Για λίγες ώρες στην Betsson!
  • ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • 5 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρόποι επικοινωνίας με τον Stoiximan

Η Stoiximan ξεχωρίζει ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για την αμεσότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει* στους παίκτες που τον εμπιστεύονται. Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον καθένα που επιλέγει να περιηγηθεί και να απολαύσει τις υπηρεσίες μίας online πλατφόρμας, όπως είναι αυτή του www.stoiximan, να έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Η Stoiximan επικοινωνία είναι από τις αρτιότερες και αμεσότερες που μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στις ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες.

Stoiximan επικοινωνία

➜ Έχετε απορία πως να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας; ➜ Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι τρόποι κατάθεσης και ποιοι οι τρόποι ανάληψης στον στοιχιμαν; ➜ Επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές* της πλατφόρμες, ➜ δεν καταλαβαίνετε σε τι αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη αγορά, ➜ διαφωνείτε με τη διευθέτηση του στοιχήματος σας, ➜ απαιτείτε ενημέρωση σχετικά με την πορεία κάποιου αιτήματος σας;

Εκτός του γεγονότος ότι για όλα τα ανωτέρω μπορείτε να βρείτε εύκολα τις απαντήσεις στο εύχρηστο μενού της stiximan, η εξειδικευμένη ομάδα της πλατφόρμας είναι κοντά σας και διαθέσιμη με έξι διαφορετικούς τρόπους. Μέσω live chat, τηλεφώνου, Whats App, Viber, Call back, ή Email.

LIVE Chat

Κλικάροντας στο εικονίδιο του Live Chat 💬 ανοίγει η ζωντανή επικοινωνία με εκπρόσωπο της στιχιμαν.

Στην Stoiximan επικοινωνία, θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη γνώση της πλατφόρμας και των αναγκών σας είναι δίπλα σας από τις 12:00 έως 00:00, 365 μέρες το χρόνο. Συμπληρώνετε στη φόρμα το Email σας, το Username σας στην stiximan.gr εφόσον είστε ήδη χρήστης (σε διαφορετική περίπτωση το αφήνετε κενό), καθώς και το πεδίο αναφορικά με τι χρειάζεστε βοήθεια (Στοίχημα, Συναλλαγές, Ταυτοποίηση, Τεχνικό Πρόβλημα, Καζίνο, Διάφορα). Η Stoiximan επικοινωνία είναι μία υπηρεσία υψηλής ποιότητας, γρήγορη, άμεση και έγκυρη κοντά σας όλες τις ημέρες του χρόνου για να λύσει κάθε σας πρόβλημα.

Email

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση, [email protected] μπορείτε να στείλετε mail 📩 για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, για όποια απορία κι αν έχετε, για ότι θέμα σας απασχολεί. Ανάλογα με τη θεματολογία, το αρμόδιο τμήμα θα αναλάβει να σας απαντήσει εντός 24 ωρών το αργότερο, από τη στιγμή που αποστείλετε το mail σας. Αναμφίβολα μία εξαιρετικά εύχρηστη Stoximan υπηρεσία, αφού μπορείτε να στείλετε απλά ένα mail, δίχως καν να μπείτε στην ιστοσελίδα της www.stiximan.

Call Back

Μία εξαιρετικά ποιοτική υπηρεσία που κάνει τη διαφορά στην stoiximan επικοινωνία, είναι το Call Back 📞. Κλίκαρετε το ανάλογο εικονίδιο, επιλέγετε την κατηγορία του θέματος που σας απασχολεί ανάμεσα σε Συναλλαγές, Όρια, Ταυτοποίηση, Τεχνικό Πρόβλημα, Υποστήριξη, Σχόλια, Άλλο Θέμα, VIP, Promotions και στο δεύτερο κουτί βάζετε το τηλέφωνό σας (σταθερό ή κινητό). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 το πρωί ως τις 22:00 το βράδυ. Πιο άμεσα δεν γίνεται, αφού μιλάτε ζωντανά με εκπρόσωπο της stiximan.gr, δίχως να χρειάζεται να γράφετε στον υπολογιστή ή το κινητό σας και παίρνετε άμεσες απαντήσεις για ότι σας απασχολεί.

Viber & WhatsApp

Όσοι είστε περισσότερο εξικοιωμένοι με την τεχνολογία, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την Stoiximan και μέσω των εφαρμογών Viber και WhatsApp. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «ακολουθήσετε» τη στοιχηματική στο ανάλογο application. Εφόσον βέβαια τα έχετε «κατεβάσει» και εγκαταστήσει πρώτα στο κινητό, ή το τάμπλετ σας.

Όσοι ασχολούνται με το στοίχημα γνωρίζουν περισσότερο από καλά, πόσο σημαντικό είναι για τον παίκτη να μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με την πλατφόρμα για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. Ιδιαίτερα σε αληθινό τρέχοντα χρόνο, σε ζωντανό στοίχημα, όπου μπορεί να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά και για οποιοδήποτε αίτημα ή απορία έχετε σχετικά με το λογαριασμό σας, η Stoiximan είναι δίπλα σας για να λύσει κάθε πρόβλημα και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα. Οι υπηρεσίες επικοινωνίας που η stiximan.gr προσφέρει στους παίκτες, μπορούν να χαρακτηριστούν ως εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και άριστης τεχνογνωσίας και εξυπηρέτησης.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Εγγραφή
9.6
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!