Pokerstars Live

 • Τεράστιο brand
 • Πολύ εύκολη πλοήγηση
 • Δωρεάν πληρωμές όλο το 24ωρο
 • Καινοτόμα υπηρεσία «Spin & Bet»
 • Πλήθος αγορών στο live betting
 • Τεράστιο brand
 • Πολύ εύκολη πλοήγηση
 • Δωρεάν πληρωμές όλο το 24ωρο
 • Καινοτόμα υπηρεσία «Spin & Bet»
 • Πλήθος αγορών στο live betting
 • Cash-Out*

21+ Ε.Ε.Ε.Π.

logo
Αγορές 6/10
Αποδόσεις 6/10
Mobile 6/10
Πλατφόρμα 6/10
Live Streaming 6/10
Προιόντα - Υπηρεσίες 6/10
Συνολική Βαθμολογία 6/10

Το brand της PokerStars είναι στον περισσότερο κόσμο γνωστό. Πρόκειται για τον κορυφαίο πάροχο online Poker, ο οποίος τα τελευταία χρόνια (για την ακρίβεια, από το 2016) έχει δημιουργήσει και το δικό του sportsbook. Το PokerStarts Sports λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει άδεια υπό το ΑΦΜ της Diamond Link Limited. Στην χώρα μας το είχαμε δει αρχικά ως Betstars, αργότερα το sportsbook ενσωματώθηκε κάτω από την PokerStars και έτσι μιλάμε για έναν ολοκαίνουργιο bookmaker.

Μόλις επισκεφτείς την σελίδα της PokerStars Sports μέσω κάποιου από τα banner του livestoixima.gr, θα διαπιστώσεις άμεσα την λιτή και κατανοητή πλατφόρμα, ακόμη και για τον πλέον αρχάριο παίκτη. Άλλωστε όταν μιλάμε για την PokerStars, κάτι λιγότερο από το τέλειο δεν θα ήταν το αποδεκτό για την ίδια.  

Live PokerStars – Αγορές και αθλήματα

Προκειμένου να δείτε ποια είναι τα live γεγονότα που προσφέρονται αυτή την στιγμή για στοιχηματισμό, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην επιλογή «Σε-Εξέλιξη». Τότε θα ανοίξουν μπροστά σας όλα τα αθλητικά γεγονότα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και στα οποία εσείς μπορείτε ελεύθερα να στοιχηματίσετε.

Η ταξινόμηση των αθλημάτων ακολουθεί την γνωστή σειρά, με το ποδόσφαιρο να βρίσκεται σε πρώτο… πλάνο και το μπάσκετ και τένις να ακολουθούν. Ανά πάσα ώρα στιγμή θα βρείτε αγορές ακόμη και για πιο μικρά αθλήματα, όπως είναι το Χόκεϊ επί πάγου ή το Κρίκετ.

Live στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Θα ξεκινήσουμε την αναλυτική μας παρουσίαση του PokerStars Live Betting με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν η εύκολη πλοήγηση μεταξύ των αθλημάτων και των αγορών. Επιλέγοντας ένα τυχαίο παιχνίδι (από το πλούσιο πρόγραμμα live streaming που βρίσκουμε στην PokerStars Greece), ανοίγονται μπροστά μας όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Τρέχον σκορ, χρήσιμα στατιστικά και το αναγκαίο live tracker μαζί με όλες τις αποδόσεις που αφορούν τις δημοφιλείς αγορές. Αν ο παίκτης το επιθυμεί, μπορεί να πλοηγηθεί μεταξύ των διαφορετικών κατηγοριών (Ημίχρονο, Γκολ, Ομάδα κ.α.) ή να εμφανίσει μπροστά του «Όλες τις Επιλογές».

