Σούπερ δώρο* για νέα μέλη!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ-ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
  • 55 ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Interwetten: Οδηγός εγγραφής

Αν θέλουμε να ορίσουμε έναν bookmaker ως συνώνυμο του διαδικτυακού στοιχήματος, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πρώτα το όνομα της Interwetten. Η Αυστριακή πλατφόρμα ιδρύθηκε το 1990, πριν 27 χρόνια και επτά χρόνια αργότερα, το 1997 έγινε ο πρώτος book που προσέφερε* online betting. Συνεχίζει λοιπόν την πορεία της και στην ελληνική επικράτεια, λειτουργώντας νόμιμα  με βάση το άρθρο 50 του νόμου 4002/2011.

Η www.interwetten.gr ξεχωρίζει κυρίως για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της, αφού γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε το χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και εγγυάται ασφάλεια και ευρυθμία. Για να βιώσετε όμως την εμπειρία του στοιχήματος online με την Interwetten, πρέπει να ξεκινήσετε από το πρώτο και απαραίτητο βήμα, δηλαδή να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να αποκτήσετε το δικό σας στοιχηματικό interwetten λογαριασμό.

Interwetten Εγγραφή

Πρόκειται για μία απλή διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει λιγότερο από πέντε λεπτά. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε αρχικά www.interwetten.gr. Κατόπιν κλικάρετε πάνω στη λέξη «Εγγραφή» που βρίσκεται πάνω δεξιά της homepage μέσα στο κίτρινο πλαίσιο, δίπλα στο «Login.

Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής

Πατώντας την «Εγγραφή» ανοίγει η συγκεκριμένη φόρμα, στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται. Σε όσα πεδία υπάρχει δίπλα το σήμα του αστερίσκου, πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση κι ασφάλεια και μόνο, είναι απαραίτητο να βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία, καθώς αυτά αργότερα θα χρειαστούν, είτε για κάποιο πρόβλημα που προκύψει, είτε φυσικά για να κάνετε ανάληψη των κερδών σας. Αφού ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων, πατάτε τη λέξη «Εγγραφή» και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Προσοχή όμως: στο e-mail που δηλώσατε στη διαδικασία, θα σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης με έναν σύνδεσμο πάνω στον οποίο πρέπει να πατήσετε ώστε να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Στις επιλογές που έχετε μπορείτε να διαλέξετε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να συνδιαλλαγείτε με την πλατφόρμα. Επίσης όπως βλέπετε στη φόρμα εγγραφής δεξιά υπάρχουν οι τρόποι επικοινωνίας ώστε αν δυσκολευτείτε κάπου να σας εξυπηρετήσει το αρμόδιο τμήμα της πλατφόρμας.

Συνώνυμο Ασφάλειας και Αξιοπιστίας

Αν μας ρωτούσατε τι είναι το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό μας όταν αναφερόμαστε στην ιντερβετεν, η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη… Ασφάλεια, αυτό σημαίνει πρωτίστως η Interwetten. Μία πλατφόρμα με δεκαετίες εμπειρίας και συνέπειας στις πλάτες της, κάνει αυτόν που θα την εμπιστευτεί να αισθάνεται άνετα ότι παίζει σε ένα περιβάλλον όπου δεν κινδυνεύει, καθώς και ότι θα πληρωθεί τα ενδεχόμενα κέρδη του.

Αυτό φυσικά συνεπάγεται την αξιοπιστία και την υστεροφημία της πλατφόρμας, η οποία εγγυάται ότι μπορείτε να παίξετε, να εμπιστευτείτε προσωπικά στοιχεία και χρήματα, δίχως να έχετε το άγχος ότι μπορεί να πέσετε θύμα κακής διαχείρισης.

Οι κυριότεροι λόγοι για να εγγραφείτε στην Interwetten

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.4
8.5
9.5
9.5
9
8.5
Εγγραφή
8.9
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!