ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Pamestoixima Συναλλαγές (Ανάληψη & Κατάθεση)

Με γνώμονα την αξιοπιστία του ΟΠΑΠ το Pamestoixima.gr καταφέρνει χρόνο με το χρόνο να σημειώνει τεράστια άλματα προόδου. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο έχει καταφέρει πλέον να ανήκει στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες της Ελλάδας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο έμπειρων παικτών.

Το δυναμικό του pamestoixima γνωρίζει πως ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια των παικτών είναι οι συναλλαγές (καταθέσεις & αναλήψεις). Και όταν μιλάμε γι’ αυτό τον τομέα εννοούμε τις ταχύτητες, αλλά και την ποικιλία που διαθέτει μία στοιχηματική. Η τεχνολογία εξελίσσεται και πλέον οι παίκτες διαθέτουν αμέτρητους τρόπους με τους οποίους μπορούν να διαχειριστούν το κεφάλαιό τους. Έτσι λοιπόν και μια πάμε στοίχημα ανάληψη δεν θα πραγματοποιηθεί μονάχα με τον παραδοσιακό τρόπο (τραπεζικό έμβασμα), αλλά υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία.

Πάμε στοίχημα κατάθεση

Μία στοιχηματική πλατφόρμα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να παρέχει μία αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών στον τρόπο καταθέσεων, στους πελάτες της. Εδώ, ένας παίκτης έχει τη δυνατότητα να κάνει στο πάμε στοίχημα κατάθεση με ποικίλους τρόπους. Είτε χρησιμοποιώντας μία χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, είτε μπορεί να ολοκληρώσει την pamestoixima κατάθεση με πιο μοντέρνες μεθόδους όπως είναι για παράδειγμα η Skrill και η PayPal.

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά όλους τους τρόπους που μπορεί κάποιος να κάνει pamestoixima κατάθεση. Πάμε να τους δούμε:

Τρόπος Κατάθεσης Χρόνος Χρέωση Ελάχιστη Κατάθεση
Visa / Visa Electron Άμεσα Δωρεάν 5€
Mastercard Άμεσα Δωρεάν 5€
Bank Transfer Άμεσα Δωρεάν
Skrill Άμεσα Δωρεάν 5€
PayPal Άμεσα Δωρεάν 5€
Paysafe Άμεσα Δωρεάν 10€
Fast Bank Transfer Άμεσα Δωρεάν

Πάμε στοίχημα ανάληψη

Το Pamestoixima.gr προσφέρει μία πλειάδα επιλογών όσον αφορά τις αναλήψεις από την πλατφόρμα. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη δική του προτίμηση το πως θα κάνει ανάληψη πάμε στοίχημα. Από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους που είναι οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες μέχρι τους πιο μοντέρνους που είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, οι επιλογές είναι αρκετές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Να τονίσουμε πως δεν μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε ανάληψη πάμε στοίχημα μέσω της υπηρεσίας Viva Wallet που είναι αρκετά διαδεδομένη στην Ελλάδα, μιας και το εν λόγω ηλεκτρονικό πορτοφόλι δεν είναι διαθέσιμο στο Pamestoixima.gr), ενώ δεν υπάρχει ως πάμε στοίχημα ανάληψη ούτε η Paysafe (χρησιμοποιείται μονάχα για τις καταθέσεις).

Τρόπος Ανάληψης Χρέωση Χρόνος Ποσό Ελάχιστης Ανάληψης
Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα Δωρεάν 1-3 εργάσιμες ημέρες 30€
Bank Transfer Δωρεάν 1-3 εργάσιμες ημέρες 30€
Skrill Δωρεάν 1-3 εργάσιμες ημέρες 5€

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το Pamestoixima.gr έχει βελτιώσει κατά πολύ τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Πάμε στοίχημα αξιολόγηση να πιάνει υψηλό βαθμό, καθώς ανανεώνει και αυξάνει τις μεθόδους θέλοντας να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!