ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «1200FREE»
  • 400 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακριβές σκορ στο στοίχημα

Ένα από τα πιο ρισκαδόρικα bets στο ️⚽️ποδόσφαιρο, είναι το ακριβές σκορ. Το στοίχημα ακριβές σκορ αφορά την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος, δηλαδή του ακριβούς αριθμού τερμάτων που θα σημειώσει η κάθε μια από τις δυο ομάδες ξεχωριστά ενός ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι ακριβες σκορ αποδόσεις είναι αρκετά αυξημένες σε σχέση με την πρόβλεψη του τελικού νικητή ή του συνολικού αριθμού τερμάτων, διότι οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πολλοί περισσότεροι από το 1X2 ή το U/O 2.5 γκολ.

Ακριβές σκορ πως παίζεται

Οι κατηγορίες των στοιχημάτων είναι αρκετές και δεν αφορούν μόνο το ακριβές σκορ ενός αγώνα. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν επεκτείνει αρκετά τις επιλογές και προσφέρουν στους παίκτες την δυνατότητα να μαντέψουν το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου σε συνδυασμό με το τελικό, μεμονωμένα του πρώτου 45λεπτου ή σε ένα σκορ που θα επιβεβαιωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Παρακάτω, για να μας γίνει πιο αντιληπτό το πως παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα, θα δούμε παρακάτω λίγο πιο αναλυτικά και με παραδείγματα τις πιο βασικές κατηγορίες:

⚽️Ακριβές σκορ τελικό: Πρόκειται για το παραδοσιακό στοίχημα αναφορικά με την πρόβλεψη του τελικού σκορ μιας αναμέτρησης. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως συνήθως την πιο χαμηλή 📊 απόδοση έχει το 1-1. Σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη και αν αφορά έναν άσο όπου ο γηπεδούχος προσφέρεται στο 1.40!

⚽️Ακριβές σκορ ημιχρόνου: Ό, τι ισχύει για το ακριβές σκορ αγώνα, ισχύει και για το ακριβές σκορ ημιχρόνου. Ο παίκτης καλείται να προβλέψει ποιο θα είναι το ακριβές σκορ στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, ανεξαρτήτου τι θα συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτή την περίπτωση τις πιο χαμηλές 📈αποδόσεις έχουν το 1-0 (υπέρ του φαβορί) και το 0-0 όταν αφορά ισορροπημένο ζευγάρι.

⚽️Ακριβές σκορ ημίχρονο τελικό: Ορισμένες στοιχηματικές προσφέρουν μια συνδυαστική επιλογή πρόβλεψης σε ακριβή σκορ κατά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και του αγώνα. Αυτό το bet θα το συναντήσετε ως ακριβές σκορ ημίχρονο τελικό. ☝️ Για παράδειγμα, ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (1.84-4.21-4.55) πως το ημίχρονο θα λήξει 1-1 και το τελικό σκορ θα είναι 3-1 υπέρ του γηπεδούχου. Η απόδοση📊 αυτού του «άτυπου» combo bet ανέρχεται στο 46.00, την ώρα που το 1-1 Α/Σ στο πρώτο ημίχρονο είναι στο 7.00 και το 3-1 ως τελικό προσφέρεται στο 12.00.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και οι αποδόσεις εκτοξεύονται στα ύψη.

Σκορ πολλαπλών επιλογών

Μια αγορά που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους, είναι αυτή των πολλαπλών επιλογών. Εδώ, οι στοιχηματικές που προσφέρουν αυτή την επιλογή, «πακετάρουν» τρία ακριβή σκορ, δίνοντας μια ενιαία απόδοση εφόσον επαληθευτεί κάποιο από αυτά. Το συγκεκριμένο bet θα το συναντήσετε σε μερικές πλατφόρμες και ως «ακριβές σκορ άλλο σκορ» Στο ανωτέρω παράδειγμα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε απόδοση 4.45 στο 1-0, 2-0 ή 3-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα την στιγμή που μεμονωμένα τα σκορ προσφέρονται στις ακόλουθες αποδόσεις: 12.00, 12.25, 18.50. ☝️ Αν ποντάρουμε από 5€ σε κάθε ένα από τα τρία προαναφερθέντα, το κέρδος μας θα ανέρχεται από 45 έως 77,50€, ενώ εάν τοποθετήσουμε όλο το ποσό (3*5€) στο 4.45 του πολλαπλού, τότε θα λάβουμε κέρδος 51.75€.

Ακριβές σκορ ημιχρόνου

Όταν μιλάμε για ακριβές σκορ ημιχρόνου, εννοούμε αυτό που λέει και ο τίτλος. Ο παίκτης καλείται να προβλέψει το ακριβές σκορ του πρώτου ή του δευτέρου ημιχρόνου, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο άλλο 45λεπτο. Οι 📊 αποδόσεις είναι σαφώς πιο χαμηλές καθώς μιλάμε για «αγώνα» 45 λεπτών, όμως οι πιθανότητες κέρδους είναι πιο αυξημένες.

