Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΞΕΚΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson Αναλήψεις: Γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα

Μπορεί να μετράει μόλις λίγους μήνες παρουσίας στην Ελλάδα, αλλά η Betsson έχει φροντίσει να μπει δυναμικά στο πεδίο του ανταγωνισμού προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο σύγχρονων υπηρεσιών. Λειτουργίες όπως το Bet Builder και το Cash Out αποτελούν αναμφίβολα ισχυρά ατού στα χέρια των παικτών. Στο νόμιμο online στοίχημα ωστόσο, απώτερος στόχος είναι το κέρδος και όταν επιτευχθεί απομένει η διαδικασία της ανάληψης. Η πάντα ευχάριστη αυτή διαδικασία αποτελεί ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση καθώς οι Betsson αναλήψεις εκτελούνται άμεσα και μέσω πολλών διαφορετικών μεθόδων.

Πως μπορείς να κάνεις Betsson αναλήψεις

Η βασική λέξη που χαρακτηρίζει τη Betsson είναι η αξιοπιστία, μια έννοια που συναντάται και στο βασικό πεδίο των οικονομικών συναλλαγών. Κι αυτό διότι οι Betsson αναλήψεις διεκπεραιώνονται με ασφάλεια και με επτά διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να επιλέξει αυτόν που τον διευκολύνει περισσότερο. Ουσιαστικά, ο παίκτης μπορεί να «σηκώσει» τα χρήματα του από τον λογαριασμό του με όλους τους δημοφιλείς τρόπους -όπως θα δούμε και παρακάτω.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των μεθόδων, προέχει να τονίσουμε πως δικαίωμα σε Betsson αναλήψεις έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού τους (δες εδώ πως να κάνεις Betsson Εγγραφή), κάτι που προβλέπεται άλλωστε και από την ισχύουσα νομοθεσία. Παράλληλα, ανάληψη στην Betsson πραγματοποιείται – σχεδόν – αποκλειστικά με τη μέθοδο που επιλέχθηκε για την συναλλαγή της κατάθεσης. Στην προϋπόθεση αυτή ωστόσο υπάρχει και μια εξαίρεση που αφορά την περίπτωση του τραπεζικού εμβάσματος και η οποία αναλύεται παρακάτω.

Betsson αναλήψεις με κάρτα

Η πιο δημοφιλής μέθοδος δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές ανάληψης Betsson και αφορά τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τύπου Visa και MasterCard. Αφού συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία (16ψηφιος αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, ονοματεπώνυμο και CVV), απαιτούνται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σημειώνεται πως το ελάχιστο ποσό ανάληψης ορίζεται στα 10 € και προαπαιτούμενο είναι η κατάθεση στον Betsson λογαριασμό σας με την ίδια κάρτα.

Betsson αναλήψεις με τραπεζικό έμβασμα

Η εναλλακτική μέθοδος ανάληψης μέσω τραπεζικού εμβάσματος είναι εφικτή στο πεδίο Betsson αναλήψεις. Θα τη βρείτε και ως «bank transfer», ορίζει τα 10 € ως ελάχιστο όριο ανάληψης και με τη χρήση της απαιτούνται 1-3 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η διαφορά εδώ είναι πως θα πρέπει να συμπληρώσετε και τον κωδικό SWIFT/BIC της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε. Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί τη μοναδική μέθοδο μέσω της οποίας μπορείτε να αιτηθείτε ανάληψη, χωρίς να την έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως για κατάθεση.

Betsson αναλήψεις με wallets & Paysafe

Ο πιο σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος εκτέλεσης συναλλαγών δεν είναι άλλος από τη χρήση των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, γνωστών και ως e-wallets. Εναρμονισμένη με την εν λόγω εξέλιξη, η σουηδική πλατφόρμα έχει καταστήσει διαθέσιμη την Betsson ανάληψη μέσω Skrill, Neteller, Viva Wallet και Paysafe, με τον απαιτούμενο χρόνο για την πίστωση των χρημάτων να μην ξεπερνάει τις 12 ώρες! Σημειώνεται ωστόσο πως θα πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση με το ίδιο e-wallet, ενώ το ελάχιστο ποσό ανάληψης ορίζεται στα 10 €.

Μέθοδος ανάληψης Απαιτούμενος χρόνος εκτέλεσης Έξτρα χρέωση Ελάχιστο ποσό ανάληψης
Κάρτες (Visa/Mastercard) 1-3 εργάσιμες μέρες ΔΩΡΕΑΝ 10€
Τραπεζικό Έμβασμα (Bank Transfer) 1-3 εργάσιμες μέρες ΔΩΡΕΑΝ 10€
Wallets (Skrill, Neteller, Viva) & Paysafe 0-12 ώρες ΔΩΡΕΑΝ 10€

Betsson αναλήψεις: Φερεγγυότητα χωρίς χρεώσεις

Η αξιοπιστία της σουηδικής πλατφόρμας αποδεικνύεται περίτρανα σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις Betsson αναλήψεις καθώς εκτελούνται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια χωρίς τα κερδισμένα σας χρήματα να κινδυνεύουν έως ότου μεταφερθούν επίσημα στον τραπεζικό ή τον e-wallet λογαριασμό που δηλώσατε. Επιπρόσθετα, το ποσό που αιτείστε μεταφέρεται στο ακέραιο καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση για λόγους προμήθειας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!