«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταχύτατες συναλλαγές με τη Bwin

Αν κάποιος αναζητήσει μια λίστα με τα κορυφαία ονόματα στοιχηματικών ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, σίγουρα θα δει το brand της Bwin να φιγουράρει στα υψηλότερα πατώματα.

Αυτό είναι κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια και μάλιστα απόλυτα δικαιολογημένα καθώς οι ιθύνοντες της πλατφόρμας έχουν φροντίσει να παρέχουν ιδιαίτερα οργανωμένες υπηρεσίες στους πελάτες, μέρος των οποίων αποτελούν και οι πολλές εναλλακτικές μέθοδοι κατάθεσης. Στον παρών οδηγό θα ενημερωθείτε αναλυτικά για όλους τους τρόπους κατάθεσης στον παικτικό λογαριασμό στην Bwin που διατηρείτε.

Bwin Κατάθεση

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καταθέσει κάποιος χρήματα στον Bwin λογαριασμό του είναι φυσικά μέσω 💳 χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard, με το ελάχιστο ποσό κατάθεσης να ανέρχεται στα 5€. Το ίδιο όριο ισχύει και για τα 4 ηλεκτρονικά πορτοφόλια που εδώ και καιρό η Bwin έχει προσθέσει στις μεθόδους κατάθεσης έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Έτσι λοιπόν, οι εγγεγραμμένοι χρήστες των ηλεκτρονικών πορτοφολιών Paysafe, Skrill, Neteller και Vivawallet μπορούν με ευκολία να τροφοδοτούν τους λογαριασμούς τους ξεκινώντας από τα 5€.

Ευρεία γκάμα επιλογών

Θέλοντας να πρωτοπορήσει σε θέματα χρηματοοικονομικών συναλλαγών, η Bwin ενσωμάτωσε και τη μέθοδο της τραπεζικής μεταφοράς, με τη μόνη διαφορά πως το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ορίζεται στα 20€. Παράλληλα, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, προσφέρει* τη δυνατότητα κατάθεσης μέσω των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών που φέρουν το σήμα Maestro, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από την προπληρωμένη κάρτα MuchBetter. Οι δύο τελευταίες αυτές μέθοδοι ορίζουν τα 5€ ως το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό κατάθεσης.

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε πως οι επιλογές πλέον για τους χρήστες της Bwin είναι πολλές και όλες τους έχουν δύο κοινά βασικά σημεία: οι καταθέσεις πραγματοποιούνται άμεσα, την ώρα που δεν υπάρχει η παραμικρή έξτρα χρέωση ως προμήθεια υπέρ του εκάστοτε τραπεζικού ιδρύματος.

Bwin ανάληψη

Μπορεί το στοίχημα και τα παιχνίδια καζίνο που προσφέρουν* όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες να αποτελούν μια διέξοδο διασκέδασης για τους παίκτες, αλλά το να σημειώνεται κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος δεν άφησε ποτέ κανέναν ασυγκίνητο. Η διαδικασία ωστόσο από τη νικηφόρα διευθέτηση ενός στοιχήματος μέχρι την πίστωση των χρημάτων στο λογαριασμό του παίκτη δεν είναι πάντα εύκολη και είναι σημαντικό η πλατφόρμα στην οποία ποντάρεις, να μπορεί να σου δώσει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Όταν πρόκειται όμως για τη Bwin, οι παίκτες μπορούν να αισθάνονται ✌ ασφάλεια, καθώς οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας έχουν φροντίσει να διαθέσουν όλους τους εφικτούς τρόπους ανάληψης, την ώρα που όλοι τους εκτελούνται με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Ανάληψη από τη Bwin με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες

Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει να έχει πραγματοποιηθεί έστω μία κατάθεση από την κάρτα στην οποία προορίζεται να μεταφερθούν τα χρήματα και να έχει επαληθευτεί επιτυχώς η εν λόγω κάρτα. Ο λόγος για τις κάρτες που φέρουν το σήμα 💳 Visa και Visa Electron, για τις οποίες η ανάληψη πραγματοποιείται μεταξύ 3 και 5 ημερών, το ελάχιστο ποσό ανάληψης που μπορεί να αιτηθεί κάποιος ανέρχεται στα 10€ και το ανώτερο στις 10.000€. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις κάρτες που φέρουν το σήμα Mastercard και Maestro, με τη μόνη διαφορά πως η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Viva στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι χρήστες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι.

