ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο βραβεία για την Betsson στα EGR Operator Awards 2022

Ο όμιλος της Betsson κέρδισε τα βραβεία ‘In-play Sports Operator of the Year‘ και ‘Diversity & Inclusion Model of the Year‘ στα EGR Operator Awards 2022, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Στην 20η τους χρονιά, τα EGR Operator Awards γιόρτασαν και επιβράβευσαν τις εταιρείες που προωθούν καινοτόμες λύσεις και παρέχουν κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Για την κατηγορία In-play Sports Operator of the Year‘ η κριτική επιτροπή επιβράβευσε την εταιρεία που έχει αναπτύξει ένα προϊόν, το οποίο ξεχωρίζει από το πλήθος και παρείχε σημαντική ώθηση στα έσοδα από το στοίχημα, σε έναν τομέα που είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία.

Ένα βασικό κριτήριο στην αξιολόγηση ήταν η καινοτομία και η δύναμη στα κινητά και τα tablet, ενώ η κριτική επιτροπή εξέτασε επίσης το εύρος των προσφερόμενων αγορών και τη δυνατότητα προσφοράς σε πολλές πλατφόρμες.

Μερικά από τα βασικά κριτήρια περιλάμβαναν την ανάπτυξη και την εμπορική επιτυχία του προϊόντος, την καινοτομία και τη διαφοροποίησή του, τη στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και το εύρος των αγορών και των πλατφορμών που προσφέρονται.

Αναφορικά με το βραβείο Diversity & Inclusion Model of the Year‘ η κριτική επιτροπή ξεχώρισε την εταιρεία που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην διαφορετικότητα.

Το βραβείο αυτό είναι για την εταιρεία που θέτει τη συμμετοχή του εργατικού δυναμικού στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του στρατηγικής, δημιουργώντας ένα πλάνο που παρέχει σαφή υποστήριξη για όλους και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!