ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «1200FREE»
  • 400 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Ταυτοποίηση: Τι πρέπει να προσέξετε

Η Stoiximan έχει καθιερωθεί στη συνείδησή σας ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η ασφάλεια που παρέχει η πλατφόρμα και η νομιμότητα μέσα στην οποία κινείται είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές για την www.stiximan.gr.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι παίκτες που επιλέγουν την πλατφόρμα της stoiximan για να απολαύσουν το στοίχημα, το live στοίχημα, τα τυχερά παιχνίδια, το στοιχημαν καζινο, θα πρέπει να προχωρήσουν σε ✅ ταυτοποίηση του λογαριασμού του. Η stoiximan ταυτοποίηση είναι μία απλή εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Stoiximan ταυτοποίηση

Για να προχωρήσετε σε ταυτοποίησή στοιχείων στοίχιμαν θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πολύ απλά βήματα. Κλικάροντας πάνω στο username σας, θα ανοίξει η καρτέλα της επισκόπησης του λογαριασμού σας:

Κατόπιν κάνετε κλικ πάνω στο “Προφίλ” και ακολούθως επιλέγετε “Διαδικασία Ταυτοποίησης”.

Έχετε μπει πλέον στη φόρμα ταυτοποίησης, η οποία όπως βλέπετε αποτελείται από τρία βήματα.

Στο ΒΗΜΑ 1 θα πρέπει να ανεβάσετε ένα έγχρωμο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας διαμονής σας.

Στο ΒΗΜΑ 2 χρειάζεται να αποστείλετε έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (εκδοθέντος εντός τελευταίου τριμήνου) λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ), κινητού τηλεφώνου, ή μηνιαίου λογαριασμούς τραπέζης, στον οποίο αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας και η διεύθυνση της παρούσας κατοικίας σας, στοιχεία τα οποία να συμφωνούν απόλυτα με αυτά που έχετε δηλώσει στον στοιχιμαν λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον από τους προαναφερόμενους λογαριασμούς στο όνομά σας, τότε μπορείτε να παρέχετε στην στοιχημαν μία υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πρώην Νόμου 105), στην οποία να αναφέρεται ποια είναι η διεύθυνση της κατοικίας σας και να την έχετε επικυρώσει σε κάποιο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών). ❗Να αναφέρουμε ότι η επικύρωση πρέπει, επίσης, να είναι πρόσφατη, δηλαδή να έχει γίνει εντός τελευταίου τριμήνου.

Στο ΒΗΜΑ 3 γίνεται η ταυτοποίηση για το μέσο συναλλαγής που χρησιμοποιείτε για καταθέσεις/αναλήψεις στο stiximan λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να είναι Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη Κάρτα, Bank Statement, Τραπεζικό Βιβλιάριο, Λογαριασμός Skrill, Neteller ή Viva Wallet.

*Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι τα αρχεία που θα ανεβάσετε στο www.stoiximan θα πρέπει να είναι σε μία από τις ακόλουθες μορφές: .jpg,.jpeg,.gif,.png,.bmp,.tiff,.tif και το μέγεθος τους να μην ξεπερνά τα 4 ΜΒ.

Εναλλακτικά πάντως μπορείτε να κλικάρετε στο πεδίο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ από την αρχική σελίδα του www.stoiximan.gr. Τότε θα σας ανοίξει αυτόματα μία νέα καρτέλα με έξι επιλογές, όπου η κάθε μία από αυτές σας παραπέμπει στην απαιτούμενη διαδικασία για τη stoiximan ταυτοποίηση.

Από τη στιγμή που ολοκληρώσετε τη συγκεκριμένη διαδικασία, εντός 48 ωρών θα λάβετε απαντητικό e-mail από το αρμόδιο τμήμα της πλατφόρμας, όπου θα σας ενημερώνει αν η ταυτοποίησή σας έχει ολοκληρωθεί ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται να κάνετε περεταίρω ενέργειες. Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε ο λογαριασμός είναι πλέον πλήρως ταυτοποιημένος.

Γιατί να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας

Είναι πολύ σημαντικό να προβείτε σε stoiximan ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προνόμια που σας προσφέρει η πλατφόρμα του στιχιμαν, αλλά και να είστε πλήρως εναρμονισμένοι με την κείμενη ελληνική νομοθεσία.

Οι κυριότεροι λόγοι που ζητούν ταυτοποίηση του λογαριασμού όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, όπως φυσικά είναι η στοιχιμαν gr είναι τρεις και αφορούν ➜ το Ξέπλυμα Χρήματος (Money Laundry), ➜ την αποφυγή διαδικτυακής απάτης και χρήσης προσωπικών στοιχείων από τρίτους καθώς και ➜ την απαραίτητη επιβεβαίωση του επιθυμητού ορίου ηλικίας.

Επίσης αν δεν προβείτε σε ταυτοποίηση δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη ενδεχομένων κερδών από το λογαριασμό σας. Πρώτα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης και μετά να κάνετε αίτημα για ανάληψη.

Τέλος, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014), αν δεν έχετε προβεί σε ταυτοποίηση εντός 30 ημερών από την ημέρα που δημιουργήσατε το λογαριασμό σας, ο στηχημαν λογαριασμός σας απενεργοποιείται αυτόματα και ανοίγει μόνο αν και εφόσον προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Εγγραφή
9.6
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!