ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «1200FREE»
  • 400 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet365 Φτιάξτε αγορά: Τι είναι & Πως παίζεται;

Η Bet365 αποτελεί την πιο παλιά «καραβάνα» στα στοιχηματικά δρώμενα της χώρας μας και παράλληλα τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα για τους Έλληνες παίκτες. Οι λόγοι που καθιέρωσαν την «πράσινη» μεταξύ των κορυφαίων bookmakers είναι πολλοί, όλοι σχετιζόμενοι με τα εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρει. Μεταξύ αυτών και η πρωτοποριακή λειτουργία Bet365 Φτιάξτε αγορά. Όπως ακριβώς υπονοεί και ο τίτλος, κάθε παίκτης έχει πλέον τη δυνατότητα να φτιάξει το δικό του προσωπικό δελτίο ξεφεύγοντας από τις προκαθορισμένες αγορές.

Φτιάξτε αγορά Bet365

H αναμέτρηση που περιμένατε ξεκινάει σε μερικές ώρες και η μελέτη σας οδηγεί σε πολλαπλά συμπεράσματα που καλύπτουν περισσότερες από μία αγορές. Αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό σήμαινε πως θα έπρεπε να τοποθετήσετε τόσα δελτία όσες και οι αγορές που σας ενδιαφέρουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πλέον όμως έχει έρθει η υπηρεσία Bet365 Φτιάξτε αγορά για να αλλάξει τα δεδομένα. Με την εν λόγω υπηρεσία μπορείτε να φτιάξετε εσείς οι ίδιοι μια ενιαία αγορά πολλών επιλογών από τον ίδιο αγώνα. Με τον τρόπο αυτό περιλαμβάνετε σε ένα συγκεντρωτικό στοίχημα όλα τα σημεία που σας ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε μια υψηλή συνολική απόδοση.

Μέσω της λειτουργίας Φτιάξτε αγορά Bet365 μπορείτε να προσθέσετε έως και 6 διαφορετικές αγορές σε ένα ενιαίο δελτίο. Στις διαθέσιμες προς επιλογή αγορές θα βρείτε τις δημοφιλέστερες όπως το τελικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα ημιχρόνου, το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι, το σύνολο των γκολ της αναμέτρησης αλλά και κάποιες πιο εναλλακτικές αγορές όπως το σύνολο των καρτών και των κόρνερ, καθώς και συγκεκριμένο παίκτη να σκοράρει πρώτος/τελευταίος/οποτεδήποτε.

Φτιάξτε Aγορά σε τρία απλά βήματα

Η προσέγγιση της υπηρεσίας Bet365 φτιάξτε αγορά είναι κάτι περισσότερο από απλή καθώς είναι ενσωματωμένη σε κάθε διαθέσιμη ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και να κοιτάξετε στο κεντρικό μενού των επιλογών.

Κλικάροντας «Ξεκινήστε να Φτιάχνετε», εμφανίζεται το μενού των επιλογών που αναλύθηκε παραπάνω:

Αφού καταλήξετε στις επιλογές που θα ενσωματώσετε στο δελτίο σας, ξεκινάτε την προσθήκη. Ας υποθέσουμε πως επιλέγετε αρχικά τον τελικό νικητή του αγώνα:

Επιλέγοντας πχ την Πόρτο, κλικάρετε προσθήκη από το κάτω δεξιά μέρος της οθόνης και εν συνεχεία προχωράτε στις επόμενες αγορές. Αφού συμπεριλάβετε όλες τις αγορές που επιθυμείτε, υπολογίζεται η συνολική απόδοση του στοιχήματος σας και το μόνο που απομένει είναι ένα κλικ στην επιλογή «Προσθέστε στο δελτίο» όπως ακριβώς στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Γιατί να επιλέξετε το Bet365 Φτιάξε Αφορά
➜Συνδυάζω όσες αγορές επιθυμώ από τον ίδιο αγώνα σε ένα ενιαίο στοίχημα
➜Επωφελούμαι από την υψηλή απόδοση της Bet365 Φτιάξτε αγορά
➜Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και διαθέσιμη στο Bet365 App αλλά και στην Bet365 mobile έκδοση

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.1
8.6
9.9
9.8
9.9
9.8
Εγγραφή
9.5
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!