Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson και Spotawheel κλήρωση για 1 χρόνο δωρεάν Leasing!

Η Betsson, η παγκόσμια στοιχηματική εταιρεία, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, Spotawheel, δίνει την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να κάνει δικό του ένα SUV Renault Kadjar για ένα ολόκληρο χρόνο με τη μορφή Leasing!

Η Spotawheel παρέχει όλες τις ανέσεις και την ασφάλεια που θα ήθελε ο κάθε οδηγός, ενώ η Betsson δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πλεονεκτήματα του leasing μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει. 

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Ο διαγωνισμός της Betsson και της Spotawheel για το δωρεάν Leasing 1 Χρόνου του SUV Renault Kadjar θα τρέχει μέχρι και την 1η Μαΐου

Επίσης μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τον στόλο της Spotawheel και για κορυφαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για αγορά ή leasing πατώντας εδώ.

Η Spotawheel είναι η μόνη αναπτυσσόμενη scale-up ελληνική εταιρεία που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση στην αγορά & μίσθωση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και μία από τις 1000 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη όσον αφορά το ρυθμό ανάπτυξης, σύμφωνα με τους Financial Times.

 Η Spotawheel φέρνει επανάσταση στην αγορά & μίσθωση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων βελτιώνοντας την ασφάλεια, την ικανοποίηση και την εμπειρία των πελατών.

Η Betsson προέρχεται από την Σουηδία και λειτουργεί υπό την σκεπή της Betsson ΑΒ, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο όμιλο με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες.

Είναι εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης και έχει ως απόλυτο στόχο να προσφέρει 100% διασκέδαση στους πελάτες της!

Βρίσκεται στον χώρο των τυχερών παιγνίων από το 1963, όταν και η δραστηριότητά της επικεντρωνόταν κυρίως στη νότια και κεντρική Σουηδία.

Από τον Μάιο του 2021 είναι εγκεκριμένη από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων – Ε.Ε.Ε.Π και λειτουργεί στην Ελλάδα βάσει της άδειας Τύπου 1: HGC-000001-LH και Τύπου 2: HGC-000002-LH.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!