Ανάληψη μέσω Viva Wallet

To Viva Wallet αποτελεί πλέον το πιο δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι, με τις μετοχές του να έχουν ανέβει κυρίως λόγω των υψηλών επιπέδων αξιοπιστίας που προσφέρει*. Ο εκάστοτε αιτών τα χρήματα του, χρειάζεται να περιμένει έως 48 ώρες για να τα δει να μεταφέρονται στον Viva λογαριασμό του και από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του αν θα τα διατηρήσει εκεί ή αν θα τα μεταφέρει στην κάρτα κάποιου τραπεζικού ιδρύματος. Η κάθε ανάληψη αφορά ποσά από 10€ έως και 10.000€.

Ανάληψη με Skrill και Neteller

H Skrill (www.skrill.com) και η Neteller (www.neteller.com) αποτελούν δύο από τα πιο δημοφιλή και συχνά χρησιμοποιούμενα ηλεκτρονικά πορτοφόλια παγκοσμίως. Αν έχετε προβεί αρχικά σε κατάθεση μέσω ενός από τα δύο, τότε μπορείτε αυτόματα να αιτηθείτε και ανάληψη προς τον αντίστοιχο ηλεκτρονικό λογαριασμός σας. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται να έχει προηγηθεί ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων αλλά και των στοιχείων που αφορούν τον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας. Αν έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα στάδια, θα δείτε την ανάληψη που ζητήσατε να πραγματοποιείται εντός 24 ωρών! Το ελάχιστο ποσό ανάληψης ανέρχεται στα 10€, ενώ ο εκάστοτε παίκτες μπορεί να αιτηθεί έως και 10.000€!

Ανάληψη με Paysafe

Όσοι έχουν πραγματοποιήσει κατάθεση στο Bwin λογαριασμό τους μέσω Paysafe, σημαίνει πως διατηρούν λογαριασμό στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι κι έτσι είναι σε θέση να αιτηθούν ανάληψη προς τον λογαριασμό αυτό! Πρόκειται για την πιο γρήγορη μέθοδο καθώς η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 6 ωρών, την ώρα που τα όρια ανάληψης διατηρούνται στα ίδια επίπεδα, με ελάχιστη ανάληψη 10€ & μέγιστη 10.000€.

Ανάληψη με MuchBetter

Η Bwin θέλοντας να πρωτοπορήσει στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών, ενσωμάτωσε στις επιλογές και τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας MuchBetter. Αυτό σημαίνει πως όσοι πραγματοποίησαν κατάθεση μέσω της κάρτας αυτής, με τον ίδιο τρόπο μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη των χρημάτων τους (τα όρια δεν αλλάζουν, κυμαίνονται σταθερά από 10€ έως 10.000€) και να δουν τα κέρδη τους να πιστώνονται εντός 24 ωρών!

Αξιοπιστία, ταχύτητα και μηδενικές έξτρα χρεώσεις στις αναλήψεις από τη Bwin

H Bwin κατέστησε εφικτούς όλους τους παραπάνω τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος χρήστης να κάνει ανάληψη των χρηματικών του διαθέσιμων. Όλες οι μέθοδοι που αναλύθηκαν παραπάνω συνοδεύονται από υψηλά επίπεδα ασφάλειας, κάτι που εκμηδενίζει τον κίνδυνο απώλειας χρημάτων, ενώ άξιο αναφοράς είναι το ➜ μηδενικό έξτρα κόστος οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Εγγραφή
9.1
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!