Interwetten Live

 • Άμεσες αναλήψεις
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Ασιατικό χάντικαπ
 • Εξαιρετικές mobile εφαρμογές
 • Ειδικά στοιχήματα στο live
 • Άμεσες αναλήψεις
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Ασιατικό χάντικαπ
 • Εξαιρετικές mobile εφαρμογές
 • Ειδικά στοιχήματα στο live
 • Άμεσο cash out*
 • Δωρεάν καταθέσεις
 • Εξυπηρέτηση μέσω live chat

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

logo
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγορές 8.4/10
Αποδόσεις 8.5/10
Mobile 9.5/10
Πλατφόρμα 9.5/10
Live Streaming 9.0/10
Προϊόντα - Υπηρεσίες 8.5/10
Συνολική Βαθμολογία 9/10

Εάν υπήρχε μια στοιχηματική ιστοσελίδα που έχει καθιερωθεί στο μυαλό των παικτών για τις σταθερές της αποδόσεις, αυτή την είναι η Interwetten.

Στο 1.40 θα σου προσφέρει την Πέμπτη την Μπαρτσελόνα, τόσο θα την βρεις και την Κυριακή πριν από τη σέντρα (εάν δε συνέβησαν τρομερά πράγματα στο μεσοδιάστημα). Πλέον θα έχεις και δεύτερο λόγο για να ασχοληθείς με την Interwetten και αυτός είναι το live betting της. Όπως μπορείς να δεις και παρακάτω, μόλις επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Interwetten, σε… προϊδεάζει στην κεντρική της σελίδα για τα κορυφαία εν εξελίξει γεγονότα στα σπουδαιότερα αθλήματα.

Live Interwetten - Αγορές και αθλήματα

Αυτό που θα παρατηρήσεις άμεσα είναι πως η πλοήγησή είναι εξαιρετικά εύκολη και τάχιστη. Ό, τι παίζεται εκείνη τη στιγμή στο Live της Interwetten εμφανίζεται μπροστά σου, με προεπιλογή την απεικόνιση όλων των αθλημάτων αθροιστικά. Εσύ μπορείς να επιλέξεις με ένα κλικ να σου δείξει μόνο τα παιχνίδια που αφορούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις ή όποιο άλλο άθλημα. Στο δεξιό άκρο του σχετικού μενού, υπάρχει η δυνατότητα να «φιλτράρει» μόνο τα γεγονότα που αφορούν τους Έλληνες αθλητές και τις ελληνικές ομάδες σε κάθε άθλημα.

Από αθλήματα καλύπτονται αρκετά, ενώ η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη. Μπορείς να προσθέσεις εσύ στα «αγαπημένα» εκείνα που σε ενδιαφέρουν. Όλα τα γεγονότα στα δεξιά αναγράφουν το πλήθος των διαθέσιμων αγορών για να γνωρίζεις προτού επιλέξεις το ματς της αρεσκείας σου, πόσες αγορές επιλογές έχεις για στοιχηματισμό.

Live στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Με ομαδοποιημένες τις αγορές και εύκολη οπτική απεικόνιση όλων των μεταβολών των αποδόσεων, το Live της Interwetten για το ποδόσφαιρο θα το λατρέψεις αμέσως. Εξ’ ορισμού οι αγορές για τον νικητή (ημιχρόνου και αγώνα), τα under/over και τα χάντικαπ (3-πλής επιλογής) εμφανίζονται στην κορυφή. Οι πιο σημαντικές αγορές βρίσκεται στις «δημοφιλής», υπάρχουν επιπλέον τα under/over, τα χάντικαπ, οτιδήποτε αφορά τα ημίχρονα (ξεχωριστά), αγορές για τα γκολ και μερικά πιο «special», όπως τα αποκαλεί και η ίδια, και αφορούν τον νικητή στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, το ημίχρονο με τα περισσότερα τέρματα.

Στατιστικά αγώνα (ζωντανή βαθμολογία, χρονολόγιο), tracker οπτικής παρουσίασης της εξέλιξης του παιχνιδιού συνθέτουν το απόλυτο στοιχηματικό πακέτο για ποντάρισμα στο ποδόσφαιρο.

Live στοίχημα στο μπάσκετ

Μπορεί στην ταξινόμηση των αθλημάτων, το μπάσκετ να τοποθετείται πιο κάτω από το τένις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το έχουν… παραμελήσει. Πολλές αγορές, ποικιλία σε εναλλακτικά χάντικαπ και σύνολα πόντων, τόσο αγώνα, όσο και ημιχρόνου και δεκαλέπτου. Τα σύνολα πόντων αφορούν και τις δύο ομάδες αθροιστικά και μεμονωμένα.

