Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΞΕΚΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατάθεση στην Sportingbet

Ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την επιλογή μίας στοιχηματικής εταιρίας, είναι οι τρόποι με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να γνωρίζετε που μπορείτε να εμπιστευτείτε τα χρήματά σας, πόσο άμεσα μπορείτε να «φορτώσετε» το λογαριασμό σας και με ποιο τρόπο έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα κέρδη σας.

Ανάμεσα στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες, η sportingbet διαθέτει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας* ασφαλείς συναλλαγές στο διαδικτυακό στοίχημα. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας εύκολα και δωρεάν, με το ελάχιστο ποσό να ανέρχεται μόλις στα 5€.

Sportingbet κατάθεση

Η www.sportingbet.gr προσφέρει* τη δυνατότητα να γεμίσει ο sportingbet λογαριασμός σας με ➜ οκτώ διαφορετικούς τρόπους. Τα πρώτα δύο βήματα είναι: πρώτον να κάνετε log in στο λογαριασμό σας και εν συνεχεία να κάνετε πάνω στο «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας. Μόλις κλικάρετε εκεί τότε θα σας εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες μέθοδοι συναλλαγών.

Sportingbet κατάθεση με paysafe

Δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά σε ένα από τα κορυφαία site gia stoixima, όπως είναι η www.sportingbet, η πασίγνωστη σε όλους paysafe. Η διαδικασία είναι περισσότερο από απλή. Αγοράζετε ένα voucher, η ελάχιστη δυνατότητα πληρωμής είναι τα 5 ευρώ και η ανώτατη τα 1.000. Δεν χρεώνεστε με καμία προμήθεια από την www.sporting bet.gr και ότι ποσό καταθέσετε με την pay safe, με αυτό θα πιστωθεί άμεσα ο sportingbet λογαριασμός σας.

Viva Wallet κατάθεση στην sportingbet

Επιλέγοντας κατάθεση μέσα από το την viva δεν χρεώνεστε με έξοδα συναλλαγής. Ο sportingbet λογαριασμός σας φορτώνεται άμεσα με τα χρήματα που επιλέξατε να καταθέσετε με ελάχιστο όριο τα 5 ευρώ και μέγιστο τα 2.500!!!

Κατάθεση με Skrill

Άμεσα και δίχως χρέωση. Και σε αυτήν την περίπτωση η www.sportingbet ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις σας. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 5 ευρώ και το μέγιστο φτάνει μέχρι και τα 6.000 ευρώ σε μία και μόνο συναλλαγή!!! Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να ανοίξετε λογαριασμό στην www.skrill.com.

Neteller κατάθεση στην sportingbet

Δίχως καμία επιπλέον χρέωση και με άμεση μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό netteler στην sportingbetgr. Μπορείτε να καταθέσετε από 10 (ελάχιστο όριο) μέχρι 6.000 ευρώ όπως ακριβώς και στη skrill. Φυσικά θα πρέπει να έχετε ήδη ένα λογαριασμό στη νετελλερ.

Sportingbet κατάθεση με Ελληνικές Κάρτες

Επιλέγετε τις Ελληνικές κάρτες 💳 από την εικόνα και σας ανοίγει το αντίστοιχο πεδίο. Ο χρόνος επεξεργασίας της συναλλαγής είναι άμεσος και δεν υπάρχουν έξοδα. Μπορείτε να καταθέσετε από 5 ως 2.500 ευρώ. Για να καταθέσετε όμως με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι viva, που είναι ένα από τα κορυφαία και πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Sportingbet κατάθεση με μετρητά

Κλικάρετε πάνω στο «Κατάθεση με μετρητά». Τα όρια είναι και εδώ από 5 ως 2.500 ευρώ, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού από τη μία υπάρχει ένα μικρό όριο για κάποιον πιο συντηρητικό παίκτη (συνήθως αυτό το όριο με τη συγκεκριμένη επιλογή είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σε άλλους bookmakers), από την άλλη όμως επιτρέπει στους high rollers να καταθέσουν ένα ιδιαιτέρως μεγάλο ποσό σε μία και μόνο συναλλαγή. ➜ Η συναλλαγή γίνεται και πάλι μόνο μέσω viva wallet.

Sportingbet κατάθεση με Κάρτες Εξωτερικού

Η sporting bet.gr σας δίνει τη δυνατότητα να καταθέσετε στο λογαριασμό σας ακόμη και με κάρτες εξωτερικού (χρεωστικές/πιστωτικές). Και σε αυτήν την περίπτωση η συναλλαγή είναι άμεση, αλλά ενδεχομένως να υπάρχει κάποια προμήθεια που εξαρτάται από την τράπεζα της χώρας στην οποία έχει εκδοθεί η κάρτα. Δεν υπάρχει όριο μέγιστου ή ελάχιστου ποσού. Η κάρτα πρέπει να είναι αποκλειστικά στο όνομά σας και η διεύθυνση που αντιστοιχεί σε αυτήν να είναι ίδια με αυτήν που έχει ο sportingbet λογαριασμός σας.

Sportingbet κατάθεση με κουπόνι

Κατά διαστήματα και ανάλογα με την κινητικότητα του λογαριασμού σας, η sportingbet.gr προσφέρει* κάποια ειδικά κουπόνια. Κλικάρετε λοιπόν πάνω στη συγκεκριμένη επιλογή βάζετε τον αριθμού του κουπονιού, τον αριθμό του κλειδιού και την αξία της προσφοράς* . Κατόπιν πατάτε κατάθεση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον από τους προαναφερόμενους επτά τρόπους είναι βολικός για εσάς.

Sportingbet χρεώσεις

Τεράστιο αβαντάζ για τους παίκτες που επιλέγουν να ζήσουν το στοιχημα live στην πλατφόρμα της www.sportingbet.gr είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία χρέωση στις καταθέσεις. Το ποσό που θα επιλέξετε να καταθέσετε με οποιονδήποτε τρόπο, με αυτό θα δείτε να γεμίζει ο sportingbet λογαριασμός σας. Μία μικρή σημείωση μόνο και μία ερώτηση στην τράπεζά σας, εφόσον χρησιμοποιήσετε κάρτα εξωτερικού για ενδεχόμενη χρέωση που έρχεται όμως από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο εξέδωσε την κάρτα σας και όχι από την sportinbet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.8
8.8
7.8
9.9
7.6
10
Εγγραφή
9
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!