Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως θα κάνετε κατάθεση στην Stoiximan

Οι τρόποι συναλλαγών με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες είναι ένα από τα πιο δυνατά κριτήρια των παικτών για την επιλογή που θα κάνουν, όσον αφορά που θα εμπιστευτούν τα χρήματά τους και σε ποια ιστοσελίδα θα παίξουν τελικά στοίχημα στο ίντερνετ.

Η stoiximan.gr ανταποκρίνεται και σε αυτόν τον τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η κατάθεση χρημάτων γίνεται ➜ εύκολα, απλά, γρήγορα με ασφάλεια και αμεσότητα, μέσα από πολλούς τρόπους που σας προσφέρουν* ευελιξία και ποικίλες δυνατότητες.

Stoiximan κατάθεση

Ούτε λίγο – ούτε πολύ η www.stoiximan σας προσφέρει* εννέα διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε καταθεση στη stoiximan και να φορτώσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. 👉 Παρακάτω θα αναλυθούν όλοι οι τρόποι, με όλες τις παραμέτρους που πρέπει να γνωρίζετε πριν καταθέσετε τα χρήματά στην Στοίχιμαν. Καταρχήν θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή “ΚΑΤΑΘΕΣΗ” που βρίσκεται δίπλα στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Κατάθεση στην Stoiximan με Paysafe

Για να κάνετε κατάθεση στη Stoiximan με Paysafe, επιλέξτε το εικονίδιο και πατήστε “Κατάθεση”. Στην οθόνη που θα ανοίξει συμπληρώστε το επιθυμητό ποσό, το οποίο μπορεί να είναι από 5 μέχρι 1.000 ευρώ. Υπάρχουν τρία προεπιλεγμένα ποσά, σε περίπτωση που σας κάνει κάποιο από αυτά και θέλετε να αποφύγετε την πληκτρολόγηση. Τα χρήματα θα φανούν άμεσα στο stiximan λογαριασμό σας. Αφού συμπληρώσετε το ποσό πατάτε για μία ακόμη φορά “Κατάθεση” για να περάσετε στο επόμενο πεδίο και να κλικάρετε στην “Μετάβαση στην Paysafe”.

Έχετε σχεδόν ολοκληρώσει τη διαδικασία για να πιστώσετε με χρήματα το λογαριασμό σας στην στίχημαν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε στο πρώτο πεδίο το έγκυρο 16ψήφιο PIN που έχετε στην κατοχή σας μετά την αλλαγή του paysafe voucher και να τικάρετε το κουτάκι δίπλα στο “Αποδέχομαι τους όρους της paysafecard”. Εδώ βέβαια υπάρχουν και δύο εναλλακτικές, είτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας “my paysafecard” εφόσον έχετε ανοίξει αυτό το λογαριασμό, ή απλά να σκανάρετε το voucher που έχετε στην κατοχή σας, κλικάροντας “Πληρωμή με scan2pay”.

Stoiximan κατάθεση με Skrill & Skrill 1-tap

Δύο τρόποι που ουσιαστικά είναι ένας, αλλά έχουν μία σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Λέγοντας ότι “ουσιαστικά είναι ένας”, αναφερόμαστε στο γεγονός ότι η διαδικασία είναι η ίδια στο μεγαλύτερο σημείο της και στις δύο περιπτώσεις, όπου σε αμφότερες επίσης η κατάθεση γίνεται μέσω Skrill.

H Skrill (πρώην moneybookers) είναι και αυτή στο “οπλοστάσιο” του στηχιμαν ως μέθοδος πληρωμής. Κάντε κλικ στην “Κατάθεση” πάνω στο εικονίδιο της Skrill για να συνεχίσετε στη διαδικασία της κατάθεσης με ελάχιστο ποσό τα 5€ και μέγιστο τα 5.000€.

