«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Bwin

Η Bwin αποτελεί μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες παγκοσμίως και είναι πολύ σημαντικό για τους Έλληνες παίχτες ότι λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν είναι το μόνο που έχει ανάγκη το οποιοδήποτε μέλος, το οποίο είναι και οφείλει εξάλλου να είναι άκρως απαιτητικό.

Bwin Επικοινωνία

Κάθε παίχτης από τον άπειρο μέχρι και τον πιο έμπειρο χρειάζεται να ξέρει ότι μπορεί άμεσα να επικοινωνήσει και να λύσει το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί ή να ζητήσει την όποια διευκρίνηση. Γι’ αυτό και η επικοινωνία για μια πλατφόρμα αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια αξιολόγησής της στα μάτια των παιχτών και όχι μόνο. Και επειδή οι ερωτήσεις που προκύπτουν παίζοντας στοίχημα ή καζίνο ονλάιν είναι πολλές, διαφορετικές και ίσως πολλές φορές και καθημερινές, είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ο παίχτης ότι το πρόβλημα ή η απορία του θα λυθεί άμεσα. Και κάπου εκεί αναλαμβάνει δράση η ομάδα της Bwin με το εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίος χειρίζεται την εξυπηρέτηση των παικτών-πελατών.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένας ευχαριστημένος και σωστά εξυπηρετημένος πελάτης, θα μείνει εκεί όπου τον φροντίζουν, κάτι το οποίο δεν θα συμβεί με εκείνον ο οποίος ένιωσε το πρόβλημά του να μένει άλυτο ή πολλές φορές σε εκκρεμότητα.

Πως θα επικοινωνήσω;

Τους τρόπους επικοινωνίας με την Bwin μπορείς να τους βρεις εύκολα και γρήγορα πατώντας «βοήθεια» πάνω αριστερά στο βασικό μενού. Με το που θα πατήσεις στον συγκεκριμένο σύνδεσμό, θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο και εκεί μπορείς να βρεις και να λύσεις όλες τις απορίες σου. Είναι το γνωστό και επονομαζόμενο faq, το οποίο σου δίνει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται σε καθημερινή βάση από το κοινό.

Δίπλα από το «βοήθεια» υπάρχει και το αντίστοιχο «επικοινωνία» όπου εκεί δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και τρόποι επικοινωνίας με την Bwin. Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι σχεδόν κάνεις δεν μπαίνει να διαβάσει όσα γράφονται εκεί ή στους όρους και προϋποθέσεις θα τα αναδείξουμε και παρακάτω.

Οι τρόποι για να επικοινωνήσεις με την Bwin είναι τρεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις είτε μέσω Email είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω live chat. Email μπορείς να στείλεις στο [email protected] και η απάντηση έρχεται συνήθως εντός μιας ημέρας. Τηλεφωνικά μπορείς να καλέσεις στο 210 949 0654. Πολύ σημαντικό είναι και δίνει πόντους στη Bwin το γεγονός πως το Live Chat βρίσκεται εκεί όποτε κι αν το χρειαστείς καθώς λειτουργεί 24/7, 365 μέρες το χρόνο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Εγγραφή
9.1
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!