Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα κόρνερ

Το στοίχημα κόρνερ έχει κάνει τεράστιο γκελ στους παίκτες τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια από τις «αγαπημένες» επιλογές όσων ασχολούνται με το live betting. Είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη αγορά έχει τους δικούς της φανατικούς φίλους που… απλώνονται στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου, προκειμένου να προβλέψουν τον αριθμό κόρνερ σε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός.

Ο λόγος που τα κόρνερ στο στοίχημα έχουν αποκτήσει τόση δημοφιλία, είναι πως πρόκειται για ένα bet πολύ πιο απλό από την πρόβλεψη του νικητή ή του συνόλου τερμάτων. Αρκεί ο παίκτης να μαντέψει πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν συνολικά σε ένα παιχνίδι ή πόσα κερδισμένα θα έχει μια από τις δυο ομάδες. Πλούσιες επιλογές προς στοιχηματισμό, τόσο σε prematch, όσο και στο live, με τον στόχο αυτού του οδηγού να είναι σας κατατοπίσει πλήρως για το κόρνερ στοίχημα.

Ειδικά στοιχήματα κόρνερ

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες αγορές, έτσι και στα ειδικά στοιχήματα κόρνερ, οι κατηγορίες είναι δυο μεγάλες: εκείνες που αφορούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης (prematch), και εκείνες που αφορούν τη ζωντανή εξέλιξη (live). Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ένα όριο (line) πριν από την σέντρα, θα προσφέρεται σε διαφορετική απόδοση από εκείνην του live. Προφανής ο λόγος, καθώς έχει ήδη αρχίσει το παιχνίδι μας και έτσι οι αποδόσεις διαμορφώνονται αναλόγως. Παρακάτω θα δούμε συνοπτικά τις κορυφαίες κατηγορίες στοιχημάτων που αφορούν την συγκεκριμένη αγορά και τι σημαίνει το κάθε ειδικό στοίχημα κόρνερ.

⛳️ Over/Under Corners: Το κλασσικό under/over βρίσκει εφαρμογή και στα κόρνερ, με τον παίκτη να καλείται να επιλέξει αν θα υπάρξουν περισσότερα, ή λιγότερα κόρνερ από τον αριθμό που προσφέρει η στοιχηματική. Συνήθως στο over under corners υπάρχει ένα βασικό line (πχ 9,5 κόρνερ) και αναλόγως προσφέρονται και τα εναλλακτικά. Όπως δηλαδή ακριβώς συμβαίνει και με τα γκολ. Υπάρχει περίπτωση δε, το over/under να αφορά χρονικές περιόδους μέσα στο ματς (0-15′, 16-30′ κλπ.).

️⛳️Κόρνερ 3πλης επιλογής: Σην κατηγορία κόρνερ 3πλης επιλογής, η πιθανότητα κέρδους είναι μικρότερη για τον παίκτη καθώς υπάρχει και ο «κίνδυνος» της ισοπαλίας, αφού μιλάμε για 3 way bet. Στο ανωτέρω παράδειγμα, απουσιάζει το δεκαδικό χάντικαπ, οπότε η αγορά διαμορφώνεται ως εξής: Under 9 – Ακριβώς 9 – Over 9. Η πρώτη επιλογή επαληθεύεται εφόσον σημειωθούν μέχρι και οκτώ κόρνερ, ενώ στην τρίτη απαιτούνται δέκα ή περισσότερα. Η δεύτερη επιλογή (συνήθως πληρώνει άνω του 7.00) και κερδίζει εφόσον σημειωθούν εννέα κόρνερ στο ματς στη συγκεκριμένη περίπτωση.

️⛳️ Εύρος κόρνερ: Όπως και με τα γκολ («0-1», «2-3» κλπ), έτσι και με το στοίχημα κόρνερ, οι στοιχηματικές χωρίζουν τον συνολικό αριθμό σε «εύρος». Συνήθως οι ομάδες είναι έξι και αυτές αφορούν τα εύρη «0-3», «4-6», «7-8», «9-10», «11-12», «13+».

️⛳️ Κόρνερ ημιχρόνου: Ό, τι ισχύει με την διάρκεια του παιχνιδιού, ισχύει και για το πρώτο ημίχρονο (ανεξαρτήτου τι θα γίνει στο δεύτερο 45λεπτο). Στο στοίχημα κόρνερ για το ημίχρονο, ο παίκτης καλείται να ποντάρει στα κόρνερ που θα καταγραφούν στο ημίχρονο. Ασφαλώς εδώ το line είναι μικρότερο εκείνου που αφορά ολόκληρο το παιχνίδι.