Το εξαιρετικό με το μπάσκετ είναι πως απεικόνιση των ορίων και των αποδόσεων γίνεται με όμορφο τρόπο και χρωματισμό που «χτυπάει στο μάτι». Χρησιμοποιείται το πράσινο για την αύξηση και το μπλε για τη μείωση της απόδοσης, ενώ δε χρειάζεται να «παγώσουν» πρώτα οι αγορές προκειμένου να προσφερθούν οι νέες τιμές. Μας κέντρισε την προσοχή και το πλέον κατατοπιστικό live tracker για το μπάσκετ, το οποίο επεκτείνεται και σε χαμηλότερης δυναμικότητας αγώνες.

Live στοίχημα στο τένις

Δεν υστερεί ούτε από τις υπόλοιπες και στο τένις η Interwetten με το Live της να είναι ένα από τα πληρέστερα. Και όχι άδικα θα λέγαμε, καθώς μπορείς να βρεις όλες τις δημοφιλείς αγορές που αφορούν τα γκέιμς και τα σετς. Παράλληλα με αυτά, η Interwetten βάζει ένα… μπασκετικό στοίχημα (Πρώτος στους Χ Πόντους) και στο τένις, και σε προτρέπει να προβλέψεις ποιος από τους δυο αθλητές θα φτάσει πρώτος στα Χ γκείμς σε ένα συγκεκριμένο σετ. 

Η ανάλυση της live πλατφόρμας

Επισκέπτεσαι τη σελίδα της Interwetten και αυτομάτως διαπιστώνεις πόσο βολικό είναι να στοιχηματίσεις στο διαδίκτυο. Πέραν της ασφάλειας που προσφέρει η συγκεκριμένη στοιχηματική με την παρουσία αρκετών χρόνων στον χώρο, στην live πλατφόρμα της μπορείς πολύ εύκολα και κυριολεκτικά με «μια ματιά» να δεις συγκεντρωτικά τα σκορ και τις αποδόσεις για περισσότερα από 10-15 παιχνίδια (τα κορυφαία στην κατηγορία τους).

Από το αριστερό άκρο της οθόνης σου μπορείς να δεις σε μορφή στήλης όλα τα διαθέσιμα γεγονότα που προσφέρονται για ζωντανό στοιχηματισμό, το σκορ και το χρονικό διάστημα στο οποίο βρίσκεται μαζί με τις τρέχουσες αποδόσεις για τον νικητή. Από την «επισκόπηση» μπορείς μέσα σε δευτερόλεπτα να συνθέσεις το δικό σου δελτίο, εφόσον αφορά σημεία που βρίσκονται στις «κύριες αγορές»(νικητή, συνολικά γκολ, επόμενο τέρμα). 

Εάν σε ενδιαφέρουν περισσότεροι εκ τους ενός αγώνες, τότε με την επιλογή «Εμφάνιση σε λίστα» μπορείς εύκολα να βλέπεις τις διαθέσιμες αγορές και όχι μόνο παράλληλα.

Προϊόντα και Υπηρεσίες του Ιντερβετεν Live

Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία παικτών που στοιχηματίζουν μονάχα στα σημερινά παιχνίδια (έχοντας το ηθικό δίδαγμα πως η αυριανή ημέρα είναι… διαφορετική ημέρα), τότε στο Ιντερβετεν Live θα λατρέψεις την παρουσίαση όλων των γεγονότων ανά άθλημα σε ένα άτυπο κουπόνι ημέρας. Στην κορυφή θα βλέπεις πάντοτε τα αθλήματα που αφορούν πιο εμπορικά ματς (Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία κλπ). 

Παράλληλα, στην Interwetten μπορείς να στοιχηματίσεις μέχρι και στα τελευταία των ημιχρόνων στο πιθανό ακριβές σκορ του πρώτου 45λεπτου, και αυτό είναι μια αγορά που δε συναντάς αλλού.

Υπερπλήρες θα χαρακτηρίζαμε και το πεδίο των ζωντανών αποτελεσμάτων της Interwetten, το οποίο μπορείς να φέρεις στα δικά σου αποκλειστικά μέτρα. Για κάθε παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο, αναγράφονται και οι προσφερόμενες αποδόσεις, οι οποίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Υπηρεσίες

Ζωντανό στοίχημα χωρίς cash-out* δε νοείται και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Interwetten. Η υπηρεσία της εξαργύρωσης στοιχημάτων είναι διαθέσιμη και προσφέρεται για μια ευρεία γκάμα αθλημάτων. Όπως πάντως μας έχει γνωστοποιήσει και η ίδια, την υπηρεσία αυτή θα τη δεις να είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χόκει, βόλεϊ, μπις βόλεϊ, μπέιζμπολ, χάντμπολ, φούτσαλ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο. 