Ακριβές σκορ και σκόρερ

Το στοίχημα ακριβές σκορ και σκόρερ απόλυτο combo bet των τολμηρών💣παικτών. Η προσπάθεια μαντέματος του σκορ ενός αγώνα και παράλληλα ενός παίκτη που θα σημειώσει γκολ στο ματς (συνήθως το πρώτου παίκτη που θα σκοράρει). Στην διεθνή ορολογία αναφέρεται ως scorecast, και όπως βλέπουμε και στην εικόνα, μόνο για έναν ποδοσφαιριστή, οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αρκετοί και καλοπληρωμένοι.

Ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι

Το πιο «ξεκούραστο» bet επάνω στα ακριβές σκορ έχει να κάνει με την πρόβλεψη του σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, εάν ποντάρουμε πως κάποια στιγμή το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ θα είναι στο 1-1, αρκεί να προηγηθεί μια εκ των δυο με 1-0 και στη συνέχεια η άλλη να ισοφαρίσει (ανεξαρτήτου τι θα συμβεί στη συνέχεια). To 👎αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι πως οι αποδόσεις ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά.

Ακριβές σκορ στατιστικά

Ένα κομμάτι που θα πρέπει να σας απασχολεί εφόσον θέλει να ρισκάρετε, είναι τα 📊 στατιστικά ακριβές σκορ. Γενικότερα, οι επιδόσεις και οι αριθμοί τόσο του γηπεδούχου εντός, όσο και του φιλοξενούμενου εκτός έδρας, καθώς και οι συνολικές εμφανίσεις των σκορ στο εκάστοτε πρωτάθλημα, θα πρέπει οπωσδήποτε να απασχολούν τους παίκτες προτού εκείνοι ποντάρουν σε κάποιο ακριβές σκορ.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα κερδίζει συνήθως στο γήπεδο της, αλλά σπάνια διατηρεί ανέπαφη την εστία της, τότε δεν έχει μεγάλη τύχη να ασχοληθούμε με ένα πιθανό 1-0 ή 2-0. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να «ψαχτούμε» στο 2-1, 3-1. Σε πρωταθλήματα όπου οι ισοπαλίες έχουν συχνή εμφάνιση δε, έχει ❗️ αξία να ποντάρουμε στο 1-1, το οποίο και αποτελεί το πιο σύνηθες σκορ σε περιπτώσεις «Χ». Είναι ξεκάθαρο πως τα στατιστικά ακριβές σκορ μας δίνουν ένα «μπούσουλα» για το που πρέπει να κοιτάξουμε, πριν αποφασίσουμε να ποντάρουμε.

Στρατηγική ακριβές σκορ

Όπως κάθε αγορά στο στοίχημα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση είναι «σοφό» να ακολουθήσουμε μια στρατηγική ακριβές σκορ. Προφανώς αυτή δεν θα μας εξασφαλίσει το κέρδος, αλλά από την άλλη θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να κάνουμε λάθος επιλογές.

Κατ’ αρχάς δεν προτείνεται το 0-0 ως ποντάρισμα. Πρόκειται για επιλογή που συγκεντρώνει πολύ χαμηλές πιθανότητες επαλήθευσης. Υπάρχουν πάντως ορισμένες ιστοσελίδες (όπως για παράδειγμα ο👉 Stoiximan), οι οποίες σου επιστρέφουν το ποντάρισμα σου όταν το ματς δεν λήξει 0-0, αλλά το γκολ (ή τα γκολ) σημειωθούν με αυτογκόλ. Αυτή η αγορά για παράδειγμα είναι το «Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει», και η επιλογή του «Κανένας να μην σκοράρει». Να σημειωθεί πως ο «Κανένας να μην σκοράρει» ισοδυναμεί πρακτικά με το 0-0 Α/Σ και προσφέρεται στην ίδια απόδοση!

Δεύτερη συμβουλή αφορά το αουτσάιντερ. Συνήθως, ο αδύναμος μιας αναμέτρησης όταν κερδίζει κόντρα στο φαβορί, το καταφέρνει με σκορ 1-0. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει μια ομάδα να προηγηθεί κόντρα στην ροή και να το κρατήσει εν τέλει μέχρι τέλους. Μια τέτοια «μπόμπα»💣 ανταμείβεται αναλόγως από τις στοιχηματικές, αρκεί να δούμε μονάχα πως σε περιπτώσεις άσου του 5.00 κατά μέσο όρο, το 1-0 της νίκης προσφέρεται άνω του 20.00 (πάντα αναλόγως το πρωτάθλημα και τις ομάδες).