Η διάκριση αυτή είναι πολύ χρήσιμη για όλους όσους αναζητούν συγκεκριμένες αγορές από τα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως για παράδειγμα το Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο ή το Under/Over στα κόρνερ.  Μια ακόμη καινοτομία του PokerStars live είναι το πτυσσόμενο μενού στις αγορές under/over γκολ. Στην παρακάτω εικόνα, η πλατφόρμα μας εμφανίζει μόνο το κύριο line στα γκολ (Under/Over 3,5 γκολ) και εφόσον το θελήσουμε, βλέπουμε και τα υπόλοιπα διαθέσιμα πατώντας απλώς το «Προβολή Περισσότερων».

Live στοίχημα στο μπάσκετ

Εξαιρετικό και πολύ πλούσιο και το μπασκετικό της κουπόνι, με τον αριθμό των διαθέσιμων αγορών προς ποντάρισμα να κυμαίνεται στα ποδοσφαιρικά… επίπεδα. Η μεγάλη ευκολία που έχει ετοιμάσει για εμάς όμως η PokerStars live είναι η δυνατότητα συνοπτικής απεικόνισης των κυριότερων αναμετρήσεων μαζί με το τρέχον σκορ και τις βασικές αγορές (Στοίχημα Αγώνα, Χάντικαπ & Συνολικοί Πόντοι). Επειδή το live στοίχημα απαιτεί ταχύτητα, με τις εναλλαγές αποδόσεων να είναι γρήγορες, πόσο μάλλον στο άθλημα του μπάσκετ με τα διαδοχικά καλάθια, αυτή η «ευκολία» πραγματικά λύνει τα χέρια των παικτών.

Από εκεί και πέρα, στο μπασκετικό κουπόνι υπάρχουν όλες οι βασικές αγορές που έχουμε γνωρίσει στο online στοίχημα, όπως είναι το «Στοίχημα αγώνα 3πλης επιλογής», η «Διαφορά Νίκης 6πλης Επιλογής» και τα διάφορα combos (Νικητής αγώνα & Συνολικοί Πόντοι). Στο PokerStars Live Betting παρ’ όλα αυτά θα βρείτε και ένα πλήθος εναλλακτικών χάντικαπ και συνόλου πόντων για το κάθε ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως οι αποδόσεις πολύ σπάνια κλειδώνουν ή εάν αυτό συμβεί, τότε οι νέες τιμές είναι άμεσα διαθέσιμες προς ποντάρισμα.

Live στοίχημα στο τένις

Το στοίχημα στο τένις αποτελεί μια από τις ύψιστες προτεραιότητες της PokerStars και το διαπιστώνουμε αυτό από το γεγονός πως στην σχετική «ιεραρχία» βρίσκεται πιο πάνω και από το μπάσκετ.

Μόλις μεταβείτε στην κατηγορία του τένις, θα δείτε ως πρώτη επιλογή τα κορυφαία γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και όλα όσα πρόκειται να ξεκινήσουν τα επόμενα λεπτά. Στα αριστερά αναφέρονται οι πιο δημοφιλείς διοργανώσεις για εύκολη πρόσβαση, ενώ από κάτω μπορείτε να αναζητήσετε κάθε τουρνουά που είναι προγραμματισμένο και προσφέρεται προς στοιχηματισμό στην PokerStars. 

Όσον αφορά τις διαθέσιμες αγορές για κάθε ματς, στο τένις θα έχετε την δυνατότητα ακόμη και για ενίσχυση απόδοση σε συγκεκριμένα γεγονότα. Για παράδειγμα το να κερδίσει κάποιος αθλητής και παράλληλα ο αριθμός των games να είναι μέχρι ένα όριο, ο νικητής του τρέχοντος σετ να επικρατήσει με συγκεκριμένο σκορ (εύρος) και άλλα πολλά. Παράλληλα με αυτό, οι αγορές που έχουν προσφερθεί μέσω της ενότητας «Request A Bet», συνεχίζουν και στο Live betting, με τις ανάλογες (νέες) αποδόσεις.

