Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betsson: Τα έσοδα του 3ου τριμήνου αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ!

betsson-q3-profitsΌπως έκανε γνωστό η Betsson AB, η εταιρεία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσωπικό ρεκόρ στο τρίτο 3μηνο του χρόνου. Η εταιρεία πιστεύει ότι την συγκεκριμένη περίοδο τα έσοδα θα αγγίξουν τα 199-201 εκατ. ευρώ. Αν και οι προσδοκίες είναι υψηλές, αν η Betsson φτάσει τον στόχο, αυτό θα σημάνει το μεγαλύτερο ποσό εσόδων που σημείωσε ποτέ μέσα σε ένα 3μηνο. Πέρυσι, κατά την διάρκεια της ίδιας αντίστοιχης περιόδου, τα έσοδα έφτασαν οριακά τα 170 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τα έσοδα, η εταιρεία αναμένει να έχει και το υψηλότερο καθαρό λειτουργικό κέρδος με προβλεπόμενο ποσό τα 37,5 με 39 εκατ. ευρώ. Για άλλη μια φορά, σε σχέση με τα ανάλογα ποσά των τελευταίων 2 ετών, σημειώνεται μια μεγάλη αύξηση ύψους 8.3% και στα κέρδη της στοιχηματικής πλατφόρμας.

Η αυξημένη δραστηριότητα των πελατών οδηγεί σε δυνατές επιδόσεις  

Όλα αυτά οφείλονται στις θετικές επιδόσεις του διαδικτυακού casino και sportsbook. Όπως ανέφερε και η ίδια η εταιρεία, οι επιδόσεις των εν λόγω τμημάτων είναι το αποτέλεσμα «αυξημένης δραστηριότητας των πελατών». Κατά μεγαλύτερο ποσοστό, αυτή η αύξηση προέρχεται από τις περιοχές της Λατινικής Αμερικής και την μέση Ασία καθώς και την κεντρική αλλά και την Ανατολική Ευρώπη.

Επιπλέον, η πρώιμη έναρξη των Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων λόγω του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλου (Μουντιάλ) αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην ακόμη μεγαλύτερη αύξηση.

Η Betsson πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να αναπτύσσει την στοιχηματική πλατφόρμα. Η Betsson ήδη έχει μπει σε καινούργιες αγορές πράγμα που θα βοηθήσει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της. Περισσότερες πληροφορίες οικονομικής φύσεως θα δημοσιευτούν στις 26 Οκτωβρίου.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!