ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betsson Foundation στο «The Comic Con» της Θεσσαλονίκης

Το Betsson Foundation θα συμμετάσχει στο σημαντικό συνέδριο «The Comic Con», που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2023. Με πάνω από 20.000 επισκέπτες αναμένεται να πλημμυρίσει το συνεδριακό κέντρο, όπου το Betsson Foundation θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εκδήλωσης.

Σε συνεργασία με το «The Comic Con», το Betsson Foundation θα πραγματοποιήσει επιπλέον τρεις εκδηλώσεις στο Betsson Hub (Γ. Ανδρέου 56, Mylos Area) με θέματα που σχετίζονται με τη φιλοσοφία των κόμικ. Συγκεκριμένα, στις 5 Απριλίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο workshop με τίτλο: «Ζωντανεύοντας τους ήρωες».

Κατά τη διάρκεια του, ένας καθημερινός άνθρωπος θα μεταμορφωθεί σε σούπερ ήρωα (ή ηρωίδα) μπροστά στα μάτια του κοινού, με τη διαδικασία του body painting να εξηγείται βήμα βήμα. Ταυτόχρονα, θα εξηγηθούν διάφορες εύκολες τεχνικές της άκρως ενδιαφέρουσας μορφής τέχνης.

Στο Betsson Hub θα λάβουν χώρα άλλες δύο εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι ένα Masterclass με τίτλο «Το motion comic αποκαλύπτει τα μυστικά του». Κατά τη διάρκεια αυτού το παραδοσιακό κόμικ θα συνδυαστεί με την τεχνολογία αιχμής, και θα δοθεί ζωή (και νέα πνοή) σε στατικά σκίτσα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να φέρουν και τους δικούς τους υπολογιστές ώστε να εφαρμόζουν την ίδια ώρα αυτά που θα μαθαίνουν.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο «Το ποδόσφαιρο στα κόμικς» με κεντρικό θέμα τον βασιλιά των σπορ στην 9η Τέχνη. Μέσα από αναφορές για τον «Ρόι της Ρόβερς» και τον «Τερματοφύλακα γιατρό» έως τον «Έρικ Καστέλ», θα αναδειχθεί το ποδόσφαιρο και πώς το άθλημα αυτό συγκίνησε μικρούς και μεγάλους όχι μόνο στα πραγματικά γήπεδα αλλά και μέσα από τις σελίδες των κόμικς.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!