Πως θα κάνετε ταυτοποίηση στη Winmasters

H νομιμότητα και η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο και προτεραιότητά σας, όταν αποφασίσετε να παίξετε online στοίχημα. Μία πλατφόρμα που σέβεται τη νομιμότητα και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται, τότε να είστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί και τους παίκτες της. Η winmasters μπαίνει με τον σωστό τρόπο, σε όλα τα επίπεδα, στην ελληνική αγορά και εδώ θα διαβάσετε πως μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και απλά ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Winmasters ταυτοποίηση στοιχείων λογαριασμού

Μπορείτε να την κάνετε με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο παραδοσιακός που όλοι γνωρίζετε, μέσω e-mail 📩 στο support@winmasters.gr.

Στέλνετε λοιπόν στη συγκεκριμένη διεύθυνση τα εξής έγγραφα:

➦ Έγχρωμο φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας,

➦ Έγχρωμο φωτοαντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου τριμήνου) λογαριασμού ΔΕΚΟ, στο οποίο να φαίνονται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή κατοικίας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, OTE, Κινητή Τηλεφωνία ή Μηνιαίο statement τραπέζης).

➦ Στην περίπτωση που δεν είστε σε θέση να έχετε στην κατοχή σας οποιοδήποτε από τα παραπάνω έγγραφα για την πιστοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας σας (αν είστε φιλοξενούμενος δηλαδή και δεν έχετε κανέναν λογαριασμό στο όνομά σας), τότε μπορείτε να στείλετε μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105), συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ, στην οποία να δηλώνετε υπεύθυνα ότι μένετε στην τάδε κατοικία και αυτή να είναι η ίδια με τη δηλωθείσα στο λογαριασμό σας στη winmasters.

➦ Την έμπροσθεν όψη της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, καθώς και το πίσω μέρος αυτής (να μην φαίνεται ο τριψήφιος αριθμός CCV) ή εναλλακτικά ένα statement της κάρτας σας.

*Σημαντική υποσημείωση: Όλα τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή jpg, gif,pdf και να μην έχουν μέγεθος μεγαλύτερο του 1ΜΒ.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μπείτε στο λογαριασμό σας στη winmasters, να βάλετε το ποντίκι σας πάνω στο ονοματεπώνυμο σας στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας και στο μενού που θα σας ανοίξει να επιλέξετε «Ταυτοποίηση Λογαριασμού». Βάζετε τα έγγραφα και πατάτε πάνω στη λέξη «Φόρτωση» μέσα στο κόκκινο πλαίσιο.

Για ποιο λόγο να κάνετε Winmasters ταυτοποίηση

Σύμφωνα με κείμενη ελληνική νομοθεσία και ➜ τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), για είστε σίγουρος ότι θα διασφαλίσετε την απρόσκοπτη πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του λογαριασμού σας χωρίς διακοπή, θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση. Αν ανοίξετε λογαριασμό και δεν το κάνετε, μέσα σε 30 μέρες ο λογαριασμός σας θα καταστεί ανενεργός. Επίσης δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη δίχως ταυτοποίηση, ενώ ενδεχομένως να μην είστε και δικαιούχος όλων των προσφορών* της πλατφόρμας.

Νομιμότητα και ασφάλεια

Το αναφέραμε και στον πρόλογο. Η νομιμότητα και η ασφάλεια είναι βασικότατα στοιχεία για μία στοιχηματική πλατφόρμα. Πρέπει κι εσείς να τα απαιτείτε και να τα διασφαλίζετε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εφόσον ανοίξετε λογαριασμό στη winmasters, καλό θα ήταν, κυρίως για εσάς, να προχωρήσετε άμεσα στην ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, ώστε να παίζετε υπεύθυνα και με ασφάλεια.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!