Συμπληρώνετε το 📩 e-mail σας με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό στην Skrill, κατόπιν το ποσό που θέλετε να καταθέσετε στον stoiximan λογαριασμό σας και πατάτε για ακόμη μία φορά “Κατάθεση”. Αυτομάτως ανοίγει μία άλλη εικόνα, στην οποία κλικάρετε την “Μετάβαση στην Skrill”. Έχετε φτάσει στο τελευταίο βήμα. Κάνετε Log in στον Skrill λογαριασμό σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και κλικάροντας “ΣΥΝΔΕΣΗ”, εφόσον έχετε ήδη λογαριασμό στο ευρέως διαδεδομένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Στη Skrill 1-tap, η μόνη αλλά σημαντικότατη διαφορά, είναι πως από τη στιγμή που επιλέξετε να κάνετε Stoiximan κατάθεση μέσα από το δικό της εικονίδιο, τότε θα βάλετε μία φορά τους κωδικούς σας. Αυτοί θα καταχωρηθούν αυτόματα και στις επόμενες καταθέσεις το μόνο που χρειάζεται είναι να βάζετε το ποσό. Αυτό έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και ένα, ίσως, μεγαλύτερο μειονέκτημα. Και τα δύο είναι εμφανή, αφού στην πρώτη περίπτωση ➜ κερδίζετε χρόνο, στη δεύτερη όμως υπάρχει ➜ έλλειμμα ασφαλείας, αφού αν κάποιος έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας, το τάμπλετ ή το κινητό σας, τότε μπορεί να κάνει συναλλαγή με τη skrill ακόμη κι αν δεν ξέρει τους κωδικούς σας.

Stoiximan κατάθεση με Neteller

Το έτερο δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι κι αυτό διαθέσιμο για συναλλαγές στην www.stiximan. Επιλέγετε το εικονίδιο της Neteller και κλικάρετε “Κατάθεση”.

Συμπληρώνετε τον Αριθμό Λογαριασμού Neteller που είναι ο 12ψήφιος αριθμός που βλέπετε στο αριστερό πάνω μέρος όταν κάνετε log in στο Neteller λογαριασμό σας.

Παρακάτω βάζετε είτε το ID Ασφαλείας Neteller, ο οποίος είναι ο 6ψήφιος ID Ασφαλείας Neteller, είτε τον 2-Step Authentication Code. Ολοκληρώνετε τη διαδικασία συμπληρώνοντας το ποσό, που μπορεί να είναι από 10€ ως 5.000€ και κλικάρετε για ακόμη μία φορά την “Κατάθεση”.

Ελληνική Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα

Κάνετε κλικ πάνω στην “Κατάθεση”. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 5€ και το μέγιστο οι 5.000€. Τα χρήματα φαίνονται άμεσα στην www.stoiximan λογαριασμό σας. Υπάρχουν προεπιλεγμένα τρία ποσά, 30, 100 και 200€ για λόγους ταχύτητας, εφόσον δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε το ποσό. Σε διαφορετική περίπτωση βάζετε το επιθυμητό ποσό κατάθεσης στο κατάλληλο πεδίο και πατάτε εκ νέου “Κατάθεση”.

Έχετε πλέον μεταφερθεί στο συγκεκριμένο εικονίδιο και κλικάρετε “Πληρωμή με”.

Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που εμφανίζεται. Επιλέγετε αν θέλετε να πληρώσετε μέσω Viva Wallet ή απ’ ευθείας με Κάρτα δίχως είσοδο στο Viva Wallet, συμπληρώνετε τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της, τον κωδικό CVV στην οπίσθια όψη της το Όνομα και το Επώνυμό σας. Κατόπιν πατάτε πληρωμή και έχετε καταθέσει τα χρήματα που επιθυμείτε στο λογαριασμό σας στον στοίχημαν.

Ξένη Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα

Κλικάρετε στο “Κατάθεση”. Ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να γεμίσετε το λογαριασμό σας είναι τα 5 € και μέγιστο τα 5.000€ ακριβώς ότι ισχύει και στην ελληνική πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Μεταφέρεστε σε αυτόν τον πίνακα στον οποίο πρέπει να επιλέξετε την κάρτα που ενδεχομένως να έχετε ήδη δηλώσει στην www.stiximan, ή να προσθέσετε μία νέα κάρτα. Και σε αυτήν την περίπτωση ο αριθμός κάρτας και ο αριθμός CVV είναι απαραίτητος. Με την ίδια διαδικασία όπως διαβάσατε ανωτέρω για την ελληνική κάρτα προχωράτε σε πληρωμή και άμεση πίστωση στο λογαριασμό σας.

