ΠΕΤΡΑ, ΨΑΛΙΔΙ... ΔΩΡΟ*!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευκαιρία για έπαθλο* καθημερινά με δωρεάν συμμετοχή!
  • ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ Βήμα 2ο
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ* Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η bwin χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta 2021!

Ο κορυφαίος Διεθνής Αγώνας κλασικών και παραδοσιακών σκαφών άνοιξε και πάλι πανιά, με την πολύτιμη υποστήριξη της bwin.

Ένα event ιστορικής σημασίας, με τεράστιο αντίκτυπο εντός και εκτός Ελλάδας! Το Spetses Classic Yacht Regatta 2021 διεξήχθη στις Σπέτσες από τις 25 έως της 27 Ιουνίου, περιλαμβάνοντας ιστιοδρομίες για κλασικά και παραδοσιακά σκάφη, για παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, καθώς και σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας και στον Διεθνή Αγώνα έδωσαν για άλλη μια φορά το «παρών» ιστιοπλόοι που έχουν γράψει ιστορία στη θάλασσα, όπως και σημαντικοί εκπρόσωποι από τον ελληνικό αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο.

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών έγινε για ένα διήμερο το επίκεντρο της ναυτοσύνης, με τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι να βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο. Η bwin, η οποία εκπροσωπεί τις αξίες αυτές, αποτέλεσε για μια ακόμα φορά χορηγό της σπουδαίας διοργάνωσης, η οποία είναι πλέον θεσμός και έχει σημαντικά οφέλη για τον αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό της Ελλάδας.

Στο εντυπωσιακό αίθριο της bwin, στην πλατεία Ποσειδωνίου, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απονομές, δίνοντας έτσι ξεχωριστό χρώμα στο Spetses Classic Yacht Regatta 2021. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το διεθνές στοιχηματικό brand να βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο πλευρό του event, πιστό στη φιλοσοφία του για έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

bwin, Χορηγός Spetses Classic Yacht Regatta 2021

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!