Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως κάνω εγγραφή στο Pamestoixima.gr (βήμα-βήμα)

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο να κάνει την εμφάνισή της, αλλά η διαδικτυακή εκδοχή του ΟΠΑΠ είναι εδώ και πλέον αποτελεί μία από τις κυρίαρχες στοιχηματικές ιστοσελίδες στο online betting στην Ελλάδα.

Το Pamestoixima.gr εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με ανταγωνιστικές αποδόσεις, εξαιρετικό mobile app για φορητές συσκευές, πολύ καλό cash out* και μία άκρως ελκυστική πλατφόρμα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών.

Pamestoixima εγγραφή

Εάν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία του στοιχήματος μέσω του Pamestoixima.gr τότε θα πρέπει πρώτα να γίνει μέλος του ολοκληρώνοντας την pamestoixima εγγραφή. Η ομάδα του Livestoixima δημιούργησε αυτό τον οδηγό εγγραφής για να σε βοηθήσει να ανοίξεις το δικό σου λογαριασμό βήμα-βήμα και με ευκολία.

BHMA 1 | Κλικ στο κουμπί «Εγγραφή»

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή οπαπ στο Pamestoixima.gr θα πρέπει αρχικά να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και να πατήσεις το κουμπί «Εγγραφή» στο επάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας (pamestoiximα εγγραφή).  Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα προσωπικά του στοιχεία.

BHMA 2

Συμπλήρωσε τα στοιχεία που απαιτούνται

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία που εμφανίζονται στην ακόλουθη εικόνα:

* Όταν επιλέξεις το κουμπί «Έγγραφο Ταυτοποίησης» θα δεις ότι θα έχεις τέσσερις επιλογές:

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να κλικάρεις και στην επιλογή όπου αναφέρει πως θα πρέπει να αποδεχτείς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Έπειτα κάνεις κλικ στο «Δημιουργία Λογαριασμού» προκειμένου να ολοκληρωθεί η pamestoiximα εγγραφή.

BHMA 3

Ενεργοποίηση Λογαριασμού

Εφόσον ολοκληρώσεις σωστά την παραπάνω διαδικασία τότε θα χρειαστεί να κάνεις το τρίτο και τελευταίο βήμα. Προσοχή! Τα στοιχεία που θα βάλεις θα πρέπει να είναι αληθινά. Αυτό είναι απαραίτητο διότι εξασφαλίζει τη δική σου ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να βάλεις το πραγματικό του email και τηλέφωνο. Μόλις επιλέξεις το κουμπί «Δημιουργία Λογαριασμού» θα σου εμφανιστεί το εξής παράθυρο:

Μπαίνοντας στο email σου θα δεις το μήνυμα που θα σου έχει έρθει και με ένα κλικ στον σύνδεσμο «Ενεργοποίηση Λογαριασμού στο Pamestoixima.gr» αυτόματα θα μεταφερθείς στην πλατφόρμα του Pamestoixima.gr. Εκεί, θα πρέπει να εισάγεις Όνομα Χρήστη και Κωδικό Πρόσβασης και αυτό ήταν. Η εγγραφή στο πάμε στοίχημα έχει ολοκληρωθεί και ο λογαριασμός σου είναι έτοιμος!

Γιατί να επιλέξω το pamestoixima.gr

Οι λόγοι που ένας παίκτης επιλέγει να κάνει στο Παμε στοιχημα εγγραφή και να παίξει στοίχημα στην εξελιγμένη πλατφόρμα του είναι αρκετοί. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο brand name. Ο ΟΠΑΠ διαθέτει τη μεγαλύτερη αξιοπιστία όσον αφορά τα επίγεια καταστήματα και τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει να ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στο διαδίκτυο (μέσω το Pamestoixima.gr). Θα το αντιληφθείτε και μόνοι σας μόλις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Εκτός αυτού, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μερικές από αυτές είναι οι εξής:

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!