Η ανάλυση της live πλατφόρμας

Στην PokerStars έχουν στηριχθεί πάνω στην απλότητα πλοήγησης και στον εύκολο στοιχηματισμό ενός παρολί, ακόμη και αν πρόκειται για παιχνίδια σε ζωντανή εξέλιξη. Για αυτό ακριβώς, το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσετε μόλις μεταβείτε στο PokerStars live, είναι η ευκολία με την οποία θα αναζητήσετε την οποιαδήποτε αγορά ενός παιχνιδιού.

Παράλληλα, μπορείτε να «φιλτράρετε» τις αγορές, με εκείνην που σας ενδιαφέρει περισσότερο, προκειμένου να δείτε τις αποδόσεις όλων των παιχνιδιών σύμφωνα με τις δικές προτιμήσεις. Είστε για παράδειγμα λάτρης των Goal/Goal και επιθυμείτε να συμπληρώσετε ένα παρολί με αγώνες από το αγγλικό ποδόσφαιρο, οι οποίοι μόλις ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Με αυτή την ευκολία, δεν θα χρειάζεται να μπαίνετε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσθέτετε την επιλογή του Goal/Goal, αλλά θα εμφανιστούν ταχύτατα μπροστά σας. Κυριολεκτικά μιλάμε για στοιχηματισμό με λίγα μόλις «κλικ».

Προϊόντα και Υπηρεσίες του Πόκερσταρς Live

Και επειδή τις καινοτόμες υπηρεσίες της PokerStars δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις λατρέψεις με το «καλημέρα», η ίδια σου δίνει την δυνατότητα να μαθαίνεις σε ποια παιχνίδια προσφέρονται το Request A Bet και η ενισχυμένη απόδοση, χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητάς σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Από εκεί και πέρα, οι προσφερόμενες αγορές δεν σταματάνε, ακόμη και αν αφορούν μια αναμέτρηση της οποίας ο τελικός νικητής έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι. Συναντήσαμε περίπτωση φιλικής αναμέτρησης, με το σκορ στο 7-2 στο 86ο λεπτό, με την ίδια να μας προσφέρει για στοιχηματισμό αγορές που αφορούν το ακριβές σκορ, το χάντικαπ και το σύνολο τερμάτων (Under/Over) των ομάδων.

Υπηρεσίες

Πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε στο live της PokerStars είναι το κατά πόσο ικανοποιητικό είναι το προσφερόμενο Cash Out*. Όταν μιλάμε για ζωντανό στοιχηματισμό, κάθε δευτερόλεπτο μετράει και κάθε χρονοτριβή μπορεί να αποβεί μοιραία. Για αυτό και στην PokerStars Sports έχουν επενδύσει πάνω στο cash out*, προκειμένου αυτό να είναι εύκολα προσβάσιμο την στιγμή που εσύ το χρειάζεσαι για πρόωρη εξαργύρωση του δελτίου σου. Παράλληλα, όταν κλείσεις επιτυχώς κάποιο δελτίο, τότε τα χρήματα που σου αποφέρει αυτή η κίνηση, πιστώνονται άμεσα στο υπόλοιπο του λογαριασμού σου.

Πιο πάνω αναφερθήκαμε στα Request A Bet*. Η καινοτομία αυτής της υπηρεσίας έχει να κάνει με το ότι αυτά προσφέρονται καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με τις νέες αποδόσεις τους. Παράλληλα, η εταιρία σου δίνει την δυνατότητα άμεσης προβολής όλων των «ανοιχτών» αγορών, ταξινομημένα σε ειδικές ομάδες, όπως «Πιο Δημοφιλή» και «Αποδόσεων έως και 12,50».

Στατιστικά στο Pokerstars Sports.gr live

Δυο είναι οι κύριες κατηγορίες παικτών: εκείνοι που ακολουθούν πιστά τα στατιστικά και εκείνοι που δεν επηρεάζονται καθόλου από αυτά. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις εσύ, αξίζει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα Pokerstars στατιστικά. Ειδικά για παιχνίδια που δεν έχεις «τηλεοπτική άποψη» και είναι δύσκολο να τα προσεγγίσεις στοιχηματικά, με τα διαθέσιμα στατιστικά θα μπορείς να βγάλεις μια «γενική εικόνα», η οποία αφορά τα συνολικά σουτ, τον αριθμό των κόρνερ, οι κίτρινες/κόκκινες κάρτες και άλλα πολλά.

