Κατάθεση στην Sportingbet

Ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την επιλογή μίας στοιχηματικής πλατφόρμας, είναι οι τρόποι με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να γνωρίζετε που μπορείτε να εμπιστευτείτε τα χρήματά σας, πόσο άμεσα μπορείτε να «φορτώσετε» το λογαριασμό σας και με ποιο τρόπο έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα κέρδη σας.

Ανάμεσα στις ελληνικές στοιχηματικές πλατφόρμες, η sportingbet διαθέτει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας* ασφαλείς συναλλαγές στο διαδικτυακό στοίχημα.

Sportingbet κατάθεση

Η www.sportingbet.gr προσφέρει* τη δυνατότητα να γεμίσει ο sportingbet λογαριασμός σας με ➜ οκτώ διαφορετικούς τρόπους. Τα πρώτα δύο βήματα είναι: πρώτον να κάνετε log in στο λογαριασμό σας και εν συνεχεία να κάνετε πάνω στο «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας. Μόλις κλικάρετε εκεί τότε θα σας εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες μέθοδοι συναλλαγών.

Sportingbet κατάθεση με paysafe

Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά σε ένα από τα κορυφαία site gia stoixima, όπως είναι η www.sportingbet, η πασίγνωστη σε όλους paysafe. Η διαδικασία είναι περισσότερο από απλή. Αγοράζετε ένα voucher, η ελάχιστη δυνατότητα πληρωμής είναι τα 5 ευρώ και η ανώτατη τα 1.000. Δεν χρεώνεστε με καμία προμήθεια από την www.sporting bet.gr και ότι ποσό καταθέσετε με την pay safe, με αυτό θα πιστωθεί άμεσα ο sportingbet λογαριασμός σας.

Viva Wallet κατάθεση στην sportingbet

Επιλέγοντας κατάθεση μέσα από το την viva δεν χρεώνεστε με έξοδα συναλλαγής. Ο sportingbet λογαριασμός σας φορτώνεται άμεσα με τα χρήματα που επιλέξατε να καταθέσετε με ελάχιστο όριο τα 5 ευρώ και μέγιστο τα 2.500!!!

Κατάθεση με Skrill

Άμεσα και δίχως χρέωση. Και σε αυτήν την περίπτωση η www.sportingbet ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο φτάνει μέχρι και τα 6.000 ευρώ σε μία και μόνο συναλλαγή!!! Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να ανοίξετε λογαριασμό στην www.skrill.com.

Neteller κατάθεση στην sportingbet

Δίχως καμία επιπλέον χρέωση και με άμεση μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό netteler στην sportingbetgr. Μπορείτε να καταθέσετε από 10 (ελάχιστο όριο) μέχρι 6.000 ευρώ όπως ακριβώς και στη skrill. Φυσικά θα πρέπει να έχετε ήδη ένα λογαριασμό στη νετελλερ.

Sportingbet κατάθεση με Ελληνικές Κάρτες

Επιλέγετε τις Ελληνικές κάρτες 💳 από την εικόνα και σας ανοίγει το αντίστοιχο πεδίο. Ο χρόνος επεξεργασίας της συναλλαγής είναι άμεσος και δεν υπάρχουν έξοδα. Μπορείτε να καταθέσετε από 5 ως 2.500 ευρώ. Για να καταθέσετε όμως με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι viva, που είναι ένα από τα κορυφαία και πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Sportingbet κατάθεση με μετρητά

Κλικάρετε πάνω στο «Κατάθεση με μετρητά». Τα όρια είναι και εδώ από 5 ως 2.500 ευρώ, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού από τη μία υπάρχει ένα μικρό όριο για κάποιον πιο συντηρητικό παίκτη (συνήθως αυτό το όριο με τη συγκεκριμένη επιλογή είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε άλλους bookmakers), από την άλλη όμως επιτρέπει στους high rollers να καταθέσουν ένα ιδιαιτέρως μεγάλο ποσό σε μία και μόνο συναλλαγή. ➜ Η συναλλαγή γίνεται και πάλι μόνο μέσω viva wallet.

