ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Novibet: Κορυφαία εταιρεία στην εξυπηρέτηση πελατών

Τρεις χρυσές & δύο αργυρές διακρίσεις και φέτος στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Αθήνα, 16.12.2022 – Για ακόμα μία χρονιά η Novibet κατακτά την κορυφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών, με τρεις χρυσές και δύο αργυρές διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2022. Η Novibet, αναδείχθηκε ως μεγάλος νικητής του θεσμού, που για 13η συνεχόμενη χρονιά ανέδειξε τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Η διοργάνωση των βραβείων και η αξιολόγηση των υποψηφίων διενεργήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και ανέδειξε τη Novibet στην κορυφαία θέση σε τρεις κατηγορίες.

Έχοντας ήδη ως παρακαταθήκη τις τρεις χρυσές διακρίσεις του 2021, και κατακτώντας φέτος ξανά τρία χρυσά, αλλά και δύο αργυρά βραβεία από τις έντεκα συνολικά κατηγορίες της διοργάνωσης, η Novibet συνεχίζει το «σερί» διακρίσεων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. H Novibet είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία διαδικτυακής ψυχαγωγίας που έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις από τον θεσμό, ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλες εταιρείες του κλάδου, σε μία περίοδο που οι απαιτήσεις των πελατών αυξάνονται διαρκώς.

Συγκεκριμένα, οι χρυσές διακρίσεις που απέσπασε η Novibet είναι:

Επίσης, με αργυρό βραβείο, η Novibet ξεχώρισε στις κατηγορίες:

Ο Λάμπρος Σιαλμάς, Chief Operations Officer στη Novibet, σημείωσε σχετικά: «Οι κορυφαίες διακρίσεις  της Novibet και το 2022 από το Εθνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελούν αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της στρατηγικής μας να θέτουμε πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Σε αυτό το πλαίσιο, επενδύουμε σε τρεις πυλώνες: εξελίσσουμε συνεχώς την ομάδα μας, υποστηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς και βέβαια δημιουργούμε  κορυφαία εμπειρία για τα μέλη μας, όπως αποδεικνύεται έμπρακτα και στη φετινή διοργάνωση. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην ομάδα των περισσοτέρων από διακοσίων ανθρώπων του Customer Support της Novibet – στη βραβευμένη Ομάδα της Χρονιάς – που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή επικοινωνίας με τα μέλη μας, εκπροσωπώντας επάξια τις αξίες και το όραμα της Novibet».

Ο αναγνωρισμένος θεσμός των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΙΕΠ, κατ’ αντιστοιχία με τις πρακτικές σε όλη την Ευρώπη, επιβραβεύει και προβάλλει σε ετήσια βάση καινοτόμες και εξαιρετικές πρακτικές, που χρησιμοποιούνται στην εξυπηρέτηση του πελάτη και συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία του, με στόχο τη δημιουργία και τη διάχυση εξειδικευμένης γνώσης καθώς και την επιβράβευση των καλύτερων στελεχών στην εξυπηρέτηση πελατών ανά κλάδο και επίπεδο.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!