Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Fonbet Εγγραφή: Τι χρειάζεται (βήμα-βήμα)

Η Fonbet αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα καθώς πήρε άδεια το καλοκαίρι του 2021 και ξεκίνησε την λειτουργία της στη χώρα μας. Και μπορεί για τους Έλληνες παίκτες η Fonbet να είναι κάτι «φρέσκο», ωστόσο πρόκειται για ένα όνομα με μεγάλη ιστορία πίσω του, καθώς έχει παρουσία στο online betting από το 2002. Ο ρωσικός «κολοσσός» διαθέτει δε, πολλά «μαγαζιά» κατά βάση στην Ανατολική Ευρώπη.

Χαρακτηρίζεται για το πλήρες πακέτο που προσφέρει το οποίο συμπεριλαμβάνει πολύ ανταγωνιστικές και ελκυστικές αποδόσεις, πληθώρα αγορών και πολύ γρήγορες πληρωμές. Η σελίδα της επιδέχεται βελτιώσεων μιας και είναι του παλιού στυλ, ωστόσο την δουλειά της την κάνει μια χαρά. Γεγονός που θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όταν θα ολοκληρώσεις την Fonbet εγγραφή σου.

Fonbet Greece Εγγραφή: Αναλυτικά σε βήματα

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά βήμα βήμα πως μπορείς εύκολα και άμεσα να κάνεις την Fonbet Greece εγγραφή σου και να ξεκινήσεις το παιχνίδι.

Βήμα 1ο – Επισκέψου την σελίδα της Fonbet

Για να κάνεις την εγγραφή σου στην Fonbet και να ανοίξεις λογαριασμό θα πρέπει αρχικά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρίας fonbet.gr (μπορείς να το κάνεις γρήγορα και εύκολα πατώντας σε κάποιο από τα διαφημιστικά μπάνερ της, που θα βρεις στις σελίδες μας). Πάνω δεξιά δίπλα στο κόκκινο button «Σύνδεση» υπάρχει το σκούρο κουμπί που γράφει «Εγγραφή». Πάνω σε αυτό θα κλικάρεις για να ξεκινήσει η διαδικασία.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βήμα 2ο – Άνοιξε λογαριασμό

Πατώντας πάνω στο «Εγγραφή» ανοίγει αυτόματα μια φόρμα η οποία σου ζητάει να καταχωρήσεις τον αριθμό τηλεφώνου, το email σου και τον προσωπικό σου κωδικό. Σημείωσε εδώ πως για να προχωρήσεις παρακάτω θα πρέπει να γίνει επαλήθευση του κινητού σου τηλεφώνου με σχετικό κωδικό που θα σου έρθει στο τηλέφωνο που θα δηλώσεις.

Βήμα 3ο – Προσωπικά Στοιχεία

Μόλις γίνει η επαλήθευση του τηλεφώνου και επιλέγοντας «συνέχεια» ανοίγει μια καινούργια φόρμα όπου ο παίχτης καλείται να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία. Αυτό -όπως έχουμε τονίσει και σε άλλου παρόμοιου θέματος άρθρα- πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή καθώς αν γίνει λανθασμένη συμπλήρωση των στοιχείων μπορεί να προκληθούν προβλήματα στην επαλήθευση του λογαριασμού και αργότερα στις αναλήψεις.

Βήμα 4ο – Επιβεβαίωση e-mail και λογαριασμού

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το επόμενο βήμα είναι η επιβεβαίωση του προσωπικού email που έχει καταχωρήσει και του λογαριασμού σου. Για να γίνει αυτό κλικάρεις πάνω στον ειδικό σύνδεσμο που έχει σταλεί στο mail που έχει δώσει στην εταιρία. Πλέον είσαι έτοιμος για παιχνίδι.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι πρέπει να ξέρετε μετά το Fonbet login;

Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρώσεις την Fonbet Greece εγγραφή σου, είσαι έτοιμος να παίξεις. Θα πρέπει ωστόσο μέσα στο επόμενο διάστημα μετά το πρώτο Fonbet login, να διευθετήσεις τα διαδικαστικά. Παρακάτω θα δούμε τα κυριότερα από αυτά, ώστε να έχει μια ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήσεις.

Κατάθεση στην Fonbet

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιβεβαίωσης του λογαριασμού σου το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σου ώστε να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Πάνω δεξιά θα εμφανιστεί το tab «Λογαριασμός» το οποίο με drop down menu εμφανίζει κάποιες επιλογές. Από αυτές επιλέγεις την «Κατάθεση».

Επιλέγοντας κατάθεση ανοίγει μια νέα σελίδα όπως φαίνεται παρακάτω η οποία περιέχει διάφορες επιλογές κατάθεσης, από πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες μέχρι κατάθεση με ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Skrill και Neteller. Επιλέγεις αυτή που σε εξυπηρετεί καλύτερα, βάζεις το ποσό και τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό σου.

Διαδικασία ταυτοποίησης

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της Ε.Ε.Ε.Π., κάθε νέο μέλος οποιασδήποτε πλατφόρμας οφείλει να ταυτοποιήσει τον λογαριασμό του εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη δημιουργία του. Το ίδιο προφανώς ισχύει και για την Fonbet εγγραφή, ώστε ο λογαριασμός να μπορεί να απολαμβάνει όλα τα οφέλη και τις υπηρεσίες που προσφέρονται και φυσικά να είναι σε θέση να προβεί σε ανάληψη χρημάτων. Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς γίνεται αυτόματα μέσω της πλατφόρμας της Fonbet. Χρειάζονται:

Αποδεικτικό ταυτότητας: Ευκρινής φωτογραφίες από την μπροστά και πίσω όψη της αστυνομικής ταυτότητας ή αντίστοιχα του διαβατηρίου οι οποίες ανεβαίνουν αυτόματα στην πλατφόρμα της fonbet ή στέλνονται με email στο [email protected].

Αποδεικτικό κατοικίας: Ένας λογαριασμός υπηρεσιών κοινής ωφελείας ή κινητού/σταθερού τηλεφώνου τελευταίου τριμήνου που να αποδεικνύει την κατοικία που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στην πλατφόρμα. Ισχύει ότι και για την ταυτότητα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.7
8.6
9.1
8.4
8.3
8.4
Εγγραφή
8.6
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!