ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Sportingbet Build a Bet: Τι είναι και πως χρησιμοποιείται;

Δεν χρειάζεται να κάνουμε και ιδιαίτες συστάσεις για την Sportingbet. Μιλάμε για μια από τις αγαπημένες των Ελλήνων παικτών. Και πως να μην είναι; Μιλάμε για μια στοιχηματική εταιρία που προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία όσο λίγες.

Τα παραπάνω συνδυάζονται με πληθώρα αθλημάτων και διαθέσιμων αγορών. Πολύ καλές και καθημερινές προσφορές*, άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Μια από αυτές, το Sportingbet Build a Bet θα μας απασχολήσει στο παρόν άρθρο.

Τι είναι το Sportingbet Build a Bet;

Το Sportingbet Build a Bet ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να φτιάξει το δικό του στοίχημα μέσα από την γκάμα αγορών που προσφέρει η πλατφόρμα για κάθε παιχνίδι και οι οποίες ως μονά bets δεν μπορούν να συνδυαστούν στο ίδιο παρολί.

Ο παίκτης καλείται να επιλέξει τις αγορές που επιθυμεί να εντάξει στο δελτίο του -από ένα παιχνίδι στο οποίο προφανώς προσφέρεται η υπηρεσία, βγαίνει η συνολική απόδοση πάνω στην οποία και τοποθετείται το ποντάρισμα. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως στην Sportingbet δεν μπορείς να συνδυάσεις σε παρολί δελτίο δύο στοιχήματα Build a Bet Sportingbet. Κάθε ένα δελτίο παίζεται αποκλειστικά μόνο του.

Sportingbet bet builder: Τι να προσέξεις;

Παρακάτω παρατίθενται οι βασικοί όροι και προϋποθέσεις για το Sportingbet bet builder:

▶Το Sportingbet Build a Bet είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες διοργανώσεις και οι παίκτες μπορούν να το δημιουργήσουν μόνο pregame.

▶Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Sportingbet Cash Out* στα παιχνίδια που έχει γίνει χρήση του.

▶Τα δελτία τα οποία έχουν δημιουργηθεί με το Sportingbet bet builder δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλα στοιχήματα παρολί ή συστήματος, ενώ τοποθετούνται μόνο ως επιλογές μονού στοιχήματος.

▶Σε κάθε Sportingbet Build a Bet μπορούν να συνδυαστούν από δύο έως δέκα επιλογές από τον ίδιο αγώνα.

▶Αν μια επιλογή ακυρωθεί, τότε θα ακυρωθεί ολόκληρο το Build a Bet Sportingbet. Για παράδειγμα, εάν o σκόρερ που επιλέχθηκε δεν αγωνιστεί, όλο το στοίχημα θα ακυρωθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των υπόλοιπων επιλογών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.8
8.8
7.8
9.9
7.6
10
Εγγραφή
9
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!