ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bwin.gr: Οδηγός εγγραφής (βήμα βήμα)

Η Bwin αποτελεί μία εκ των κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Κάτι που κρίνεται απόλυτα δίκαιο καθώς οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας έχουν καταστήσει ως μέγιστη προτεραιότητα τους την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις τόσο στο pregame όσο και στο live στοίχημα, μεγάλη γκάμα παιχνιδιών καζίνο, πληθώρα μεθόδων στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και κυρίως αξιοπιστία είναι τα στοιχεία που καθιστούν τη Bwin μια ιδανική επιλογή για κάποιον που πρόκειται να ανοίξει λογαριασμό με το online στοίχημα.

Bwin εγγραφή

Η εγγραφή στη Bwin αποτελεί μια απλή, σύντομη και εύκολη διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι, προς εγγραφή, χρήστες καλούνται αρχικά να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της πλατφόρμας 👉 www.bwin.gr και στη συνέχεια να κλικάρουν την επιλογή “ΕΓΓΡΑΦΗ” που βρίσκεται εντός του κίτρινου πλαισίου στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

ΒΗΜΑ 1

Στο πρώτο βήμα, δηλώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail 📩) και έναν προσωπικό κωδικό πρόσβασης. Αφού συμπληρώσετε τα δυο αυτά πεδία, τότε θα μεταφερθείτε αυτομάτως στο επόμενο (2ο) βήμα που περιγράφεται παρακάτω.

ΒΗΜΑ 2

Στο δεύτερο βήμα και βάσει των οδηγιών που αναφέρονται, εισάγετε το προσωπικό σας όνομα και επίθετο, όπως και την ημερομηνία γέννησης σας. Να θυμάστε πως στο όνομα θα ήταν το ορθό να το βάλετε όπως ακριβώς αναγράφεται στην ταυτότητα σας. Για την ημερομηνία γέννησης, να ακολουθήσετε την μορφή ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ, δηλαδή εάν έχετε γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου του 1970, θα πρέπει να εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία τα εξής: 05 – 01 – 1970

ΒΗΜΑ 3

Η συμπλήρωση της πλήρους διεύθυνσης και του αριθμού κινητού τηλεφώνου είναι τα τελευταία απαιτούμενα πριν ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή σας στη Bwin, ενώ δε πρέπει να παραλείψετε το «κλικ» στο πεδίο που αφορά την αποδοχή της Πολιτικής προστασίας Κεφαλαίων. Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω, επιλέξτε απλά «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ» και μεταβείτε στα e-mail σας. Εκεί θα βρείτε μια ενημέρωση σχετικά με την επιτυχή δημιουργία του λογαριασμού σας και επιλέγοντας το link που έχει αποσταλεί είστε έτοιμοι να μεταβείτε στο πλούσιο στοιχηματικό μενού της Bwin!

H αξιοπιστία της Βwin

H ασφάλεια τόσο των προσωπικών σας στοιχείων όσο και των χρηματοοικονομικών σας συναλλαγών είναι το βασικό ατού της Bwin κι αυτό γιατί χρησιμοποιεί ένα από τα κορυφαία συστήματα κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες εγγεγραμμένοι χρήστες να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, να την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και να τη διατηρούν πάντα υψηλά ⭐ στη λίστα των πιο δημοφιλών και αξιόπιστων στοιχηματικών ιστοσελίδων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Εγγραφή
9.1
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!