«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως κάνω ταυτοποίηση στο Pamestoixima.gr

Η αξιοπιστία που προσδίδει το όνομα του ΟΠΑΠ σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές αποδόσεις, δημιουργούν ένα «πακέτο» αρκετά ελκυστικό προς τον παίκτη. Το οποίο μάλιστα έχει εμπλουτιστεί με ένα αρκετά εξελιγμένο Mobile app, την ύπαρξη του cash out* και ικανοποιητικό πρόγραμμα Live streaming*.

Έτσι, το Pamestoixima.gr έχει καθιερωθεί στις Top επιλογές των παικτών και όχι άδικα. Στο πλαίσιο αυτό για να μπορέσεις να απολαύσεις το στοίχημα, το live betting και τα τυχερά παιχνίδια θα χρειαστεί να προβείς σε μία ταυτοποίηση λογαριασμού οπαπ.

Pame Stoixima Ταυτοποίηση

Η Ταυτοποίηση λογαριασμού οπαπ είναι μία εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία. Η έμπειρη συντακτική ομάδα του Livestoixima.gr παρ’ όλα αυτά έχει ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό, που αφορά την pame stoixima ταυτοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

BHMA 1

Εισέρχεσαι στο προφίλ του λογαριασμού σας

Στο επάνω δεξί μέρος της αρχικής σελίδας υπάρχει ένα εικονίδιο το οποίο είναι το προφίλ σου. Θα πατήσεις εκεί και αυτόματα θα μεταφερθείς σε αυτό. Θα πρέπει να επιλέξεις την επιλογή «Προφίλ» και να εισέλθεις εκεί όπου είναι όλα τα προσωπικά σου στοιχεία

BHMA 2

Μέχρι να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, θα υπάρχει η σχετική ένδειξη στο προφίλ σου, ώστε να σου υπενθυμίζει πως αυτή εκκρεμεί.

Για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις στο δεξί μέρος της οθόνης σου την επιλογή «Ταυτοποίηση λογαριασμού».

BHMA 3

Ανεβάζεις τα αρχεία που έχεις δηλώσει ως έγγραφα ταυτοποίησης

Στη συνέχεια, ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί που θα σου ζητά να ανεβάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για την Pame stoixima ταυτοποίηση.

Προσοχή! Από τη στιγμή που ανοίγεις τον λογαριασμό θα παρατηρήσεις πως θα έχεις στη διάθεσή σου 30 ημέρες προθεσμία για να ολοκληρώσεις την pamestoixima ταυτοποίηση.

Ανάλογα με το έγγραφο που έχεις επιλέξει να γίνει η ταυτοποίηση πάμε στοίχημα, το αντίστοιχο θα πρέπει να ανεβάσεις. Στο δεύτερο μέρος της παρακάτω φωτογραφίας θα σου ζητηθεί να ανεβάσεις το IBAN ή έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, λογαριασμός κινητού τηλεφώνου) που να είναι εντός του τελευταίου τριμήνου.

Σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σου καθώς και η διεύθυνση κατοικίας σου ή το τηλέφωνό σου. Εάν δεν έχεις κάτι από αυτά, το Pamestoixima.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις και επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση (από τα ΚΕΠ ή την Αστυνομία). Η επικύρωση θα πρέπει να είναι πρόσφατη, εντός δηλαδή του τελευταίου τριμήνου.

Όταν θα ανεβάσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα τότε πατάς το κουμπί «Αποστολή». Από τη στιγμή που θα αποστείλεις τα έγγραφα μέσα σε 48 ώρες (συνήθως γίνεται εντός μιας ημέρας) θα λάβεις ένα απαντητικό email από το Pamestoixima τμήμα εξυπηρέτησης, μέσω του οποίου θα σε ενημερώνει για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας (Pame stoixima ταυτοποίηση).

Γιατί να ταυτοποιήσω το λογαριασμό μου;

Η pamestoixima ταυτοποίηση είναι πολύ σημαντική διότι μέσω αυτής είσαι πλήρως εναρμονισμένος με την κείμενη ελληνική νομοθεσία. Κάθε στοιχηματική ζητά ταυτοποίηση λογαριασμού και οι λόγοι είναι τρεις:

Εκτός αυτών, δεν έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ανάληψη ενδεχόμενων κερδών εάν δεν έχεις ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σου. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να απευθυνθείς φυσικά στο πάμε στοίχημα τηλεφωνο και να έχετε επικοινωνία προκειμένου να λυθούν όλα σας τα ερωτήματα.

Εάν δεν προβείς σε pame stoixima ταυτοποίηση εντός των 30 ημερών τότε σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί αυτομάτως και θα μπορέσει να ανοίξει μονάχα όταν προσκομίσεις τα απαραίτητα για την ταυτοποίηση έγγραφα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!