Παράλληλα, μια ιδιαίτερα έξυπνη καινοτομία είναι η ζωντανή βαθμολογία (live) που θα αφορά το κάθε παιχνίδι και περιλαμβάνεται στην κατηγορία «Standings». Ενεργοποιώντας απλώς τον διακόπτη του live, η βαθμολογία των ομάδων θα ανανεωθεί στον πίνακα σύμφωνα και με το αποτέλεσμα του αγώνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αν μη τι άλλο, κάτι πολύ χρήσιμο, ιδίως όταν μιλάμε για τις τελευταίες αγωνιστικές ενός πρωταθλήματος.

Όρια πονταρίσματος στη PokerStars live Bet

Αν και δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης για το μέγιστο ποσό στοιχηματισμού, παρ’ όλα αυτά το Pokerstarssports θα δεχθεί όλα τα μεγάλα πονταρίσματα που θα επιχειρήσετε.  Ειδικά σε δημοφιλή αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις) και μεγάλες διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, ΝΒΑ κ.α.), δεν θα συναντήσεις κανένα απολύτως πρόβλημα με χαμηλά όρια.  

Αξίζει να επιλέξεις την PokerStars για live betting;

Η PokerStars αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο Online Πόκερ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και η ίδια στη σελίδα της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Είμαστε το πόκερ». Αυτό και μόνο φτάνει για να αποδείξει πως αφορά την top επιλογή. Εκεί όπου θέλει να φτάσει και στο στοιχηματικό κομμάτι μέσω του PokerStars Sports. Οι πρώτες τις κινήσεις αυτό δείχνουν. Ειδικά για στον ζωντανό στοιχηματισμό παρατηρήσαμε αρκετές καινοτομίες και κάποιες «φρέσκιες» ιδέες, οι οποίες αναφέρθηκαν ανωτέρω. Σίγουρα αποτελεί μια επιλογή που αξίζει να δοκιμάσει ο κάθε παίκτης  του στοιχήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά άρθρα για Pokerstars Live
Γενικές πληροφορίες
Έτος ίδρυσης

2001 (2016 Sportsbook)

Άδεια

Ελλάδα

Ωράριο Επικοινωνίας

24/7

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο

-

Τηλεφωνική Χρέωση

Δωρεάν

Εισαγμένη στο Χρηματιστήριο

Ναι

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά, Αγγλικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Live Chat, Μήνυμα Λογαριασμού

Πλατφόρμες

Mobile

Συναλλαγές
Καταθέσεις Χρεώσεις Ελ. Κατάθεση
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Δωρεάν5€
Αναλήψεις Χρεώσεις Χρόνος
Δωρεάν1-5 εργάσιμες
Δωρεάν1-5 εργάσιμες
Δωρεάν1-5 εργάσιμες
Δωρεάν0 - 24 ώρες
Δωρεάν0 - 24 ώρες
Δωρεάν0 - 24 ώρες

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητη

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Ναι

Live Streaming

Όχι

Επιπλέον Live Αγορές

Κόρνερ, Πόντοι παικτών Basket, Εναλλακτικά Χάντικαπ (Basket), Game Χάντικαπ, Νικητής Game (Tennis)

Ελάχ. Ποντάρισμα

0.10€

Extra Live Bet Πληροφορίες

Live Streaming σε Sport

Live Streaming σε

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Βαθμολόγησε την στοιχηματική

Βαθμολόγησε το Pokerstars Live

9.6/10

(2 Αξιολογήσεις)

Νόμιμες Στοιχηματικές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet gr/info/oroi
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Το live καζίνο σε άλλη διάσταση 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!