«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet Builder OPAP: Πως χρησιμοποιώ το Pamestoixima Bet Builder;

Με τις πλάτες και την αξιοπιστία του ΟΠΑΠ, το Pamestoixima έχει καταφέρει να κερδίσει εξ’ αρχής το κοινό του. Με συνεχείς ανανεώσεις στο προϊόν του, το Pame Stoixima προσφέρει στα μέλη του μια πλατφόρα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τον ανταγωνιστικό.

Πολλά διαθέσιμα αθλήματα, ποικιλία σε αγορές και στοιχήματα, δυνατές αποδόσεις, ανανεωμένο και σύγχρονο mobile, αλλά και πολλές προσφορές* συνθέτουν το σκηνικό που θα συναντήσεις αν μπεις στην ιστοσελίδα του. Με live streaming και Cash Out ο book έχει «δυναμώσει» την πλατφόρμα του, ενώ μια από τις σχετικά πρόσφατες προσθήκες είναι και το bet builder OPAP.

Πρόκειται για το trend μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών, που δίνει στον παίκτη την δυνατότητα να πάρει στα χέρια του το παιχνίδι. Στο παρόν κείμενο θα αναλύσεις τι είναι το Pamestoixima Bet Builder, πως λειτουργεί και τι πρέπει να προσέξεις πριν ασχοληθείς.

Pamestoixima Bet Bulider: Τι είναι και πως λειτουργεί;

Όταν μιλάμε για το Pamestoixima Bet Builder, ουσιαστικά αναφερόμαστε στο «κλασικό» build a bet που συναντάμε πλέον στην πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών. Με αυτό, έχεις την δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές ενός αγώνα μεταξύ τους (ή και περισσοτέρων) και να πάρεις μια συνολική απόδοση πάνω στην οποία θα τοποθετήσεις το ποντάρισμά σου. Αν όλες οι επιλογές επαληθευτούν τότε κερδίζεις το στοίχημα.

Πάντως, το bet builder OPAP προσφέρεται σε συγκεκριμένες λίγκες και για συγκεκριμένες αγορές. Οπότε καλό θα είναι να τσεκάρεις τους όρους και τις προϋποθέσεις, για να σιγουρευτείς πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Ακόμα κι έτσι πάντως, η δημοφιλία του οφείλεται στο γεγονός πως δίνει την ευκαιρία για συνδυασμό πολλών διαφορετικών bets από το ίδιο παιχνίδι, ώστε ο παίκτης να φτιάξει ένα στοίχημα με πολύ μεγάλη απόδοση αν επιθυμεί να ρισκάρει τις πιθανότητές του.

Pame Stoixima Bet Builder – Τι να προσέξεις;

Το βασικό που θα πρέπει να γνωρίζεις για το Pame Stoixima Bet Builder, είναι πως σου δίνει την δυνατότητα να συνδυάσεις μέχρι και 15 επιλογές από έναν αγώνα. Εφόσον το κάνεις, θα διαπιστώσεις πως η συνολική απόδοση που θα εμφανίστει θα είναι σαφώς μεγαλύτερη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι επιλογές από το Pamestoixima Bet Builder δεν μπορούν να συνδυαστούν με αυτές ενός άλλου αγώνα και θα πρέπει να πονταριστούν μόνες τους.

Παρακάτω, θα εστιάσουμε σε κάποιους από τους όρους του bet builer OPAP, στους οποίους θεωρούμε πως θα πρέπει να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή:

➦Τα στοιχήματα Bet Builder προσφέρονται για Cash Out
➦Το Bet Builder είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές πριν την έναρξη επιλεγμένων αγώνων
➦Ο μέγιστος αριθμός επιλογών από έναν αγώνα, o οποίος μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα στοίχημα Bet Builder, είναι δεκαπέντε (15)
➦Εάν ένα στοίχημα Bet Builder περιέχει μια ακυρωθείσα επιλογή, τότε θα ακυρωθεί ολόκληρο το στοίχημα
➦Σε περίπτωση αναβολής και ματαίωσης, τα στοιχηματικά γεγονότα θα θεωρούνται άκυρα

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!