ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Novibet Ταυτοποίηση: Τι πρέπει να προσέξετε

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του Έλληνα παίκτη. Ο λόγος φυσικά για την Novibet, της οποίας τον τρόπο ταυτοποίησης θα αναλύσουμε στον παρών οδηγό. Απαραίτητο βήμα πριν ξεκινήσουμε; Να έχεις ολοκληρώσει τη novibet εγγραφή σου.

Αφού πρώτα λοιπόν έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία στην πλατφόρμα, θα σου έρθει στο δηλωθέν email σου ένα αυτοματοποιημένο εισερχόμενο μήνυμα, το οποίος θα φέρει τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σου στην novibet.

Έπειτα θα μπορείς να αρχίσεις την ✅ ταυτοποίηση του account σου, προκειμένου να μπορείς να αιτηθείς ανάληψη οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσεις. Η διαδικασία αυτή είναι πολύ γρήγορη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός της ημέρας.

Novibet ταυτοποίηση

Προκειμένου να τατοποιήσεις πλήρως τον λογαριασμό σου θα πρέπει να κλικάρεις στο username σου επάνω δεξιά στην οθόνη και να επιλέξεις «Κατάσταση KYC»:

Το επόμενο στάδιο αφορά τον καθορισμό του τύπου εγγράφου ταυτοποίησης. Οι δυο κατηγορίες που είναι ουσιαστικά αποδεκτές είναι η Ταυτότητα και το Διαβατήριο. Για πολίτες που έχουν άδεια παραμονής, θεωρείται έγκυρη ταυτότητα.

Τα επόμενα δυο βήματα είναι εκείνα που θα σε φέρουν κοντά στην ολοκλήρωση της ταυτοποίησης.

Στο ΒΗΜΑ 1 θα πρέπει να ανεβάσεις το εμπρός και πίσω μέρος της ταυτότητας σου (ή όποιου άλλου εγγράφου είναι αποδεκτό, όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω).

Στο ΒΗΜΑ 2 χρειάζεται να αποστείλεις ένα αποδεικτικό διεύθυνσης με ημερομηνία έκδοσης εντός τριών (3) μηνών. Να θυμάσαι απλώς πως δεκτά γίνονται τα ακόλουθα έγγραφα:

Αν πάλι δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου, μην πανικοβάλλεσαι. Η Novibet σου δίνει την λύση μέσω της αποστολής των ακόλουθων εγγράφων 👇

Αφού έχεις στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα, λαμβάνεις την σχετική ειδοποίηση 👇 και το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σου (μέσω email) μόλις η όλη διαδικασία ολοκληρωθεί.

Ένα έξτρα στάδιο έχει να κάνει με την ταυτοποίηση του μέσου συναλλαγής που έχεις χρησιμοποιήσει και αυτό αφορά τις καταθέσεις μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς (novibet ebanking ή novibet ταυτοποιηση καρτας).

Γιατί να ταυτοποιήσεις το λογαριασμό σου

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι πολύ σημαντική για κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά φυσικά και τον εκάστοτε παίκτη. Στα πλαίσια των κανονιστικών υποχρεώσεων της novibet, χρειάζεται να παράσχεις έγγραφα, τα οποία και φυσικά επαληθεύουν την ορθότητα και την ισχύ των στοιχείων του λογαριασμού σου.

Εξάλλου, σύμφωνα και με τον Κανονισμό της ΕΕΕΠ (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), αν δεν προβείς σε ταυτοποίηση εντός 30 ημερών από την ημέρα που άνοιξες τον σου σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα, τότε ο νοβιμπετ λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί αυτομάτως. Μπορεί όμως να ενεργοποιηθεί εκ νέου, εφόσον σε μεταγενέστερο χρόνο αποστείλεις τα αναγκαία έγγραφα.

Novibet: ένα γενικό σχόλιο

Η novibet διαθέτει μια πολύ εξελιγμένη πλατφόρμα, εντυπωσιακό app για κινητό και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Μπορεί να καυχιέται πως είναι εκείνη που έκανε γνωστά στην Ελλάδα τα αγαπημένα (πλέον) combos (Over&G/G κλπ), ενώ την ίδια ώρα το τμήμα εξυπηρέτησης της λειτουργεί 24/7/365. Αυτό θα το διαπιστώσεις και κατά την διάρκεια της ταυτοποίησης του λογαριασμού σου. Επίσης, με καταθέσεις από 1€ και εξαιρετικά γρήγορες αναλήψεις, σίγουρα θα γίνει μια από τις πρώτες σου επιλογές για (live) στοίχημα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.3
9.6
9.1
9
8.6
9
Εγγραφή
9.2
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!