ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EURO500»
  • 115 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Pame Stoixima Επικοινωνία: Με ποιους τρόπους γίνεται;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με το στοίχημα στην Ελλάδα και δεν γνωρίζει την διαδικτυακή έκδοση του παραδοσιακού «Πάμε Στοίχημα». Το Pamestoixima. Κι αν μας διαβάζεις, ήδη γνωρίζεις τα πολλά και μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει το «παιδί» του ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια.

Για να το καταφέρουν αυτό βέβαια, στο Pame Stoixima έβαλαν… μεράκι και τεχνογνωσία, καταφέρνοντας να μας προσφέρουν ένα πολύ πλήρες προϊόν. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα εξαιρετικά καταρτισμένο τμήμα εξυπηρέτησης. Και αυτό θα μας απασχολήσει στο παρόν άρθρο, η Pame Stoixima Επικοινωνία.

Παρακάτω θα δούμε με ποιους τρόπους γίνεται και τι θα πρέπει να γνωρίζεις.

Τι πρέπει να ξέρεις για την Pamestoixima Επικοινωνία;

Το να μπορεί ο παίκτης να έρθει σε επαφή ανά πάσα στιγμή που θα το χρειαστεί με τον book, είναι απαραίτητο πλέον. Αυτό στον Οργανισμό το γνωρίζουν καλά και για αυτό Pame Stoixima Επικοινωνία προσφέρεται 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα. Κι όχι μόνο αυτό! Μιλάμε για μια ομάδα support με γνώση πάνω στο αντικείμενο. Θα σε καθοδηγήσει σωστά σε οποιαδήποτε απορία, ή πρόβλημα έχεις.

Πως όμως μπορείς να έρθεις σε Pamestoixima Επικοινωνία; Μπορείς να το κάνεις με τρεις απλούς τρόπους. Είτε μέσω email, είτε μέσω του πολύ πιο γρήγορου live chat, ενώ αν είσαι πιο… παραδοσιακός, υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές για να μιλήσεις με κάποιο ειδικό.

Email | Live Chat | Τηλέφωνο

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάποιες βασικές πληροφορίες για κάθε έναν από τους τρόπους:

Pamestoixima μέσω email: Η επικοινωνία μέσω email γίνεται στο [email protected] και το θετικό είναι ότι στις πλείστες των περιπτώσεων η απάντηση έρχεται ακόμα και εντός της ίδιας ημέρας.

Pamestoixima live chat: Η πιο γνωστή και δημοφιλής επιλογή είναι η χρήση της ζωντανής συνομιλίας η οποία στο Pamestoixima λειτουργεί απρόσκοπτα 24/7 και με πολύ θετικό στοιχείο τον μικρό, έως μηδαμινό χρόνο αναμονής στην ουρά

Pamestoixima τηλεφώνου: Τέλος υπάρχει και η κλασική μέθοδος του τηλεφώνου στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε και πάλι 24/7. Τα τηλέφωνα είναι τα: 210 5798280, 18280 & 8001004448 με το τελευταίο να είναι το νούμερο χωρίς καμία χρέωση.

Πέραν από τους διαθέσιμους τρόπους για Pame Stoixima Επικοινωνία, αξίζει να γίνει αναφορά και στις «Συχνές Ερωτήσεις». Σε αυτό το section, οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ έχουν συγκεντρώσει όλες τις δημοφιλείς ερωτήσεις και απορίες που έχουν οι παίκτες, προκειμένου να βρίσκουν μόνοι τους τις απαντήσεις, όποτε και όταν αυτοί το θέλουν.

Τις «Συχνές Ερωτήσεις» μπορείς να τις βρεις πάνω – πάνω στην ιστοσελίδα του Pamestoixima gr. Κάτω από τις κατηγορίες για στοίχημα και τυχερά παιχνίδια, υπάχει η γκρι μπάρα στην οποία αναγράφεται «Βοήθεια». Πατώντας εκεί, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, με τις απαντήσεις κατηγοριοποιημένες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Εγγραφή
8.7
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!