Σύστημα ακριβές σκορ

Παίζοντας σε ακριβές σκορ, μια καλή τακτική είναι να πάμε με κάποιο σύστημα με ακριβή σκορ. Εδώ θα λέγαμε πως υπάρχουν δυο κατηγορίες συστημάτων, άτυπων για την ακρίβεια. Η μια αφορά τα πολλαπλά σκορ και η άλλη το ποντάρισμα με βάση την παράδοση. Ας τις δούμε ξεχωριστά και τα δύο:

✔️ Έστω πως έχουμε καταλήξει στο Under 2.5 γκολ (του 1.83) σε μια αναμέτρηση με φαβορί τον γηπεδούχο. Τα υποψήφια σκορ σε αυτή την περίπτωση είναι τα ακόλουθα (☝σε παρένθεση η απόδοση): 1-0 (6.00), 2-0 (7.50), 0-0 (9.00), 1-1 (8.00), 0-1 (13.50) και 0-2 (51.00).

Εάν ο παίκτης ποντάρει 100€ στο Under, τότε θα λάβει κέρδος 83€. Για να πάρει πίσω ανάλογο ποσό ως κέρδος, θα χρειαστεί να ποντάρει περίπου 114 ευρώ, δηλαδή περισσότερα 14 ευρώ από το αρχικό ποσό των 100 του Under. Αυτή η διαφορά οφείλεται κυρίως στην γκανιότα των στοιχηματικών στην αγορά των σκορ. Στην συνέχεια όμως μπορεί να αφαιρέσει ορισμένα από τα «υποψήφια» σκορ, προκειμένου να υπήρχε κέρδος με μικρότερο συνολικό ποντάρισμα. Έτσι λοιπόν αποκλείουμε τα σκορ νίκης του αουτσάιντερ και την «λευκή ισοπαλία», κρατώντας μονάχα τα 1-0, 2-0 και 1-1 (υπό τον φόβο της έκπληξης). Πλέον, διαφοροποιείται το ποντάρισμα μας σε 25€ στο 6.00 του 1-0, 20€ στο 7.50 του 2-0 και σε 15€ στο 8.00 του 1-1. Άρα με συνολικό ποντάρισμα στα 60€, το καθαρό κέρδος μας ακολουθόντας το σύστημα ακριβές σκορ, θα κυμαίνεται από 60 έως 90 ευρώ.

✔️ Δεύτερη κατηγορία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η παράδοση και ✍ η εν γένει συμπεριφορά μιας ομάδας σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Εάν σε ένα ζευγάρι είθισται ο γηπεδούχος να κερδίζει τα τελευταία χρόνια με μηδέν παθητικό, τότε ένα σύστημα με ακριβή σκορ που θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει είναι το 1-0, 2-0, 3-0 (και αν γιατί όχι) και 4-0. Από την άλλη, πόσες φορές έχει τύχει στο παρελθόν ο γηπεδούχος να κερδίζει «σβηστά» με 2-0 ή 3-0 ένα ματς κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο (ανεξαρτήτου παράδοσης), επειδή θα πρέπει να κάνει λόγου χάρη συντήρηση δυνάμεωνq

Ακριβές σκορ ΟΠΑΠ

Η πιο κλασική ερώτηση των «παραδοσιακών» παικτών έχει να κάνει με το «πως μπορώ να παίξω ακριβές σκορ στο δελτίου του ΟΠΑΠ»; Η αλήθεια είναι πως στο νέο (ενιαίο) δελτίο που έχει λανσάρει τα τελευταία χρόνια ο Οργανισμός, η διαδικασία για να παίξετε ακριβές σκορ ΟΠΑΠ είναι ελαφρώς αλλαγμένη.  Όχι βέβαια πως είναι καμία… επιστήμη. Για να παίξουμε ΟΠΑΠ ακριβές σκορ, τικάρουμε τον κωδικό του παιχνιδιού-όπως συμβαίνει γενικότερα στο Πάμε Στοίχημα- και επιλέγουμε το σκορ. Για να σας το κάνουμε πιο κατανοητό, παραθέτουμε την παρακάτω εικόνα, (αφορά την πρόβλεψη 1-0 υπέρ του γηπεδούχου):

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Παίξε Νόμιμα
9.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.3
9.6
9.1
9
8.6
9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Παίξε Νόμιμα
9.1
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.5
8.8
8.8
8.5
8.9
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7
8.6
9.1
8.4
8.3
8.4
Παίξε Νόμιμα
8.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1
8.6
9.9
9.8
9.9
9.8
Παίξε Νόμιμα
9.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.9
8.4
8.6
8.7
7.1
8.8
Παίξε Νόμιμα
8.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8
8.7
8.8
8.3
7.2
8.8
Παίξε Νόμιμα
8.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.4
8.5
9.5
9.5
9
8.5
Παίξε Νόμιμα
8.9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.8
8.8
7.8
9.9
7.6
10
Παίξε Νόμιμα
9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.2
9.7
9.8
7.9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!