Novibet.gr: Οδηγός εγγραφής (βήμα-βήμα)

H πορεία προς την καθιέρωση έχει ολοκληρωθεί και της απομένει πια αυτή προς την κορυφή. Η Novibet κέρδισε επάξια μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα και πλέον έχει βάλει στόχο την κορυφή. Μία πλατφόρμα αξιόπιστη με 👉 εξαιρετικές αποδόσεις, ποικιλία αγορών, καθημερινές προσφορές* προς τους παίκτες που την εμπιστεύονται, ασιατικά χάντικαπ, fun bet, κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτατες αναλήψεις, καθώς και υπηρεσία διαπραγμάτευσης στοιχήματος μέσω της υπηρεσίας Bet Referall.

21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Novibet Εγγραφή

Από τις πλέον απλές, εύκολες και γρήγορες διαδικασίες. Η εγγραφή στη Novibet σας δείχνει με το καλημέρα πως λειτουργούν τα πάντα στην πλατφόρμα της, δίχως δυσκολίες και χρονοβόρα κλικαρίσματα. Στο δεξί πάνω μέρος της σελίδας όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία πατάτε τη λέξη εγγραφή και σας εμφανίζεται το εξής πεδίο:

Συμπληρώστε τα πεδία εγγραφής

Σε αυτό το κουτί λοιπόν θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητώνται ευδιάκριτα. Ωραία πρωτοτυπία είναι πως στο συγκεκριμένο πεδίο υπάρχει και η επιλογή του Live Chat 💬, οπότε αν δυσκολευτείτε δεν χρειάζεται να κλείσετε όλο το κουτί, απλά πατάτε πάνω στο Live Chat και μιλάτε με εκπρόσωπο της πλατφόρμας.

Συμπληρώνοντας λοιπόν τα πραγματικά σας στοιχεία, πατάτε το μικρό κουτάκι ότι αποδέχεστε όρους και προϋποθέσεις και είστε μέλος της Novibet. Είναι σημαντικό και απαραίτητο να βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία. Ο λόγος είναι πως στο e-mail 📩 σας θα ενημερώνεστε από την πλατφόρμα για ότι πρέπει να γνωρίζετε, αλλά και ότι αν κερδίσετε κάποια χρήματα και χρειαστείτε να κάνετε ανάληψη, τότε τα στοιχεία που θα δώσετε πρέπει να είναι απολύτως ίδια, για να μπορέστε να τραβήξετε τα χρήματά σας. Και φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται για να σας δυσκολεύει τη ζωή η Novibet, αλλά επειδή είναι μία στοιχηματική που δουλεύει σε απόλυτη νομιμότητα και δίνει τεράστιο βάρος σε αυτό.

NetBet: Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Μιας και ο λόγος λοιπόν για νομιμότητα και σεβασμό στην κείμενη ελληνική νομοθεσία πρέπει να αναγνωρίσουμε στη Novibet ότι είναι μία από τις πιο safe πλατφόρμες. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ασφάλεια των χρημάτων και των προσωπικών σας δεδομένων. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ κρούσματα προς την αντίθετη κατεύθυνση και μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως μία πλατφόρμα εξαιρετικά αξιόπιστη. Το γεγονός άλλωστε ότι ανήκε στην Novigroup Limited και διαθέτει άδεια σε μία από τις αυστηρότερες ρυθμιστικές αρχές του κόσμου, του Ηνωμένου Βασιλείου 👉 (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-011) δηλώνει τα πάντα. Παράλληλα προσφέρει* νόμιμα της υπηρεσίες της στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011.

Γιατί να εγγραφείτε στη NetBet

➦ Μεγάλη γκάμα αγορών.

➦ Super προσφορές* 🎁.

➦ Υψηλά όρια.

➦ Ανταγωνιστικές αποδόσεις.

➦ Καζίνο για υψηλές απαιτήσεις.

➦ Ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές.

➦ Το κορυφαίο customer care της αγοράς.

Συνοψίζοντας μπορούμε να εκφράσουμε την πεποίθησή μας πως η Novibet είχε αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην αγορά του online betting. Έτσι λοιπόν έχει κερδίσει δικαίως τη δική της θέση στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος. Σοβαρή, ανταγωνιστική, γρήγορη και άμεση, προσπαθεί να παρέχει (και τα καταφέρνει) υπηρεσίες και προϊόν υψηλότατου επιπέδου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!