Πως θα κάνετε ταυτοποίηση στη Goalbet

Όταν επιλέξετε μία από τις νόμιμες πλατφόρμες στοιχήματος στην ελλάδα για online gambling, τότε είναι όχι απλά σημαντικό, αλλά απαραίτητο, να εμπιστευτείτε έναν bookmaker που σέβεται απόλυτα την ελληνική νομοθεσία και σας βάζει μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο. Η goalbet.com ως ένα από τα καλύτερα και πλέον ανερχόμενα site για στοιχημα, με έμφαση στο αγαπημένο σας live betting, κάνει ότι είναι δυνατόν για να σας παρέχει διασκέδαση και ευκαιρία για κέρδη, διασφαλίζοντας ότι αυτό θα γίνει πλήρως εναρμονισμένα με την κείμενη νομοθεσία στη χώρα μας.

Goalbet ταυτοποίηση στοιχείων λογαριασμού

Με δύο τρόπους, αμφότεροι εύκολοι, απλοί, γρήγοροι και προπάντων ασφαλείς, μπορείτε να προβείτε σε 👉 ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στην Goalbet.

O πρώτος είναι να αποστείλετε στο e-mail 📩: doc@goalbet.com έγχρωμο φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς σας (και τις δύο όψεις), καθώς και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ που να είναι στο όνομά σας και να έχει εκδοθεί εντός τελευταίου τριμήνου. Αν δεν υπάρχει λογαριασμός στο όνομά σας, τότε πρέπει να αποστείλετε μία υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86 (πρώην νόμου 105), στην οποία να αναγράφεται η μόνιμη κατοικία σας, τα πλήρη στοιχεία σας και να είναι επικυρωμένη είτε σε ΚΕΠ είτε σε αστυνομικό τμήμα. Για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση σας θα πρέπει τα στοιχεία που αναγράφονται στα συγκεκριμένα έγγραφα να ταυτίζονται πλήρως με αυτά τα οποία έχετε δηλώσει στον goolbet λογαριασμό σας.

Η goalbet.gr όμως σας δίνει και εναλλακτικό τρόπο να προβείτε σε ταυτοποίηση των στοιχείων του λογαριασμού σας. Κλικάρετε πάνω στο 👉 «Λογαριασμός» και στις επιλογές που σας ανοίγουν επιλέγετε «Ανάληψη». Τότε στο κάτω μέρος της σελίδας μέσα στο πορτοκαλί πλαίσιο υπάρχει η «Φόρτωση προσωπικών εγγράφων». Δεν έχετε πάρα να επιλέξετε το συγκεκριμένο κουτί για να περάσετε τελικό στάδιο για να ολοκληρωθεί η Goalbet ταυτοποίηση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι στο πρώτο πλαίσιο «Ταυτότητα ή διαβατήριο» να ανεβάσετε το έγγραφο σας και στις δύο όψεις, έγχρωμο, όπως ακριβώς αναφέρθηκε ανωτέρω για την αποστολή του e-mail. Κατόπιν ανοίγετε το δεύτερο πλαίσιο (Αποδεικτικό Κατοικίας ΔΕΚΟ) και ισχύει ότι ακριβώς διαβάσατε για την πρώτη περίπτωση. Τα έγγραφα πρέπει να έχουν μέγεθος ☝️ μέχρι 5 ΜΒ και να είναι σε μορφή jpg, png, pdf, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Γιατί να κάνετε Goalbet ταυτοποίηση

Αν θέλετε να απολαύσετε όλα τα προνόμια που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της goalbet θα πρέπει να προβείτε στη συγκεκριμένη διαδικασία. Αν δεν κάνετε ταυτοποίηση τότε δεν θα μπορείτε ούτε να δικαιούστε την προσφορά* πρώτης κατάθεσης, ή οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια κάνει η πλατφόρμα, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανάληψη τυχόν κερδών που προκύψουν από την παικτική σας δραστηριότητα. Εκτός αυτών των δύο όμως δεδομένων υπάρχει και ένα τρίτο εξίσου σημαντικό. Με βάση τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π δηλαδή της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής στη χώρα μας, (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), ➜ αν δεν ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημέρα που τον δημιουργήσατε, τότε αυτός θα καταστεί ανενεργός.

Νομιμότητα και προστασία δεδομένων

Θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και την καθιέρωσή της ως ένα από τα καλύτερα betting sites στην Ελλάδα, η www.goalbet.com διασφαλίζει τους παίκτες που την εμπιστεύονται για λαιβ στοιχημα ότι τα στοιχεία τους, τα χρήματά τους και οι επιλογές τους θα παραμείνουν σε ένα ασφαλές και ευνομούμενο πλαίσιο μέσα από διακριτά όρια όπως ασφαλώς ορίζονται από την ελληνική νομοθεσία. Μία από αυτές -από τις σημαντικότερες θα μπορούσαμε να πούμε – είναι η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα της goal bet.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!