️⛳️ Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ: Το κλασσικό bet επάνω στα κόρνερ έχει να κάνει με την ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο 90λεπτο. Ο παίκτης δηλαδή καλείται να επιλέξει ποια από τις δύο ομάδες θα τελειώσει το παιχνίδι, έχοντας κερδίσει περισσότερα κόρνερ από την άλλη. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένα στοίχημα κόρνερ προσφέρεται για στοιχηματικό και στο σύνολο του αγώνα, όσο και σε κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

️⛳️Ασιατικό στοίχημα κόρνερ: Σε περιπτώσεις που υπάρχει πολύ ισχυρό φαβορί, συνήθως οι στοιχηματικές προσφέρουν μια εναλλακτική κατηγορία προσφέροντας χάντικαπ κόρνερ στο αουτσάιντερ. Το ασιατικό στοίχημα κόρνερ είναι παρόμοια αγορά με το… παραδοσιακό ασιατικό χάντικαπ και παίζεται κατά τον ίδιο τρόπο.

️⛳️Πρώτο/τελευταίο κόρνερ: Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται συνήθως μόνο στο ζωντανό στοιχηματισμό. Η λογική του συγκεκριμένου bet είναι όσο απλή ακούγεται. Ο παίκτης καλείται να προβλέψει ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο ή το τελευταίο κόρνερ στο παιχνίδι.

️⛳️ Χρόνος του πρώτου/τελευταίου κόρνερ: Αυτό που καλείται να μαντέψει στην ανωτέρω κατηγορία ο παίκτης (δηλαδή την ομάδα), εδώ καλείται να βρει σε ποιο χρονικό σημείο θα συμβεί. Πότε δηλαδή θα κατγραφεί το πρώτο, ή το τελευταίο κόρνερ στο ματς. Συνήθως οι επιλογές των στοιχηματικών χωρίζουν το παιχνίδι σε δεκάλεπτα (1′-10′, 11′-20′ κοκ).

️⛳️ Ποια θα φτάσει πρώτη σε 5 / 7 / 9 κόρνερ: Συνήθως αναγράφεται και ως «Race to X Corners», και αφορά την πρόβλεψη της ομάδας που θα φθάσει πρώτη στα 5, 7, 9 κόρνερ κτλ. Εδώ -ανάλογα και με τον bookmaker- οι επιλογές μπορούν να είναι πραγματικά αμέτρητες.

️⛳️ Επόμενο κόρνερ: Αγορά που εντοπίζεται κυρίως στο live, και έχει να κάνει με την πρόβλεψη της ομάδας που θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ. Για παράδειγμα εάν στο ματς σημειώθηκαν μέχρι εκείνο το σημείο πέντε κόρνερ, ο παίκτης καλείται να προβλέψει ποια ομάδα θα κερδίσει το έκτο κόρνερ. Εδώ προσφέρεται και η επιλογή να μην υπάρξει έκτο (για την περίπτωση μας) κόρνερ. Επειδή μιλάμε για ένα στοίχημα κόρνερ το οποίο αφορά τη διάρκεια του ματς, είναι εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για μια πολύ… συναρπαστική αγορά.

️⛳️Ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ: Συνηθισμένη και αγαπημένη αγορά είναι και αυτή του ημιχρόνου με τα περισσότερα κόρνερ. Εδώ, ο παίκτης καλείται να προβλέψει σε ποιο από τα δυο ημίχρονα θα σημειωθούν περισσότερα κόρνερ. Σημειώνεται πως όπως και στην περίπτωση του επόμενου κόρνερ, έτσι και εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο ισοπαλίας, το οποίο πάντα προσφέρεται σε απόδοση αρκετά υψηλή.

️⛳️ Μονά/Ζυγά κόρνερ: Η πλέον «τζογαδόρικη» κατηγορία είναι αυτή των μονών/ζυγών. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης καλείται να προβλέψει εάν ο αριθμός κόρνερ (συνολικά) θα είναι μονός ή ζυγός. Είναι κατανοητό πως το συγκεκριμένο στοίχημα κόρνερ εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Για αυτό ωστόσο προσφέρεται και σε αρκετά καλοπληρωμένες αποδόσεις.

Στρατηγική κόρνερ

Από τα πιο «βατά» είδη στοιχηματισμού θεωρείται το στοίχημα κόρνερ, καθώς ο παίκτης μπορεί να πάει ταμείο ακόμη και εάν το φαβορί δεν κέρδισε ή τα πολλά γκολ στο ματς δεν επιβεβαιώθηκαν. Σε σχέση με τα τέρματα, τα στατιστικά παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο εδώ. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως μια ομάδα που είναι «μηχανή τερμάτων», θα σκοράρει τρία ή τέσσερα στο επόμενο παιχνίδι της. Όμως εάν κερδίζει κατά μέσο όρο επτά κόρνερ η ίδια, τότε είναι πιο πιθανό να επαληθευτεί αυτό.

