ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «1200FREE»
  • 400 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson: Ένας χρόνος μαζί!

betsson-one-year

Η Betsson έκλεισε ένα χρόνο στην Ελλάδα και μοιράζεται την ανασκόπηση του πρώτου έτους λειτουργίας της!

Η αρχή έγινε στις 11 Ιουνίου του 2021 όταν και πραγματοποίησε την έναρξη της λειτουργίας της, την ίδια μέρα που δόθηκε και το εναρκτήριο λάκτισμα του Euro.

Για να ακολουθήσουν στιγμές δράσης και διασκέδασης, χορηγικές συμφωνίες και προσθήκες στην πλατφόρμα της Betsson.

Τον Ιούλιο του 2021 το διάσημο Live Casino της Betsson έφτασε επισήμως και στην Ελλάδα και δύο μήνες αργότερα, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, η πρώτη χορηγία ήταν γεγονός, καθώς η εταιρεία έγινε ο επίσημος χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού μετά από 10 χρόνια απουσίας του από την χώρα μας.

Τον Οκτώβριο του 2021 η Betsson πρόσθεσε το Πόκερ στην πλατφόρμα της και τον ίδιο μήνα ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγίας της με την Super League 2, η οποία και μετονομάστηκε σε Betsson Super League 2

Οι χορηγίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το Νοέμβριο συμφώνησε με την μπασκετική ΑΕΚ για να γίνει ο μεγάλος της χορηγός.

Και επειδή Betsson σημαίνει και διασκέδαση, τον Φεβρουάριο του 2022 η εταιρεία έγινε χορηγός της αξέχαστης συναυλίας του Αντώνη Ρέμου για τα 27 χρόνια λειτουργίας του Ερωτικός FM.

Τον Μάρτιο του 2022 κυκλοφόρησε η εφαρμογή της Betsson για Android, προσφέροντας  καλύτερη εμπειρία στους πελάτες, ενώ σε λίγο καιρό ακολουθεί η Εφαρμογή για iPhone, και την ίδια περίοδο τοποθετήθηκε το τελευταίο κομμάτι του παζλ της με την προσθήκη των Virtual Sports στην πλατφόρμα της.

Η άνοιξη του 2022 ήταν πλούσια σε δράσεις με μία ακόμα μεγάλη χορηγία υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού να γίνεται πραγματικότητα.

Η Betsson ήταν ο μεγάλος χορηγός του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, με την πορτοκαλί φανέλα του Βασιλιά των Βουνών να κλέβει την παράσταση στην διοργάνωση.

Η Betsson έκλεισε ένα χρόνο στην Ελλάδα με πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες δράσεις για το κοινωνικό σύνολο και τον αθλητισμό και την καλύτερη εμπειρία προς τους πελάτες της.

Και η διασκέδαση εδώ συνεχίζεται…

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!