Summer combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson Ταυτοποίηση – Όλη η διαδικασία Βήμα – Βήμα!

Μπήκε στην ελληνική πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2021. Η Betsson ωστόσο φρόντισε να προσαρμοστεί άμεσα στις ανάγκες της πραγματικότητας στην χώρα μας. Και σε αυτό το πλαίσιο εξασφάλισε άδεια και την λειτουργία της στην Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να παίζεις απόλυτα νόμιμα στοίχημα στην ιστοσελίδα της. Για να το κάνεις όμως, θα πρέπει πρώτα να έχεις ολοκληρώσει την Betsson ταυτοποίηση σου. Μια διαδικασία πολύ εύκολη και απλή, την οποία θα δούμε παρακάτω βήμα – βήμα, για να γίνει κατανοητή και να σου λυθούν οι όποιες απορίες.

Γιατί πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση στην Betsson;

Κατ’ αρχήν, για να κάνεις την διαδικασία της ταυτοποίησης θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή στην Betsson. Από εκεί και πέρα, η ταυτοποίηση χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί πλήρως ο λογαριασμός σου.

Με την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης Betsson, έχεις την σιγουριά πως ο λογαριασμός σου είναι ασφαλής και προστατεύονται τα προσωπικά σου δεδομένα, όπως επίσης και οι χρηματικές σου συναλλαγές. Παράλληλα, δίνεις την δυνατότητα στον bookmaker να… ξέρει με ποιον έχει να κάνει και να σε προστατεύσει από ενδεχόμενη απόπειρα δημιουργίας fake λογαριασμών με τα στοιχεία σου.

Πραγματικά, πρόκειται για μια απλή και εύκολη διαδικασία ακόμη και για αρχάριους παίκτες.

Ταυτοποίηση Betsson: Η διαδικασία

Μόλις συμπληρώσεις επιτυχώς τη φόρμα εγγραφής Betsson, η κατάσταση του λογαριασμού σου θα οριστεί ως «Προσωρινός Λογαριασμός». Εν συνεχεία, θα λάβεις ειδοποίηση μέσω e-mail -στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσες- προκειμένου να λάβεις γνώση για τα έγγραφα που απαιτείται να αποστείλεις.

Ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας προβλέπει την αποστολή ενός επίσημου εγγράφου όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σου και θα συνοδεύεται από αντίστοιχη φωτογραφία. Τα αποδεκτά έγγραφα είναι η αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης.

Σε ότι αφορά το αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας, αποδεκτά έγγραφα είναι τα παρακάτω: λογαριασμός κοινής ωφέλειας, ανάλυση τραπεζικού λογαριασμού όπου θα αναγράφονται το όνομά σου, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και το λογότυπο της τράπεζας (αποδεκτά γίνονται και screenshots αρκεί να είναι ορατά τα ανωτέρω στοιχεία, ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των e-wallets) και οποιοδήποτε άλλο επίσημο κυβερνητικό έγγραφο. Σημειώνεται πως πρέπει να είναι εμφανή το όνομα και η διεύθυνση κατοικίας, ενώ παράλληλα το εκάστοτε έγγραφο πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 3 μηνών.

Προκειμένου να αποκτήσεις δικαίωμα σε αναλήψεις, θα πρέπει να έχεις πρωτίστως αποστείλει φωτογραφία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας που θα χρησιμοποιήσεις. Σημειώνεται πως θα πρέπει να είναι ορατά μόνο τα πρώτα 6 και τα τελευταία 4 ψηφία, (πχ 1111 11XX XXXX 1111). Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καλύψεις τα ενδιάμεσα ψηφία καθώς και τον τριψήφιο κωδικό CVC. Παράλληλα, πρέπει να είναι ορατά το όνομά σου και η ημερομηνία λήξης της κάρτας, ενώ στην πίσω όψη πρέπει να περιλαμβάνεται η υπογραφή σου.

Στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, θα κληθείς να δηλώσεις και την «πηγή εισοδήματος», κάτι που γίνεται μέσω των παρακάτω εγγράφων: πρόσφατο αποδεικτικό μισθοδοσίας, ανάλυση τραπεζικού λογαριασμού όπου να εμφανίζονται συναλλαγές των τελευταίων 3 μηνών, αποδεικτικό καταβολής φόρου εισοδήματος, αποδεικτικό εσόδων από πώληση ακινήτου, αποδεικτικό κληρονομιάς/καταθέσεων.

Ολοκλήρωση της Betsson ταυτοποίησης

Τα ανωτέρω απαιτούμενα έγγραφα, μπορείς είτε να τα αποστείλεις μέσω e-mail, είτε να τα «ανεβάσεις» στην ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της Betsson. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών και μόλις περατωθεί ενημερώνεσαι εκ νέου μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ο λογαριασμός σου δύναται να περιοριστεί ή ακόμα και να φραγεί. Για οποιαδήποτε δυσκολία στη διάρκεια της ταυτοποίησης, μπορείς να έρθεις σε επαφή με την Betsson επικοινωνία, προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη λύση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.5
8.8
8.8
8.5
8.9
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!