Για λίγες ώρες στην Betsson!
  • ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • 5 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως θα κάνετε ανάληψη στην Stoiximan

Οι παίκτες που ασχολούνται με το στοίχημα, εκτός από την ψυχαγωγία και το βίωμα της μαγείας του διαδικτυακού στοιχήματος, προσδοκούν και σε ενδεχόμενο κέρδος από τις επιλογές και τα πονταρίσματα που θα κάνουν. Το σημείο της πληρωμής των παικτών είναι αυτό που η κάθε νόμιμη εταιρία στοιχημάτων πρέπει να δείξει την αξιοπιστία της και πόσο εφαρμόζει στην πράξη αυτά τα οποία υπόσχεται.

Η Stoiximan ξεχωρίζει λοιπόν ανάμεσα στις ελληνικές στοιχηματικές με τον τρόπο τον οποίο ανταποκρίνεται όταν θα πρέπει να καταβάλει στους παίκτες που τον εμπιστεύονται, τα ενδεχόμενα κέρδη τους.

Stoiximan ανάληψη (Τρόποι & Προϋποθέσεις)

Οι 7 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προβείτε σε stoiximan ανάληψη από τον λογαριασμό σας, προσφέρουν* μοναδική ευελιξία, ταχύτητα και αμεσότητα στο αίτημά σας. Η stoiximan αξιοπιστία είναι πραγματικά ξεχωριστή σε έναν δύσκολο στίβο όπως είναι το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα.

Πριν παρουσιαστούν οι 👉 7 τρόποι ανάληψης θα πρέπει να αναφερθούν οι stoiximan κανόνες που αφορούν την ανάληψη σε σχέση με την stoiximan κατάθεση που έχει προηγηθεί, αφού η μία συναλλαγή είναι άρρηκτα δεμένη με την άλλη.

Βάσει των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη σχέση σας με την  στοίχιμαν, αν καταθέσετε στο λογαριασμό σας με ελληνική κάρτα mastercard ή visa, μέσω του Viva Wallet, ή με ξένη κάρτα visa θα κάνετε ανάληψη στην ίδια κάρτα. Σε περίπτωση που έχετε καταθέσει με web banking, τραπεζικό έμβασμα, ξένη κάρτα mastercard, viva spots ή paysafe οφείλετε να κάνετε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, σε τραπεζικό λογαριασμό που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Τέλος σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει μέθοδο κατάθεσης με ηλεκτρονικό πορτοφόλι, skrill, neteller ή viva wallet τότε υποχρεωτικά θα κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο. Για να κάνετε ανάληψη, επιλέξτε Προφίλ-Κινήσεις – Ανάληψη. Σημειώστε επίσης πως όλοι οι τρόποι είναι διαθέσιμοι και στο stoiximan mobile.

Επίσης βασικότατη και απαράβατη προϋπόθεση για να προβείτε σε ανάληψη, είναι να έχετε προχωρήσει σε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Ανάληψη με Τραπεζική Πληρωμή (Ελληνική Τράπεζα)

Συμπληρώνετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού, δηλαδή σε ποια τράπεζα ανήκει, το IBAN και το ποσό που θέλετε. Το ΙΒΑΝ είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αν δεν το γνωρίζετε μπορείτε να το βρείτε στη δεύτερη σελίδα του βιβλιαρίου σας, ή να το πληροφορηθείτε από την τράπεζα σας. Το ελάχιστο ποσό για Stoiximan ανάληψη είναι 30€ και το μέγιστο 10.000€. ☝️ Τα χρήματα θα φανούν στο λογαριασμό σας εντός 2-3 εργασίμων ημερών.

Ανάληψη με Τραπεζική Πληρωμή (Ξένη Τράπεζα)

Παρόμοια είναι η διαδικασία και για την ανάληψη από την stiximan με τραπεζική πληρωμή μέσω ξένης τράπεζας. Κι εδώ είναι απαραίτητα, τόσο το όνομα της τράπεζας, όσο και το ΙΒΑΝ, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε και τον κωδικό SWIFT/BIC. Επίσης το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι ➜ 30€, αλλά το μέγιστο ανεβαίνει στις 100.000€. Εδώ ο χρόνος ανάληψης είναι από 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Ανάληψη με Ελληνική και Ξένη Κάρτα

Για να προβείτε σε ανάληψη μέσω Ελληνικής Πιστωτικής-Χρεωστικής Κάρτας από την stoixhman, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας και τον κωδικό CVV, καθώς και την τράπεζα από την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι τα ➜ 30€, ενώ το ανώτατο είναι τα 5.000€. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται από 3-7 εργάσιμες ημέρες και μέσα σε αυτό το διάστημα θα δείτε τα χρήματα στην κάρτα με την οποία κάνατε την ανάληψη.

Skrill, Neteller & Viva Wallet Ανάληψη

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι ένας ευρέως διαδεδομένος τρόπος ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Η ιστοσελίδα διαθέτει stoiximan ανάληψη τόσο με skrill, όσο και με neteller, αλλά και με το ελληνικό Viva Wallet. Επιλέγετε το ποσό ανάληψης, το συμπληρώνετε στο κατάλληλο πεδίο με κατώτατο ποσό τα ➜ 30€ και ανώτατο τις 5.000€. Από τη στιγμή που κάνετε το αίτημά σας, το ποσό θα εμφανιστεί στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι μέσα σε 24 ώρες εντός εργασίμων ημερών.

Stoiximan Χρεώσεις

Τεράστιο πλεονέκτημα για εσάς που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες στην εταιρία του stoiximan bet, είναι ότι δεν έχετε καμία απολύτως επιβάρυνση από την πλατφόρμα για τις πρώτες οκτώ αναλήψεις εντός κάθε μήνα. Από εκεί και μετά η χρέωση είναι 1 ευρώ ανά συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού. Αναμφίβολα το κόστος είναι από μηδαμινό ως ανύπαρκτο, αφού αν για παράδειγμα κάνετε 10 αναλήψεις εντός 30 ημερών μέσα στον ίδιο μήνα, τότε η χρέωσή σας θα είναι μόνο 2 ευρώ!!!

Stoiximan: Εγγύηση και συνέπεια

Έχει ακουστεί και γραφτεί πολλές φορές από εσάς, τους παίκτες, ότι οι πλατφόρμες είναι “εύκολες” στις καταθέσεις, όταν δηλαδή εισπράττουν χρήματα και “δύσκολες” όταν πρέπει να πληρώσουν. Η stoiximan είναι νόμιμη πλατφόρμα και ως τέτοια σέβεται τον εαυτό της και τις σχέσεις της με τους παίκτες που την εμπιστεύονται. Ως εκ τούτου, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε stoiximan ανάληψη, φροντίζει να εξυπηρετεί άμεσα τους παίκτες, να είναι ✅ συνεπής στις υποχρεώσεις της προς αυτούς μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια, ούτως ώστε να δημιουργεί δυνατές σχέσεις, οι οποίες άλλωστε την έχουν καθιερώσει ως μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Πέραν τούτου φροντίζει να επιβαρύνει από ελάχιστα ως καθόλου τους παίκτες της, εκμηδενίζοντας ή ακόμη και εξαφανίζοντας τις χρεώσεις για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Εγγραφή
9.6
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!