Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στρατηγική και συμβουλές για το Live betting

Το live betting, ο στοιχηματισμός δηλαδή κατά την διάρκεια ενός αγώνα αποτελεί την πιο rock μορφή στοιχήματος. Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους τρόπους πονταρίσματος των περισσοτέρων παικτών, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες κέρδους και παράλληλα δημιουργεί ✅ συνεχής εκρήξεις αδρεναλίνης. Κομβικό ρόλο στην αύξηση της δημοφιλίας του live στοιχήματος έπαιξε η υπηρεσία live streaming, που επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθήσουν εντός της στοιχηματικής πλατφόρμας τους αγώνες που θέλουν να ποντάρουν.

Τον ορισμό του live betting μπορεί να το αντιληφθεί ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται με το στοίχημα. Τι γίνεται όμως όταν φτάνει η ώρα της επιλογής της στοιχηματικής πλατφόρμας; Ποια είναι η ιδανικότερη στρατηγική και ποια τα ➜ λάθη που πρέπει να αποφευχθούν ώστε να προκύψει κέρδος από την ενασχόληση με το ζωντανό στοίχημα;

Η επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας

Ο γενικός κανόνας λέει η πλατφόρμα που θα επιλέξουμε για στοίχημα πρέπει να έχει καλές αποδόσεις, να είναι αξιόπιστη και γρήγορη στις πληρωμές και να έχει καλές προσφορές*. Στο live betting τα πράγματα είναι κάπως πιο πολύπλοκα. Εκτός από τους παραπάνω παράγοντες, η επιλογή μίας στοιχηματικής πλατφόρμας για ζωντανό στοίχημα εξαρτάται και από:

➦ Την πλατφόρμα του live: Στο ζωντανό στοίχημα η ταχύτητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η καλή πλατφόρμα είναι η απλή πλατφόρμα. Αυτή δηλαδή που δεν θα σας δυσκολέψει να μεταφερθείτε από το ένα ματς στο άλλο. Στην stoiximan για παράδειγμα, όταν είστε “μέσα” σε ένα ματς, υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα στην αριστερή πλευρά, ενώ κάνοντας “back” θα βρεθείτε στην σελίδα επισκόπησης με όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

➦ Το live streaming: Από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικός παράγοντας. Στο λαιβ στοίχημα είναι βασικότατο να γνωρίζετε τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο πριν ποντάρετε. Eίναι μεγάλο ⭐ ατού να έχετε στην ίδια οθόνη εικόνα από το ματς και ταυτόχρονα την δυνατότητα να παρακολουθείτε τις αλλαγές στις αποδόσεις. Θα σχηματίσετε την δική σας άποψη για την συνέχεια του αγώνα και θα εντοπίσετε ευκολότερα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

➦ Το πλήθος των αγορών: Κάποιες πλατφόρμες προσφέρουν σχεδόν όλα τα pre-match στοιχήματα και στο live. Κάποιες άλλες πάλι όχι. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να ποντάρουμε σε 1Χ2 και Over-under, ωστόσο σε αγορές κόρνερ ή καρτών προκύπτουν πολύ συχνά εξαιρετικές ευκαιρίες.

➦ Το κλείδωμα των αγορών: Έχετε παρατηρήσει που μερικές φορές εμφανίζονται λουκέτα αντί για αποδόσεις και δεν μπορείτε να ποντάρετε τίποτα στο παιχνίδι; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να δέχτηκε η πλατφόρμα ένα μεγάλο ποντάρισμα, μπορεί να χάθηκε η επικοινωνία με τον συνεργάτη που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και μεταφέρει τις πληροφορίες ή πολύ απλά μπορεί το live streaming να καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα και να έχει ήδη συμβεί κάτι στον αγώνα (γκολ, πέναλτι, κλπ). Αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι πόσο αργεί η πλατφόρμα να ξεκλειδώσει τις αγορές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να έχει εντοπίσει μία ευκαιρία και να μην μπορείτε να ποντάρετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε πλατφόρμες που κλειδώνουν συχνά ή δεν “ανοίγουν” γρήγορα τις αγορές μετά από κάποιο συμβάν.

