ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως θα κάνω ταυτοποίηση στην Bwin

Η επιλογή μιας στοιχηματικής πλατφόρμας ή ενός διαδικτυακού καζίνο που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση σέβεται τη νομοθεσία και προστατεύει τα λεφτά του παίκτη είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει το ταξίδι του στον χώρο του online τζόγου.

Μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες παγκοσμίως που λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας είναι και η Bwin της οποίας το όνομα δεν χρειάζεται επιπλέον συστάσεις. Άλλωστε είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της στοιχηματικής αγοράς, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως.

Bwin Ταυτοποίηση

Τα στοιχεία του παίκτη και όχι μόνο προστατεύονται απόλυτα από την Bwin, ενώ μια επιπλέον ασφάλεια προσφέρει* και η 👉 ταυτοποίηση λογαριασμού που μπορεί για πολλούς να φαντάζει μια δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι απολύτως αναγκαία και όπως θα δείξουμε παρακάτω πάρα πολύ απλή. Άλλωστε, θα πρέπει να θυμάστε και μερικά ακόμα πράγματα αναφορικά με την ταυτοποίηση. Το ότι θα πραγματοποιήσετε την επαλήθευση του λογαριασμού σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε επιτυχώς και με πλήρη ασφάλεια του λογαριασμό σας, να λάβετε τις προσφορές* σας και φυσικά να διατηρήσετε ενεργό το λογαριασμό σας, διατηρώντας στο έπακρο τη νομιμότητά σας.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για να γίνει η ταυτοποίηση στον λογαριασμό σου Bwin. Μπορείς πολύ απλά μπαίνοντας στο αρχικό μενού και πατώντας πάνω αριστερά που γράφει ➜ «Βοήθεια» να ανοίξεις ένα νέο παράθυρο όπου μπορείς να βρεις όλα τα απαραίτητα βήματα για να κάνεις την ταυτοποίηση. Στην ουσία, αυτό που χρειάζεται ο παίκτης να στείλει για να είναι καθόλα νόμιμος και να ευχαριστηθεί στο έπακρο το παιχνίδι στη Bwin, είναι η ταυτότητά του, καθώς και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ, ο οποίος θα βοηθήσει στην επαλήθευση της δηλωμένης διεύθυνσης κατοικίας.

Στο ερώτημα γιατί πρέπει να κάνω ταυτοποίηση η απάντηση είναι πρώτον γιατί το ορίζει ο νόμος με το ΦΕΚ 3162/25.11.2014 και δεύτερον γιατί κάνοντας ταυτοποίηση εξασφαλίζεις ότι ο λογαριασμός σου διαχειρίζεται μόνο από εσένα, ενώ μπορείς χωρίς περιορισμούς να κάνεις αναλήψεις.

Για να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου στη Bwin θα πρέπει να υποβάλλεις ένα σαρωμένο αντίγραφο ή μια φωτογραφία επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (διαβατήριο, εθνική ταυτότητα, κ.λπ.) καθώς και ένα αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας. Τα έγγραφα αυτά μπορείς να τα φορτώσεις άμεσα στην πλατφόρμα της Bwin ή να τα στείλεις στο [email protected]. Στην ερώτηση για το τι θα γίνει να τελικά δεν κάνεις ταυτοποίηση του λογαριασμού σου είναι ότι αυτός θα κλείσει 🚫 μετά από 30 ημέρες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Εγγραφή
9.1
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!