Με βάση αυτά πορεύονται και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά την ροπή που έχει η κάθε ομάδα και αναλόγως προσφέρουν το σετ αποδόσεων. Όπως σε κάθε κατηγορία, έτσι και σε αυτήν, ο παίκτης καλείται να ακολουθήσει ορισμένους κανόνες και στρατηγικές κόρνερ, μέσω των οποίων θα αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους.

Αριθμοί: Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναζητούμε το ιστορικό των προηγούμενων αναμετρήσεων των ομάδων αναφορικά με την επαλήθευση του αριθμού κόρνερ. Πέραν των ομάδων, καθοριστικό ρόλο παίζει και το εκάστοτε πρωτάθλημα, καθώς και η φύση του αντιπάλου. Ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ είναι μικρότερος στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, ενώ είναι μεγαλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην Έρεντιβίζιε. Στα ντέρμπι, οι πιθανότητες είναι μικρότερες από ένα ματς όπου ο πρώτος φιλοξενεί τον προτελευταίο.

Τρόπος παιχνιδιού: Αν θα μπορούσαμε να λέγαμε μια φράση για αυτή την κατηγορία, θα ήταν η ακόλουθη: ομάδα με καλούς «πλάγιους» κερδίζει εύκολα κόρνερ. Προφανής ο λόγος, καθώς αυξάνεται ο κίνδυνος προς τα αντίπαλα καρέ, με τους ποδοσφαιριστές που αμύνονται να δέχονται μεγαλύτερη πίεση. Κάτι ανάλογο ισχύει και στις περιπτώσεις ομάδων που απειλούν με μακρινά σουτ (είτε από κάποια κόντρα, είτε από απόκρουση η μπάλα μπορεί να καταλήξει σε κόρνερ). Γενικά ο τρόπος παιχνιδιού κάθε ομάδες, μας δίνει ένα μπούσουλα για να ακολουθήσουμε.

Τερματοφύλακας/Αμυντικοί: Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και οι αμυντικοί. Αν πρόκειται για «άτεχνους» ποδοσφαιριστές, που με την πρώτη πίεση θα στείλουν την μπάλα κόρνερ ή για τερματοφύλακες που δεν ρισκάρουν να μπλοκάρουν, τότε πρόκειται για περιπτώσεις που υπάρχουν οι προοπτικές επαλήθευσης αρκετών κόρνερ.

Καιρός: Κάπου στο «50-50» είναι υπέρ ή κατά του παίκτη οι καιρικές συνθήκες. Μια άτεχνη ομάδα θα επιλέξει να παραχωρήσει ευκολότερα το κόρνερ, από το κάνει ο αμυντικός της ένα λάθος κοντρόλ στην μεγάλη περιοχή. Από την άλλη, ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος (βροχή, χιόνι, παγετός) είναι ό,τι καλύτερο για στατικές φάσεις. Οπότε η αμυνόμενη μάδα θα κοιτάξει να τις αποφύγει.

Σπουδαιότητα αγώνα: Το κίνητρο και η σπουδαιότητα ενός αγώνα ένα παράγοντα-κλειδί. Εάν οι δυο ομάδες ικανοποιούνται με την ισοπαλία, ή το παιχνίδι μας έχει ξεφύγει από νωρίς στο σκορ, ενδεχομένως να πέσει ο ρυθμός της αναμέτρησης. Αυτό συνεπάγεται και λιγότερες φάσεις, άρα μικρότερες πιθανότητες για κόρνερ. Στον αντίποδα, εάν το φαβορί βρίσκεται πίσω στο σκορ, τότε η «πολιορκία προς την αντίπαλη άμυνα θα είναι μεγαλύτερη.

Πως παίζω κόρνερ στο στοίχημα

Τα κόρνερ είναι ίσως το πιο εύκολο στοίχημα στο live betting και το «πως παίζω κόρνερ στο στοίχημα» δεν χρειάζεται εξηγήσεις ακόμα και για τους πιο αρχάριους παίκτες. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες «ποδοσφαιρικές» γνώσεις, απλώς το μόνο που χρειάζεται να ξέρει ο παίκτης είναι η έφεση των ομάδων στα κόρνερ). Ειδικά στο ζωντανό στοιχηματισμό, οι ευκαιρίες που υπάρχουν είναι πολλές και οι πιθανότητες κέρδους αρκετά αυξημένες.