Πρόσφατα ο μπουκ εισήγαγε και το αναγκαίο bet builder* για το αθλητικό στοίχημα. Μάλιστα, είναι διαθέσιμο και στο Live, με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα «χτισίματος» και σε αναμετρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στατιστικά στο Interwetten.gr live

Στο Interwetten.gr live έχεις μια πλούσια γκάμα στατιστικών, τα οποία επεκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Το κάθε ματς συνοδεύεται από πλούσιες κατηγορίες στατιστικών, H2H, βαθμολογίες και το εξαιρετικό χρονοδιάγραμμα (τι συνέβει και πότε).

Πέραν των στατιστικών τα οποία παρέχονται για τα εν εξελίξει παιχνίδια, η Interwetten σου δίνει την ευκαιρία να αναζητήσεις κάθε πληροφορία για αναμέτρηση από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Από ποδόσφαιρο μέχρι κρίκετ και από την πρώτη κατηγορία έως και το τη χαμηλότερη κάθε χώρας, θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Διαχωρισμένα σε επισκόπηση και σύγκριση, μπορείς να κάνεις ταξινόμηση βάσει προγράμματος ή βαθμολογίας. Να δεις αναλυτικά στοιχεία για τις ομάδες, τους διαιτητές ή τα γήπεδα, ενώ μπορείς να ανατρέξεις και στο αρχείο της διοργάνωσης σε βάθος (τουλάχιστον) δεκαετίας.

Όρια πονταρίσματος στην Interwetten live Bet

Στο live Bet της Interwetten μπορεί να μη σου δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του αποδεκτού ποσού στοιχηματισμού, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα σχετικά όρια είναι αρκετά υψηλά. Επίσης, να μην ξεχνάς πως η μέγιστη πληρωμή για κάθε δελτίο ανέρχεται στις 10.000€, οπότε να έχεις κατά νου πως ενδεχόμενο ποσό επιπλέον κέρδους θα χαθεί. 

Αξίζει να επιλέξεις την για Interwetten για live betting;

Υπάρχουν  στιγμές που πραγματικά υπάρχει στοιχηματική αξία στο ποντάρισμα υπέρ του αουτσάιντερ. Σε τέτοιες περιπτώσεις αξίζει να έχει από… κοντά την Interwetten, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Η πολύ γρήγορη πλοήγηση, η οποία οφείλεται στην ελαφριά της πλατφόρμα, η άμεση αποδοχή των στοιχημάτων και το πλούσιο σε επιλογές κουπόνι για live betting στο μπάσκετ, συνθέτουν αν μην τι άλλο ένα καρέ επιλογών για ποντάρισμα στην Interwetten. 

Σχετικά άρθρα για Interwetten Live
Γενικές πληροφορίες
Ιστοσελίδα

www.interwetten.gr

Έτος ίδρυσης

1990

Άδεια

Ελλάδα

Ωράριο Επικοινωνίας

09:00-01:00

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Live Chat

Ναι

Τηλέφωνο

800 6000 680

Εισαγμένη στο Χρηματιστήριο

Όχι

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά, Αγγλικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Πλατφόρμες

Mobile, Tablet, App, iOS, Android

Συναλλαγές
Καταθέσεις Χρεώσεις Ελ. Κατάθεση
Neteller Δωρεάν 10€
Skrill 1-Tap Δωρεάν 10€
Paysafe Δωρεάν 5€
Viva Wallet Δωρεάν 10€
Viva Spot Δωρεάν 10€
Χρεωστική/Πιστωτική Δωρεάν 10€
IRIS Δωρεάν 10€
Google Pay Δωρεάν 10€
Apple Pay Δωρεάν 10€
Αναλήψεις Χρεώσεις Χρόνος
Bank Transfer Δωρεάν η 1η ανάληψη κάθε ημερολογιακής εβδομάδας, έκτοτε 5€ 2-10 ημέρες
Neteller Δωρεάν Άμεσα
Paysafe Δωρεάν Άμεσα
Viva Wallet Δωρεάν Άμεσα
Χρεωστική/Πιστωτική Δωρεάν Άμεσα
Google Pay Δωρεάν Άμεσα
Apple Pay Δωρεάν Άμεσα

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητο

Live Αγώνες/Μήνα

25000

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Όχι

Bet Builder

Ναι

Live Streaming

Όχι

Επιπλέον Live Αγορές

Combo, Combo Νίκη & Σύνολο πόντων, Lead - Lose, Over/under games τένις, Tie break: Yes or No, Ασιατικά, Ασιατικά στο Live, Εναλλακτικά χάντικαπ μπάσκετ, Κάρτες, Κόρνερ, Σκόρερ

Ελάχ. Ποντάρισμα

0.50€/μονά και παρολί, 0.30€/στήλη συστήματος

Νόμιμες Στοιχηματικές

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!