Stoiximan Paypal κατάθεση

Η κατάθεση μέσω Paypal προστέθηκε στις επιλογές που προσφέρει η Stoiximan πρόσφατα. Μπορείτε να το επιλέξετε, πατώντας στην επιλογή “κατάθεση” και την ανάλογη επιλογή εικονιδίου. Το ελάχιστον ποσό που μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε είναι τα 10€ και το μέγιστο 10.000€. Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας άμεσα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία για ανάληψη.

Τραπεζική Πληρωμή (άμεση πίστωση)

Επιλέγετε το εικονίδιο για την τραπεζική πληρωμή με άμεση πίστωση και φυσικά πατάτε πάνω στο κουμπί “Κατάθεση”.

Μπορείτε να καταθέσετε σε μία από τις πέντε συνεργαζόμενες τράπεζες απ’ ευθείας από τον υπολογιστή σας μέσω e-banking, ή αλλιώς την έκτη επιλογή που αναφέρεται σε πληρωμή σε ταμείο τραπέζης.

Ας δούμε αυτές τις επιλογές μία προς μία ξεκινώντας από το 🏦 e-banking επιλέγοντας τυχαία την Eurobank, που είναι το πρώτο κουτάκι, αφού η διαδικασία είναι ίδια και στα πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με πρώτο βήμα να κλικάρετε πάνω στο “Επίλεξε”.

Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 30€ και το μέγιστο 5.000€, με τα χρήματά σας να φαίνονται άμεσα στη www.stiximan.gr και αποτελείται από 5 βήματα.

Στο πρώτο βήμα, κάνετε Log in στο δικό σας eurobank ebanking. Στο δεύτερο βήμα κλικάρετε “Ταμειακή Διαχείριση” και εν συνεχεία “Πληρωμές”. Περνάτε στο τρίτο βήμα και πατώντας πάνω στο “Επιλέξτε Κατηγορία”, διαλέξτε “Άλλη” και στον τύπο επιλογής επιλέξτε “ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ”. Στο τέταρτο βήμα συμπληρώνετε τον προσωπικό σας κωδικό, ο οποίος είναι ίδιος και δεν αλλάζει ποτέ και αναγράφεται αριστερά διπλά στις επιλογές κατάθεσης. Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα, θα έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα χρήματα θα είναι στον στίχημαν λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε e-banking, η πλατφόρμα σας δίνει τη λύση για τη stoiximan κατάθεση σας. Επιλέγετε το έκτο και τελευταίο κουτί το οποίο αφορά την πληρωμή σε ταμείο. Κλικάρετε στο “Επίλεξε”.

Σε αυτήν την περίπτωση τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι 4. Καταρχήν πηγαίνετε σε ένα υποκατάστημα που ανήκει στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Έπειτα ενημερώνετε στο ταμείο, ότι θέλετε να κάνετε Ηλεκτρονική Πληρωμή στον ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ. Αναφέρετε το ποσό και τον Προσωπικό Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και μετά από αυτό τα χρήματα θα είναι στο λογαριασμό σας στον www.stiximan εντός ολίγων λεπτών. Το ελάχιστο και το μέγιστο ποσό δεν αλλάζει, ισχύει ακριβώς το ίδιο όπως και μέσω e banking

🆘 *Σημαντική υποσημείωση: Θα πρέπει να επισημανθεί ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις και για τεχνικούς λόγους που αφορούν την τράπεζα και μόνο, ενδέχεται η συναλλαγή να ολοκληρωθεί σε 2 ως 3 εργάσιμες ημέρες.

Stoiximan κατάθεση μέσω Viva Spots

Ένας πολύ εύκολος τρόπος, ο οποίος δίνει λύσεις όπου κι αν είστε σε πολλά σημεία της χώρας. Κλικάρετε κατάθεση στο συγκεκριμένο εικονίδιο και είστε πιο κοντά στη stoiximan κατάθεση σας με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να φορτώσετε το λογαριασμό σας στην stiximan.gr είναι 5€ και το μέγιστο 600€.