Πλεονεκτήματα του live στοιχήματος

Η καλύτερη εξαγωγή συμπερασμάτων που αναφέραμε πιο πάνω δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει το live betting. Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό, δίνει την δυνατότητα επιλογής της απόδοσης που θα τοποθετήσετε ένα στοίχημα, ενώ σας επιτρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι στην στρατηγική που θα έχετε επιλέξει. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Δράση, δράση και… δράση

Ποντάροντας κατά την εξέλιξη ενός αγώνα, θα νιώσετε κι εσείς πως κατά κάποιο τρόπο συμμετέχετε στο παιχνίδι. Θα αισθανθείτε την απογοήτευση μία χαμένης ευκαιρίας, την ικανοποίηση όταν η μπάλα μπει στα δίχτυα και γενικότερα τα συναισθήματα σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Παράλληλα είναι και το σημείο που πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Στο live στοίχημα τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και υπάρχει ο κίνδυνος είτε να δεσμεύσετε αρκετά χρήματα σε πολλά παιχνίδια σε πολύ μικρό διάστημα, είτε να φτιάξετε ένα σερί από συνεχόμενα χαμένα στοιχήματα. Δεν θα σας πούμε κρατήστε το ποντάρισμα σας χαμηλά. Ποντάρετε όσα σας επιτρέπει το στοιχηματικό σας κεφάλαιο, δώστε όμως την δέουσα προσοχή και διασκεδάστε με τα υπέροχα συναισθήματα που χαρίζει η ενασχόληση με το live stoixima.

Αποδόσεις και value betting

Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα. Ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται ο αγώνας, αλλάζουν και οι αποδόσεις. Για παράδειγμα εάν σε ένα παιχνίδι που είναι στο 0-0 θέλετε να ποντάρετε στο over 0.5 γκολ, θα δείτε την απόδοση στο 1.80 περίπου στο 75′ και στο 6.00 στο 88′. Είναι στην κρίση σας να εντοπίσετε την αξία και να ποντάρετε στην απόδοση που θέλετε. Με τον κίνδυνο φυσικά να μπει το γκολ και να μην προλάβετε να ποντάρετε. Θα έρθετε πολλές φορές αντιμέτωποι με μία τέτοια κατάσταση, οπότε καλό θα είναι να το συνηθίσετε.

Καλύψεις σε pre-match στοιχήματα

Χωρίς ποντάρισμα στο live, καμία στρατηγική στοιχήματος δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. Στο ζωντανό στοίχημα μπορείτε να καλύψετε ποντάρισμα ή να προστατεύσετε ενδεχόμενα κέρδη, οπότε ακόμα και αν δεν είναι του γούστου σας ή απλά δεν σας ενδιαφέρει να κάθεστε μπροστά σε μία οθόνη με τις ώρες φροντίστε να έχετε αυτό το πολύ χρήσιμο όπλο στην φαρέτρα σας.

Είναι αρκετά απλό. Έστω ότι έχετε ποντάρει στην νίκη της Αλαβές στην έδρα της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 25.00. Με το σκορ 0-1 και την Μπαρτσελόνα να πιέζει, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να κάνετε μία κάλυψη στην διπλή ευκαιρία για παράδειγμα.

Βασική στρατηγική

Θα ήταν παράλογο να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε μέσα σε μία παράγραφο την στρατηγική του live betting. Άλλη είναι η live betting strategy σε ότι αφορά τα γκολ, άλλη στα κόρνερ, άλλη στην αρχή του παιχνιδιού, άλλη στο τέλος. Μερικοί γενικοί κανόνες υπάρχουν όμως και είναι:

  • Λίγα πονταρίσματα: Επειδή υπάρχουν πολλά παιχνίδια, δεν σημαίνει πως πρέπει να ποντάρετε κιόλας. Live betting σημαίνει ✌ ευκαιρία. Είναι από τους πιο βασικούς κανόνες. Στο live στοίχημα θα παρακολουθήσετε πολλούς αγώνες και θα παίξετε ελάχιστα. Τουλάχιστον αυτό είναι το σωστό. Μην παρασύρεστε από την ροή των παιχνιδιών και ποντάρετε αλόγιστα. Μόλις όμως εντοπίσετε την ευκαιρία, στοιχηματίστε χωρίς δεύτερη σκέψη.
  • Τρόπος παιχνιδιού: Σε πολλούς παίκτες αρέσει να παίζουν κόρνερ στο τέλος του ματς, σε άλλους να παίζουν next goal, σε ακόμη περισσότερους να παίζουν γκολ στο ημίχρονο. Ποια θα είναι η αγορά που θα επιλέξετε και σε ποιο σημείο του παιχνιδιού θα ποντάρετε είναι δικιά σας υπόθεση. Απαραιτήτως όμως πρέπει να διαλέξετε ένα στυλ παιχνιδιού και να το εξελίξετε στο μέγιστο βαθμό. Αν θέλετε να ποντάρετε σε άλλες αγορές ή να προσθέσετε κάτι ακόμα στο παιχνίδι σας κάντε το σιγά-σιγά και αφού έχετε γίνει “γκουρού” στο αρχικό σας στυλ.
  • Η στατιστική: Live στοίχημα και στατιστική πάνε χέρι-χέρι. Έστω ότι υπάρχει το στατιστικό πως μία ομάδα δέχεται γκολ στο διάστημα 25′-45′ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτόματα έχετε ένα στοιχείo για το πως πρέπει να κινηθείτε όταν αυτή η ομάδα αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της.
  • Απαγορεύεται το κυνήγι των χαμένων: Βασικά είναι λάθος γενικότερα  να κυνηγήσετε τα χαμένα στοιχήματα με νέα ποντάρισμα. Στο live δεν ισχύει κάτι διαφορετικό, όμως ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα, το ένα ποντάρισμα φέρνει το άλλο, το κεφάλαιο μειώνεται και η στιγμή που θα γίνει το all-in… πλησιάζει!

Ο παράγοντας ένστικτο

Καλά όλα τα παραπάνω, όμως η επιβίωση στο live betting εξαρτάται από το 👉 ένστικτο. Η υπομονή ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία είναι θεμιτή, όμως δεν χρειάζεται να γίνει σε υπερβολικό βαθμό. Σίγουρα πολλές φορές θα έχετε νιώσει σε έναν αγώνα πως θα συμβεί κάτι εκτός λογικής, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στο αγωνιστικό χώρο. Μην φοβηθείτε ένα τέτοιο ποντάρισμα. Κάποιες φορές το ένστικτό σας θα σας διαψεύσει. Είναι αναπόφευκτο.

Όσο όμως περνάει ο καιρός και τα χιλιόμετρα “γράφουν”, θα αντιληφθείτε πως πλέον το ένστικτο έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με την λογική. Σε αυτό το σημείο δεν έγινε το ποντάρισμα γιατί “νομίζατε πως θα συμβεί κάτι”, αλλά γιατί η εμπειρία, η γνώση και η αντίληψη σας λειτουργούν στο “κόκκινο” και σας υποδεικνύουν την σωστή απόφαση. Είναι η στιγμή που από ένας μέσος παίκτης, γίνατε ένα καλός παίκτης του live στοιχήματος.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Παίξε Νόμιμα
9.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.3
9.6
9.1
9
8.6
9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Παίξε Νόμιμα
9.1
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.5
8.8
8.8
8.5
8.9
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7
8.6
9.1
8.4
8.3
8.4
Παίξε Νόμιμα
8.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1
8.6
9.9
9.8
9.9
9.8
Παίξε Νόμιμα
9.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.9
8.4
8.6
8.7
7.1
8.8
Παίξε Νόμιμα
8.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.4
8.5
9.5
9.5
9
8.5
Παίξε Νόμιμα
8.9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.3
9.1
8.6
8.6
8.8
8.6
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.8
8.8
7.8
9.9
7.6
10
Παίξε Νόμιμα
9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.2
9.7
9.8
7.9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!