Sportingbet κατάθεση με Κάρτες Εξωτερικού

Η sporting bet.gr σας δίνει τη δυνατότητα να καταθέσετε στο λογαριασμό σας ακόμη και με κάρτες εξωτερικού (χρεωστικές/πιστωτικές). Και σε αυτήν την περίπτωση η συναλλαγή είναι άμεση, αλλά ενδεχομένως να υπάρχει κάποια προμήθεια που εξαρτάται από την τράπεζα της χώρας στην οποία έχει εκδοθεί η κάρτα. Δεν υπάρχει όριο μέγιστου ή ελάχιστου ποσού. Η κάρτα πρέπει να είναι αποκλειστικά στο όνομά σας και η διεύθυνση που αντιστοιχεί σε αυτήν να είναι ίδια με αυτήν που έχει ο sportingbet λογαριασμός σας.

Sportingbet κατάθεση με κουπόνι

Κατά διαστήματα και ανάλογα με την κινητικότητα του λογαριασμού σας, η sportingbet.gr προσφέρει* κάποια ειδικά κουπόνια. Κλικάρετε λοιπόν πάνω στη συγκεκριμένη επιλογή βάζετε τον αριθμού του κουπονιού, τον αριθμό του κλειδιού και την αξία της προσφοράς* . Κατόπιν πατάτε κατάθεση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον από τους προαναφερόμενους επτά τρόπους είναι βολικός για εσάς.

Sportingbet χρεώσεις

Τεράστιο αβαντάζ για τους παίκτες που επιλέγουν να ζήσουν το στοιχημα live στην πλατφόρμα της www.sportingbet.gr είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία χρέωση στις καταθέσεις. Το ποσό που θα επιλέξετε να καταθέσετε με οποιονδήποτε τρόπο, με αυτό θα δείτε να γεμίζει ο sportingbet λογαριασμός σας. Μία μικρή σημείωση μόνο και μία ερώτηση στην τράπεζά σας, εφόσον χρησιμοποιήσετε κάρτα εξωτερικού για ενδεχόμενη χρέωση που έρχεται όμως από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο εξέδωσε την κάρτα σας και όχι από την sportinbet.

Ενημερωθείτε πριν καταθέσετε

Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξετε να κάνετε κατάθεση ώστε να πιστωθεί χρήματα ο sportingbet λογαριασμός σας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε ανάληψη.  Η gr.sportingbet κινούμενη μέσα σε πλαίσιο απόλυτης νομιμότητας ακολουθεί απαιτεί να έχει προηγηθεί τουλάχιστον μία κατάθεση των 5 ευρώ με τον τρόπο με τον οποίο θα αιτηθείτε αργότερα ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό σας στην sportingbet. Για παράδειγμα αν αιτηθείτε ανάληψη με χρεωστική κάρτα, τότε πρέπει με την ίδια κάρτα να έχει προηγηθεί τουλάχιστον μία κατάθεση ποσού 5 ή περισσοτέρων ευρώ.

Sportingbet καταθέσεις: Ασφάλεια, Ταχύτητα, Ευελιξία

Ως ένας από τους κορυφαίους bookmaker στην Ελλάδα, η www.sportingbet.gr δίνει άλλο νόημα και διάσταση στις συναλλαγές. Καταθέτετε στο λογαριασμό σας με ➜ οκτώ διαφορετικούς τρόπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ευρέως διαδεδομένοι παγκοσμίως και μερικοί από αυτούς οι πλέον δημοφιλές που υπάρχουν στην αγορά για ιντερνετικο στοιχημα. Η διαδικασία σε οποιαδήποτε μέθοδο γίνεται με υψηλότατη ασφάλεια, ταχύτητα και αμεσότητα, κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στους παίκτες που ζουν το online στοιχημα μέσα από την πλατφόρμα της sportingbet.

21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!