Εκτός του ότι μπορείτε να καταθέσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Public και στο ATHENS MALL, έχετε τη δυνατότητα να πάτε σε ένα από τα περισσότερα από 1000 VIVA spots, έχοντας μαζί σας τον ➜ Προσωπικό Κωδικό Viva τον οποίο βλέπετε στην ανωτέρω εικόνα προβαίνετε σε κατάθεση και μέσα σε 5 λεπτά τα χρήματα θα βρίσκονται στον stoiximan λογαριασμό σας.

Κατάθεση στην Stoiximan με Viva Wallet

Απαραίτητη προϋπόθεση για να καταθέσετε μέσω Viva Wallet είναι να έχετε ανοίξει λογαριασμό στην Viva. Εφόσον αυτό ισχύει για εσάς, κλικάρετε “Κατάθεση” για να συνεχίσετε. Κατώτατο ποσό κατάθεσης είναι τα 5€ και ανώτατο τα 5.000€. Διαλέξτε ένα από τα προεπιλεγμένα ποσά (30, 50, 200€), ή γράψτε στο πεδίο κάτω από αυτά το επιθυμητό ποσό και κάντε κλικ “Κατάθεση” για να βγείτε στο νέο πεδίο που βλέπετε: “Πληρωμή με Viva Wallet” και πατάτε πάνω σε αυτό, ώστε να περάσετε σε επόμενο και τελικό στάδιο.

Συμπληρώνετε τα πεδία που βλέπετε ανωτέρω και αφορούν το κινητό τηλέφωνο, τον κωδικό Viva όπως αναγράφεται αριστερά της οθόνης και πατάτε πληρωμή. Εύκολα, γρήγορα, απλά και με μέγιστη ασφάλεια.

Χρεώσεις Stoiximan

Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα  το γεγονός ότι ο stiximan.gr δεν επιβαρύνει με καμία χρέωση στις καταθέσεις σας. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να καταθέσετε στη συγκεκριμένη  νόμιμη πλατφόρμα στοιχήματος, το ποσό που θα πληρώσετε, αυτούσιο θα πιστωθεί στον stoiximan λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν καταθέσετε

Με βάση τους κανονισμούς της πλατφόρμας και μέσα στο πλαίσιο της απόλυτης νομιμότητας στην οποία κινείται είναι σημαντικό να σκεφτείτε πριν καταθέσετε 💰 τα χρήματά σας, πόσο επηρεάζει ο τρόπος με τον οποίο θα καταθέσετε, αυτόν με τον οποίο θα έχετε δικαίωμα να κάνετε ανάληψη.

Έτσι λοιπόν, αν φορτώσετε το λογαριασμό σας με ελληνική κάρτα mastercard ή visa, μέσω του Viva Wallet, ή με ξένη κάρτα visa θα κάνετε ανάληψη στην ίδια κάρτα. Αν βάλετε χρήματα με web banking, τραπεζικό έμβασμα, ξένη κάρτα mastercard, viva spots ή paysafe θα κάνετε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, σε τραπεζικό λογαριασμό που είστε δικαιούχος ή έστω συνδικαιούχος. Τέλος σε περίπτωση που καταθέσετε με ηλεκτρονικό πορτοφόλι, skrill, neteller ή μέ viva wallet τότε θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο.

Καταθέσεις με ευελιξία και αμεσότητα

Όπως είναι ευνόητο από όλα τα προαναφερθέντα, η stiximan κάνει τη διαφορά και στις συναλλαγές. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο stoiximan bet λογαριασμό σας με 👉 εννέα διαφορετικούς τρόπους, μέσα σε αυτούς είναι και οι πιο δημοφιλείς στην ευρωπαϊκή – και όχι μόνο – αγορά.

Με ασφαλείς, απλές, τάχιστες και ευέλικτες διαδικασίες, είστε σε θέση να βρίσκετε τον τρόπο που σας βολεύει απόλυτα και είναι ο καταλληλότερες για εσάς, ώστε να απολαύσετε τον online stoiximan και τις διαδικτυακές στοιχηματικές υπηρεσίες που προσφέρει* στους παίκτες που τον εμπιστεύονται.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Εγγραφή
9.6
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!