Στοίχημα κόρνερ live

Σε άμεση σύνδεση με όλα τα παραπάνω, έρχεται ο στοιχηματισμός στην ζωντανή εξέλιξη και το στοίχημα κόρνερ live. Δεν είναι λίγες οι φορές που το φαβορί «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη το τελευταίο κόρνερ παραχωρήθηκε ακόμη και στο 60ό λεπτό. Από την άλλη, εάν το ματς παραμένει ανοιχτό μέχρι τέλους, δεν αποτελεί έκπληξη εάν σημειωθούν 2 ή και 3 κόρνερ λάιβ στο έξτρα διάστημα των καθυστερήσεων. Σε κάθε περίπτωση, τα κόρνερ στοίχημα live έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι γεγονός πως προκύπτουν πιο εύκολα στοιχηματικές ευκαιρίες.

Και στο στοίχημα κόρνερ live, εφόσον ακολουθούμε μια συγκεκριμένη στρατηγική, έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους. Κάποιοι από τους βασικούς «κανόνες» που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να προβλέψουμε σωστά τον αριθμό κόρνερ live είναι οι παρακάτω:

✔️ «Εμπιστοσύνη» στο φαβορί όταν χρειάζεται το γκολ. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση, δημιουργεί συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο και προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες για κόρνερ στοίχημα live.

✔️ Παιχνίδι βάσει κινήτρου. Έχει να κάνει με τη σπουδαιότητα του αγώνα, που ειπώθηκε και παραπάνω. Αν η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, είναι δεδομένο πως -ειδικά στα τελευταία λεπτά- το ματς θα «ανοίξει» και θα δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καλά πονταρίσματα στα κόρνερ λάιβ.

✔️ Αποφυγή ομάδων με καλή κυκλοφορία μπάλας. Ακούγεται αντιφατικό, αλλά είναι εύκολα κατανοητό πως μια ομάδα με καλό τρανζίσιον θα κοιτάξει να «σκοτώσει» το ρυθμό. Θα βάλει τη μπάλα κάτω και δεν θα μας δώσει ευκαιρίες για κόρνερ. Αντιθετα, το παιχνίδια στο στοίχημα κόρνερ ευνοούν οι ομάδες που παίζουν με «γιώμες» και οι μεσοεπιθετικοί τους παίρνουν πρωτοβουλίες στο σουτ.

✔️ Βρείτε τις ευκαιρίες στα λίγα κόρνερ. Άσχετα με το πόσο ανοιχτό πιστεύετε πως θα είναι ένα παιχνίδι, είναι μια ιδιαίτερα καλή στρατηγική να ποντάρετε σε όσο το δυνατόν λιγότερα κόρνερ. Αν βέβαια σας δωσεί η ευκαιρία βάση της απόδοσης. Παίζοντας λοιπόν στοίχημα κόρνερ live, είναι πολύ πιθανό να βρείτε ευκαιρίες για να πληρωθείτε καλά, ακόμα και όταν μιλάμε για μικρό αριθμό κόρνερ.

✔️ Παιχνίδι χωρίς ρίσκο στο φινάλε. Ειδικά στα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρετε ρίσκο ποντάροντας στα κόρνερ. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στον αριθμό κορνερ live, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάμε κόρνερ – κόρνερ. Να μην ψάξετε δηλαδή bet που ζητάει δύο και περισσότερα…

✔️ Πηγαίντε με τις καιρικές συνθήκες. Πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας και το live betting σας δίνει την ευκαιρία να τον ακολουθήσετε. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται ένα παιχνίδι, είναι άσχημες δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρετε και να ποντάρεται στο σύνολο κόρνερ live.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματικές
Αγορές
Αποδόσεις
Mobile
Πλατφόρμα
Live Streaming
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνολικά
9.5
9.6
9.8
9.7
9.5
9.5
Παίξε Νόμιμα
9.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.4
9.2
8.6
8.5
8.6
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.3
9.6
9.1
9
8.6
9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.5
8.8
9
9.4
Παίξε Νόμιμα
9.1
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.5
8.5
8.8
8.8
8.5
8.9
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7
8.6
9.1
8.4
8.3
8.4
Παίξε Νόμιμα
8.6
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1
8.6
9.9
9.8
9.9
9.8
Παίξε Νόμιμα
9.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.9
8.4
8.6
8.7
7.1
8.8
Παίξε Νόμιμα
8.5
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.4
8.5
9.5
9.5
9
8.5
Παίξε Νόμιμα
8.9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.3
9.1
8.6
8.6
8.8
8.6
Παίξε Νόμιμα
8.7
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.8
8.8
7.8
9.9
7.6
10
Παίξε Νόμιμα
9
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.2
8.8
9.2
9.7
9.8
7.9
Παίξε Νόμιμα
9.2
Παίξε Νόμιμα Αξιολόγηση
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα καλύτερα live προγνωστικά στοιχήματος!