγμή, από τη στιγμή που δημιουργηθούν, πρέπει να ταυτοποιηθούν, ενώ χωρίς ταυτοποίηση δεν μπορεί να γίνει και ανάληψη.

➦ Ο δεύτερος αφορά την ασφάλεια σας, αφού αυτό εξασφαλίζει πως μόνο εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στην betrebels, να καταθέσετε, να παίξετε και να τραβήξετε τα κέρδη σας.

Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθά και η Ερώτηση Ασφαλείας που ορίζετε ανάμεσα στις εξής επιλογές: «Που γεννήθηκε ο πατέρας σας», «Πως λέγεται ο σκύλος σας», «Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα», «Ποιο είναι το μεσαίο όνομά σας». Σε αυτές τις ερωτήσεις φυσικά μπορείτε να δώσετε και μία απάντηση που δεν ισχύει, οπότε ακόμη και κάποιος που σας ξέρει καλά να μην μπορέσει να την απαντήσει, ώστε να μην μπει στο λογαριασμό σας, ακόμη κι αν έχει αποσπάσει όλα τα άλλα στοιχεία σας.

➦ Ο τρίτος και τελευταίος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικός είναι πως όταν τελειώσετε όλη τη διαδικασία, είναι πως θα σας έρθει στο e-mail 📩 σας ένα μήνυμα, το οποίο θα περιέχει έναν σύνδεσμο. Πατώντας πάνω σε αυτόν, επιβεβαιώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή σας στην Betrebels

Ασφάλεια, αξιοπιστία και νομιμότητα

Η BetRebels έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση των παικτών, εξασφάλισε άδεια λειτουργίας εντός ελληνικής επικράτειας και γενικότερα έχει αποκτήσει φήμη μίας πλατφόρμας που λειτουργεί οργανωμένα, νοικοκυρεμένα και δίκαια απέναντι στον παίκτη.

Βρίσκεται κάτω από την άδεια της MGA στη Μάλτα, κάτι που εγγυάται σε μεγάλο βαθμό, τόσο την ασφάλεια των στοιχείων σας, όσο και την αξιοπιστία που χρειάζεται για να εμπιστευτείτε σε κάποιον bookmaker τα χρήματα  και το παιχνίδι σας.

Γιατί να κάνετε εγγραφή στην BetRebels

Ολοκληρώνοντας μπορούμε να σταθούμε στην ανανεωμένη betrebels που θέλει να αποδείξει ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Βελτιώνεται συνεχώς, προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και το κυριότερο σέβεται απόλυτα τη νομιμότητα και την ασφάλεια. Αυτές οι δύο θεμελιώδεις αρχές, όταν μιλάμε για online betting, σε συνδυασμό με όσα προαναφέρθηκαν, καθιστούν την betrebels μία ορθή επιλογή για στοίχημα στο διαδίκτυο.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!