ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «1200FREE»
  • 400 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«To Betsson Foundation υποστηρίζει το SheExports του Σ.Ε.Γ.Ε.»

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 18:00 μ.μ., στο Betsson Hub, Γεωργίου Ανδρέου 56 (Mylos Area), 54627, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση για τις γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες ενδιαφέρονται για το κλάδο των εξαγωγών. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. με την υποστήριξη του Betsson Foundation.

Οι γυναίκες επιχειρηματίες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση SheExports, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα ποιες είναι οι χώρες που εμφανίζονται πιο φιλικές προς τις εξαγωγές των γυναικείων επιχειρήσεων, μέσα από ομιλίες ειδικών του κλάδου. 

Επίσης, γυναίκες επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες δραστηριοποιούνται και στον κόσμο των εξαγωγών, θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και  εμπειρίες για το πώς κατάφεραν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών τους σε ένα νέο διεθνές περιβάλλον αγορών, αυξάνοντας την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχουσες να λάβουν γνώσεις, οι οποίες θα τις παρακινήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα στον κόσμο των εξαγωγών και να τις εμπνευστούν, ώστε να διευρύνουν το αποτύπωμά τους στο εξωτερικό, διατηρώντας και επεκτείνοντας το δίκτυο διανομής τους

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, θέλοντας να φέρει τις συμμετέχουσες ένα βήμα πιο κοντά στον τομέα των εξαγωγών, δίνει την ευκαιρία σε συμμετέχουσες της εκδήλωσης, να  λάβουν δωρεάν συμμετοχή σε ένα επιδοτούμενο εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό για γνωριμία με επιχειρήσεις, με σκοπό να κάνουν το πρώτο βήμα επέκτασης της επιχείρησης τους. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν σε πρακτικό επίπεδο τις γνώσεις που έλαβαν από εκδήλωση.  

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γυναίκες start-uppers, ελεύθερους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις , μέλη συνεταιρισμών και φοιτήτριες. 

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει networking event για όλες τις συμμετέχουσες. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/4uk4zp9e

Με την υποστήριξη του Betsson Foundation  

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!