ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Novibet Τμήμα Εξυπηρέτησης (24/7/365)

Η Νovibet είναι μία στοιχηματική η οποία με γοργά βήματα έχει καθιερωθεί στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Αξιόπιστη, σύγχρονη, με φιλικό περιβάλλον, ευελιξία στις πληρωμές και στα όρια στοιχήματος, εξαιρετικό 📱 mobile betting και πληθώρα αγορών, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών παικτών, οι οποίοι εμπιστεύονται τα χρήματά τους στη novibet για να απολαύσουν την εμπειρία του online betting.

Ανάμεσα στα άλλα, στα οποία η πλατφόρμα ξεχωρίζει, πέραν φυσικά των προαναφερθέντων είναι και στον τρόπο με τον οποίο βρίσκεται κοντά στον παίκτη κι αυτός μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Novibet Επικοινωνία

Όταν αποφασίσετε να παίξετε στοίχημα στο διαδίκτυο θα πρέπει να γνωρίζετε, όπως σε κάθε νέα εμπειρία, ότι θα προκύψουν απορίες, ❓ ερωτήματα, ενώ κάποιες στιγμές δεν αποκλείεται να ενσκήψουν και κάποια… επιλύσιμα μεν, προβλήματα δε.

Πως θα κάνετε ταυτοποίηση; ▪ Με ποιον τρόπο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας; ▪ Ο τρόπος κατάθεσης επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσετε ανάληψη σε ενδεχόμενα κέρδη; ▪ Θεωρείτε ότι ένα στοίχημά σας διευθετήθηκε λανθασμένα; ▪ Τι γίνεται σε περίπτωση που διακοπεί ο αγώνας πάνω στον οποίο έχει στοιχηματίσει; ▪ Συμπληρώσατε τον τζίρο της προσφοράς* που έχετε λάβει; ▪ Έχει μπει κάποιο όριο στο λογαριασμό σας; ▪ Επιθυμείτε να ποντάρετε σε κάποια αγορά η οποία δεν προσφέρεται στην ιστοσελίδα; ▪ Καταθέσατε χρήματα μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού, αλλά αυτά δεν έχουν φανεί ακόμη στο novibet λογαριασμό σας;

Η Novibet είναι δίπλα σας για να απαντήσει σε καθένα από αυτά, ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Φυσικά τα περισσότερα από αυτά τα ερωτήματα απαντώνται ξεκάθαρα στους 👉 όρους και προϋποθέσεις (τουλάχιστον αυτά που είναι σταθερά και συγκεκριμένα). Σίγουρα όμως δεν είναι καθόλου ευχάριστο για κανέναν παίκτη να διαβάζει ολόκληρες σελίδες (αν και κατά τη γνώμη μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο και σημαντικό).

Γι’ αυτό το λόγο πάντως και με σκοπό τη δική σας άνεση και εξυπηρέτηση, η Novibet προσφέρει* μία άρτια υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Κλικάρετε είτε στη λέξη «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ» που βρίσκεται κάτω στη σελίδα, στα δεξιά του κεντρικού λογότυπου, είτε πάνω αριστερά στο κόκκινο εικονίδιο «LIVE CHAT».

Novibet Live Chat

H novibet.gr διαθέτει μία ομάδα πολύ δυνατή στο συγκεκριμένο τομέα. Η απάντηση στην κλήση σας στο 💬 live chat είναι σχεδόν άμεση, σπάνια να υπάρχει αναμονή μεγαλύτερη του ενός λεπτού. Πατάτε live chat, ανοίγει μία φόρμα με πεδία στα οποία συμπληρώνετε Όνομα, E-mail, και Θέμα, για το οποίο επικοινωνείτε. Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις σας, ή παραπέμπει το θέμα σας στο εκάστοτε αρμόδιο τμήμα, αν ο εκπρόσωπος δεν μπορεί να δώσει κάποια λύση σε αυτό που ζητάτε. Το τμήμα λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο.

Τηλεφωνήστε στη Novibet

Με το ίδιο ωράριο, μπορείτε να μιλήσετε στο 📞 +30 2111985707. Για οποιοδήποτε λόγο, είτε επειδή δεν είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ή γιατί ο υπολογιστής, το κινητό ή το tablet σας έχουν χαλάσει, μπορείτε να αποστείλετε τα έγγραφά σας, ή ότι άλλο σας ζητηθεί μέσω FAX στο +30 2112687005.

Πρωτοπορία με Skype επικοινωνία

Επίσης κάθε ημέρα του χρόνου, αν έχετε skype, μπορείτε να καλέσετε την πλατφόρμα και με τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρωτοποριακή υπηρεσία που δεν τη βρίσκετε σε όλες τις πλατφόρμες.

Viber, WhatsApp και άλλα κανάλια

Η Novibet σεβόμενη τις επιθυμίες των μελών της πρόσθεσε και άλλα κανάλια επικοινωνίας. Έτσι, διαθέσιμη είναι η επικοινωνία μέσω Viber, WhatsApp αλλά και Messenger.

Novibet Ε-mail

Ανάλογα με το θέμα το οποίο σας απασχολεί, η Νovibet σας δίνει τη δυνατότητα να αποστείλετε, το ερώτημα, αίτημα, παράπονο, απορία στις εξής 📩 διευθύνσεις:

Ωράριο, Skype και εξειδίκευση κάνουν τη διαφορά

Επικοινωνώντας άμεσα καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου, η Novibet μπορεί να αισθάνεται ότι κάνει το καλύτερο δυνατό και προσφέρει* στα μέλη της ένα από τα πληρέστερα customer support. Επίσης η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype, Viber, WhatsApp και Messenger έχει κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση των χρηστών κάτω των 30 ετών, αφού ο συγκεκριμένος τρόπος σε αρκετές περιπτώσεις έχει γίνει πιο δημοφιλής ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο.

Συνοψίζοντας μπορούμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι η επικοινωνία με τη novibet είναι εύκολη, απλή, άμεση και κατά μεγάλο ποσοστό θα εξυπηρετηθείτε άμεσα στις ανάγκες σας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.3
9.6
9.1
9
8.6
9
Εγγραφή
9.2
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!