Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet365 Cash Out*: Πως λειτουργεί;

Δεν νοείται σήμερα στοιχηματική εταιρία που να μην δίνει στα μέλη της την δυνατότητα για cash out! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Bet365, μια από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως το Bet365 Cash Out* είναι ένα από τα «τιμιότερα» που θα βρείτε στην Ελλάδα. Διότι ναι μεν σου δίνει την δυνατότητα να «κλείσεις» πρόωρα το στοίχημα σου και να εξασφαλίσεις ένα κέρδος, παράλληλα όμως σου κάνει -με τις επιλογές που υπάρχουν- το παιχνίδι ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό.

Είτε λοιπόν θες να «κασάρεις» για να σώσεις κάτι από το ποντάρισμα σου, είτε για να μην έχεις το άγχος των τελευταίων λεπτών, το Bet365 Cashout* δεν θα σου δυσκολέψει καθόλου την ζωή.

Bet365 Cashout* – Πώς λειτουργεί;

Αν και η λειτουργία του διαφέρει από στοιχηματική εταιρία σε στοιχηματική εταιρία η γενική ιδέα είναι η ίδια. Μέσω του Bet365 Cashout*, ο παίκτης μπορεί να κλείσει -να διευθετήσει- ένα στοίχημα είτε αυτό είναι μονό, είτε παρολί πριν να ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες.

Με αυτόν τον τρόπο ο παίκτης αποκτά ένα μέρος των κερδών του ανάλογα την περίπτωση, χωρίς να περιμένει να δει αν τελικά κέρδισε. Σε περίπτωση που τελικά οι επιλογές επαληθευτούν θα έχει χάσει κάποια χρήματα από τα αναμενόμενα κέρδη κάνοντας νωρίτερα cash out*, αλλά στην αντίθετη περίπτωση θα έχει εξασφαλίσει κέρδος από ένα ουσιαστικά χαμένο στοίχημα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πότε είναι κερδοφόρο το Bet365 cash out* και πότε όχι.

Τα είδη Cash Out* στην Bet365

H Bet365 όντας ένας στοιχηματικός κολοσσός και από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους παίκτες που επιλέγουν την πλατφόρμα της. Μάλιστα, συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Bet365 Partial (Μερικό Cash Out*): Το μερικό cash out* δίνει την δυνατότητα στον παίχτη να κάνει cash out* όχι όλο το προσφερόμενο εκείνη τη στιγμή ποσό αλλά μόνο ένα μέρος του. Για παράδειγμα μπορεί να κάνεις cash out* μόνο το αρχικό σου ποντάρισμα, ώστε να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση ήττας στο τέλος.

Αυτόματο Cash Out*: Πολύ χρηστική και δημοφιλής επιλογή για πολλούς είναι το αυτόματο cash out*. Με αυτή την επιλογή ουσιαστικά ρυθμίζεις εσύ το ποσό στο οποίο θέλεις να κλείσει το στοίχημα και αυτό (όταν το cash out* φτάσει σε αυτό το ποσό) κλείνει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται εσύ να κάνεις κάποια ενέργεια ή ακόμα και να παρακολουθείς τον αγώνα.

Ολικό Cash Out*: Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή όπου ουσιαστικά κλείνεις το στοίχημα πριν αυτό τελειώσει και παίρνεις τα κέρδη που εκείνη τη στιγμή προσφέρει η πλατφόρμα, χωρίς να σε ενδιαφέρει η κατάληξη. Αυτό που έχει αξία είναι να δούμε αν τελικά το cash out* είναι καλό ή κακό για τον παίκτη. Γιατί ναι μεν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, όμως όσοι πιστεύουν ότι οι εταιρίες χάνουν από τη χρήση του μάλλον κάνουν μεγάλο λάθος.

Από τι εξαρτάται το μέγεθος του ποσού στο Cash out*;

Το ποσό που προσφέρεται από την εταιρία κατά το Cash Out* εξαρτάται από την πορεία των στοιχηματικών σου επιλογών. Θα είναι υψηλότερο, ή χαμηλότερο από το ποντάρισμά σου και αυτό φυσικά θα εξαρτάται από το πόσο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί το αρχικό σου στοίχημα ή όχι. Για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το λεπτό που βρίσκεται ο αγώνας, αλλά και η γενικότερη εικόνα του αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.1
8.6
9.9
9.8
9.9
9.8
Εγγραφή
9.5
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!