Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΞΕΚΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson και Mpam FC πορεύονται επίσημα μαζί!

betsson-hub-2.jpg

Η Betssonκαι η νεοσύστατη ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα Mpam FC βρέθηκαν στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους!

Το Betsson Hub είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στον πολυχώρο Μύλος και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του Betsson Foundation.

Το Hub άνοιξε τις πύλες του στον κόσμο με την ομάδα της Mpam FC να κάνει το επίσημο ποδαρικό. Το εγχείρημα δεν έχει προηγούμενο και ήδη είναι το talk of the town. Ναι, έφτιαξαν μια ομάδα από το μηδέν, βρήκαν προπονητή και παίκτες, και ναι βρήκαν και χορηγό! Για την Betsson ήταν αυτονόητο ότι θα στήριζε μια τόσο πρωτοποριακή ιδέα και ήταν χαρά μας που γνωρίσαμε από κοντά όλους τους συντελεστές της μαγικής αυτής ομάδας που θα αγωνίζεται από φέτος στην Γ’ ΕΠΣ Μακεδονίας.

betsson-hub-3

Η ημέρα ξεκίνησε με την συνάντηση στο Betsson Hub οπού μετά από το επίσημο καλωσόρισμα του Ανδρέα Νικολόπουλου, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Betsson στην Ελλάδα, ο λόγος πήγε στους δύο προέδρους της Mpam FC, Χάρη Μηλιώνη και Χάρη Τάσο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ελαφρύ γεύμα δικτύωσης για τους παρευρισκόμενους στα πλαίσια του οποίου έγινε λόγος για το κοινό πλάνο δράσεων της Betsson και της MPAM FC ενώ η ομάδα δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

betsson-hub-1

Η ομάδα φόρεσε  το χαμόγελο της και τις φανέλες της για να φωτογραφηθεί από τα τοπικά μέσα που κάλυψαν την εκδήλωση. Λίγο πριν τη λήξη της εκδήλωσης, υποσχέθηκαν ν’ ανανεώσουν το ραντεβού τους στο Hub είτε στα πλαίσια των κοινών δράσεων που θ’ ακολουθήσουν είτε ως παρευρισκόμενοι στις πολύ-αναμενόμενες εκδηλώσεις που πρόκειται να φιλοξενήσει ο χώρος.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!