Πως θα κάνεις εγγραφή στην Winmasters (οδηγίες βήμα-βήμα)

Μετά την Κύπρο, η Winmasters έχει εδώ και λίγα χρόνια μπει και στην ελληνική αγορά online στοιχήματος. Ας δούμε αναλυτικά πως θα γίνετε μέλος σε μία από τις καλύτερες πλατφόρμες σε θέματα προσφορών* και πληρωμών στην Ελλάδα.

Για να μπορέσετε όμως να απολαύσετε τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε αυτήν. Πληκτρολογείτε 👉 www.winmasters.gr και πάνω δεξιά υπάρχει η λέξη «Εγγραφή» μέσα σε κόκκινο πλαίσιο. Βάζετε το ποντίκι σας εκεί και κλικάρετε.

Μόλις το πατήσετε θα εμφανιστεί μπροστά σας η φόρμα η οποία πρέπει να συμπληρώσετε. Εδώ όμως θα πρέπει να σας επιστήσουμε την προσοχή σε κάτι πολύ σημαντικό. ☝️ Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, ή για να είμαστε πιο ακριβείς είναι απαραίτητο να το κάνετε.

Εκτός από τον προφανή λόγο, πως αν χρειαστείτε ανάληψη κερδών, δεν θα μπορέσετε να την κάνετε δίχως ταυτοποίηση (οπότε η ταυτότητά σας και όλες οι λεπτομέρειες που έχετε δηλώσει όπως η διεύθυνση πρέπει να συμφωνούν με αυτά που θα στείλετε αργότερα), δεν θα μπορέσετε καν να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Ο λόγος είναι πως αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και πατήσετε ότι αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις, θα σας σταλεί στο e-mail που δηλώσατε ένα μήνυμα το οποίο θα περιέχει το link ενεργοποίησης πάνω στο οποίο πρέπει να πατήσετε για να γίνει ενεργός ο λογαριασμός σας.

Winmasters1

Winmasters Ασφάλεια και Ταχύτητα

Με το σύστημα κρυπτογράφησης SSL όλα τα στοιχεία που θα δηλώσετε καθώς και τα χρήματά που θα καταθέσετε είναι ➜ απολύτως ασφαλή στην πλατφόρμα της Winmasters.

Είναι μία πλατφόρμα, η οποία γνωρίζει καλά το στοίχημα και θέλει να καθιερωθεί σε μία νέα, για την ίδια, αγορά όπως είναι η ελληνική. Αυτό συνήθως είναι πολύ καλό για τους παίκτες, διότι θα βρούνε ελκυστικά προνόμια για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στη Winmasters.

Για να εγγραφείτε στη Winamsters

➦ Έχει μεγάλη γκάμα αγορών.

➦ Διαθέτει εύχρηστο μενού και γρήγορη πλατφόρμα.

➦ Προσφέρει* εξαιρετική mobile 📱 version.

➦ Θα βρείτε περισσότερα από 200 παιχνίδια στο καζίνο.

➦ Κάνει ελκυστικές και ανταγωνιστικές προσφορές.*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!