«Γλυκιά» προσφορά* στη winmasters!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «YUMMY100»
  • 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vistabet: Οδηγός Εγγραφής (βήμα-βήμα)

Ως μία από τις πλέον αξιόπιστες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, η Vistabet έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην αγορά και στις προτιμήσεις των παικτών που ασχολούνται με το live στοίχημα.

Ελκυστική και εύχρηστη πλατφόρμα, ανταγωνιστικές αποδόσεις, live streaming*, cash out*, υψηλά όρια και πρόγραμμα ανταμοιβής* των παικτών που την εμπιστεύονται, είναι κάποια από τα προνόμια που μπορείτε να απολαύσετε.

Πως θα κάνετε Vistabet Εγγραφή;

Για περισσότερο από μία δεκαετία, η Vistabet έχει καταφέρει με τη σταθερή παρουσία της στην Ελλάδα να εδραιωθεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων παικτών. Για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα της. Πρόκειται για μία πολύ απλά και γρήγορη διαδικασία. Παρακάτω θα την αναλύσουμε βήμα – βήμα με παραδείγματα, για να την κάνουμε ακόμα πιο κατανοητή.

BHMA 1 – ΚΛΙΚ στο κουμπί Eγγραφή

Επισκεφθείτε το www.vistabet.gr και κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί που γράφει «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξιά. Αυτόματα θα ανοίξει η φόρμα των προσωπικών στοιχείων που πρέπει να συμπληρώσετε ώστε να γίνετε μέλος της πλατφόρμας. Με απλό και ξεκάθαρο τρόπο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε ότι σας ζητείται και η διαδικασία δεν θα σας πάρει περισσότερο από πέντε λεπτά.

BHMA 2 – Συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία

Μην τρομάζετε! Είναι μια γρήγορη διαδικασία που θα πάρει λίγα λεπτά. Για να κάνετε vistabet εγγραφή, στη φόρμα που θα ανοίξει θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Θα σας ζητηθούν τα παρακάτω:

BHMA 3 – Επιβεβαίωση μέσω email και αριθμού κινητού

Προσοχή! Θα πρέπει τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, να είναι αληθινά. Γιατί; Αφορά καθαρά τη δική σας ασφάλεια και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αφενός γιατί έτσι η Vistabet αποφεύγει τρίτα άτομα να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας και αφετέρου γιατί θα σας χρειαστούν για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Αφού διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις (εξίσου σημαντική διαδικασία), τους αποδεχθείτε και πατήσετε «Δημιουργία Λογαριασμού», θα λάβετε στο e-mail σας μία διεύθυνση. Θα πρέπει να την ακολουθήσετε για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αυτό ήταν!

Γιατί να εγγραφή στη Vistabet;

Ως ένας από τους κορυφαίους bookmakers που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και προσφέρουν* υπηρεσίες για online betting, η vistabet σας δίνει αρκετούς λόγους για να την προτιμήσετε:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.2
8.8
9.2
9.7
9.8
7.9
Εγγραφή
9.2
Εγγραφή Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!